- Konu Sahibi ayse1234512
- #5.801
maşallah gözün aydın canım.kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah gözün aydın canım.kızlar kalp atışlarını duyduk fasulyemizin çok şükür
Amin amin ...herşeyde var bir hayir ..kalp atışı sanki dünya da ki en güzel ses saatlerce dinleyebilir insan ben çok heyecanlandm duyduğumda ağlayacaktim:)Teşekkür ederim canım benim, evet çok güzel bir duygu ki hala inanamıyorum ilk bebeğimde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrenmiştim ama çok şükür allahıma bu duyguyu bana da yaşattı. meleğimin kalp atışlarını duydum allah kucağımıza sağ salim alacağımız günleride göstersin bize.
ooo oldukça uç yerler :)Canım ben istanbuldayım ama eskişehir de bi doktora gidiyorum. Çünkü doğum yapacağım dönemde o tarafa taşınıcam :)
BEN İZMİRLİYİM
progestanin kac cikmasi lazim ki hic bilmiyorum canm ama daha bu akdar yeni iken karamsarlik yapma onunde karamsarlik yapmak icin br beden yok kiArkadaslar merhaba. Son adet tarihim 25.11.2014. 5 haftalik hamileyim ama kese 4,5 mm. Beta hcg 4gun once 850, 2gun once 2000, dun 4400. Iki gunde bir iki katin uzerinde artis var ama kese kucuk dimi. Bi de progesteron dun 33 cikti. Daha once bi dusugum var o da gelismede sikintiliydi. Bu da boyle olacak diye cok korkuyorum. Fsh yuksek rahim duvari ince. Bu gebelik benim icin bi mucize. Lutfen soyleyin cok mu anormal bi tablo
canm bu deger dort gunde mi artmis bu sekilde..bmm bildgim ikibgune bir iki kati olmasi lazim yanu dort gunde dort katina ckmasi lazimkızlar meraba.cumartesi günü çok ince pembemsi kan geldi.sonra geçti derken kanamam artmaya başladı.dünden beri de bayağı var kahverengi de değil.bildiğin adet kırmızısı.kasık ağrım ve bel ağrım çok fena zaten.bugün dra gittik büyük ihtimalle düşüyor dedi.5+4günlük olduğu için keseyi göremedi zaten küçük dedi.kan değerine bakalım dedi.bakalım düşmüş mü artmışmı.sonucu daha yeni aldım dra gösteremedim hala.ama kan değerim artmışş..5haftalıkken 143.98ken 5+4ken 219.7olmuş...bu neydi ki peki.
cnm bende 6+6 haftalıkken gittim kalp atışları için dr bana 6+2 dedi ve kesede bebeği de kalp atışlarını da gördük ama kalp sesini duyamadık. ama bazı kişilerde ilerlleyen görülülebiliyor. bence endişelenme bi daha ki gittiğinde inşallah görrürsün.iyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bugün doktora gittigimde karından bakılarak sadece keseyi görebildi kesenin içi boştu
son adet tarihime göre 6+3 haftalık ama doktora göre kesenin boyutu 6+6 haftalık çıktı
doktorda olumsuz konuştu bebegi görmemiz lazımdı dedi
10 gün sonra tekrar çagırdı
6+3 haftalıkken karından görülmez diye biliyorum kızlar yardımcı olun sizin karından bebek ne zaman gözüktü
Benım doktorumda karın bolgesınde yag tabakası az olunca daha net goruluyor . Birde idrariniz olsun yani sıkışık gidin :)Günaydın canım..Karın bölgesindeki yağ miktarıyla yakından ilgiliymiş bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını erken yada
geç duyma..Karında yağ az oranı azsa daha erken duyuluyormuş :)
İnşallah en kısa zamanda sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
Sevgiler
ben 6+2 de duyamadım cnm biraz daha bekle istersenGünaydın kızlar. :)
Bisey sorucam size 6+3 te kalp atışı duyulur mu?
ben 6+2 de duyamadım cnm biraz daha bekle istersen
Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye
Hangi dr cnm bnde eskişehirdeymCanım ben istanbuldayım ama eskişehir de bi doktora gidiyorum. Çünkü doğum yapacağım dönemde o tarafa taşınıcam :)
Canim haklsin ama zaman gecmek bilmiyo. Dr iki hafta sonra gel dedi. progestanin 15 in uzerinde olmasi kaliteli yumurta oldugunu gosteriyo ama kese niyw bu kadar kucuk anlamadim. Hcg de bayaa yuksek. Senin kese kac cikisti canim 5 haftalikkenprogestanin kac cikmasi lazim ki hic bilmiyorum canm ama daha bu akdar yeni iken karamsarlik yapma onunde karamsarlik yapmak icin br beden yok ki
İnşallah güzel geçer doktor randevun canım. Ben de yarın ilk defa kalp atışı duyucam inş. Seni çok iyi anlıyorum aynı heyecan var içimde :)Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye