- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.821
Hangi dr cnm bnde eskişehirdeym
Ümit hastanesinde Gülbin hanıma gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi dr cnm bnde eskişehirdeym
ooo oldukça uç yerler :)
hayırlısı artık canım..
Ben de Ümit'te Tanser Bey'e gidiyorum :)Ümit hastanesinde Gülbin hanıma gidiyorum. Sen hangisine gidiyorsun?
Gecmis olsun canim. Bol bol sivi tuket ve ilac kullanma. Hamileler her turlu ilaci kullamiyor. Eger cok agirlasirsan doktora git ve kesinlikle hamile oldugunu soyle canim.mrb arkadaşlar bende soğuk algınlığı var galiba başım ağrıyor ve burun akıntım var olumsuz etkiler mi bebeği ?
umarım rahatlarızkizlar su ocak ayini bi gecirseydk cogumuz rahatlicaz
neden farkediyor ki anlamadım. bende 6+6 diye gittim dr 6+2 sin dedi kalp atışını gördük ama duyamadık. Gelişmesi mi yavaş acaba ?6+3 de duydum ben hatta doktor 6+1sin dedi.
Arkadaslar merhaba. Son adet tarihim 25.11.2014. 5 haftalik hamileyim ama kese 4,5 mm. Beta hcg 4gun once 850, 2gun once 2000, dun 4400. Iki gunde bir iki katin uzerinde artis var ama kese kucuk dimi. Bi de progesteron dun 33 cikti. Daha once bi dusugum var o da gelismede sikintiliydi. Bu da boyle olacak diye cok korkuyorum. Fsh yuksek rahim duvari ince. Bu gebelik benim icin bi mucize. Lutfen soyleyin cok mu anormal bi tablo
Böyle korkarsak çok sıkıntı, benim içinde geçerli..Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye
canm hic kese boyuna falan bakmadım acikcasi ben cok ak d agitmedm doktora bi altinci haftada bide sekiznci haftada gttimCanim haklsin ama zaman gecmek bilmiyo. Dr iki hafta sonra gel dedi. progestanin 15 in uzerinde olmasi kaliteli yumurta oldugunu gosteriyo ama kese niyw bu kadar kucuk anlamadim. Hcg de bayaa yuksek. Senin kese kac cikisti canim 5 haftalikken
hosgeldin canm yakiniz seninleMrb kızlar yeni katıldım aranıza bende 9+1 ALLAHIM bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin:)
Hosgeldin ☺Mrb kızlar yeni katıldım aranıza bende 9+1 ALLAHIM bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin:)
Mrb kızlar yeni katıldım aranıza bende 9+1 ALLAHIM bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin:)
Ben de Ümit'te Tanser Bey'e gidiyorum :)
Canim birçok arkadaşın kanaması varmış ve kalp atışlarını duymuşlar.sağliklı bir şekilde doğuranlar da var iyi düşün.üzülürsen daha kotu olur...her şey iyi olacakmerhaba kızlar .. dünden beri moralim inanılmaz bozuk .. dünden beri kahverengi akıntım geliyor ilk önce damla damla geliyordu şimdi günlük ped kullanıyorum ilk gebeliğimdede böyle olmuştu ve kalbi durduğu için bebeğimi kaybetmiştim .yine aynı şeyin olmasından çok korkuyorum . doktorum progestan vermiyor düşecekse onu tutamayız zaten sağlıklı olmayacak belki de diyor . ilkinde kullanmıştım hiç bir yararı olmadı zaten .. morale ihtiyacım var .. sizden böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba ?