• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım benim, evet çok güzel bir duygu ki hala inanamıyorum :D ilk bebeğimde kalp atışını dinlemeye gittiğimizde kalbinin durduğunu öğrenmiştim :KK43: ama çok şükür allahıma bu duyguyu bana da yaşattı. meleğimin kalp atışlarını duydum allah kucağımıza sağ salim alacağımız günleride göstersin bize.
Amin amin ...herşeyde var bir hayir ..kalp atışı sanki dünya da ki en güzel ses saatlerce dinleyebilir insan ben çok heyecanlandm duyduğumda ağlayacaktim:)

aynen canim ben de gurbetteyim.annem yanimda olsa simdi nazimi cekse. ev isi yapmiyorum ama yemek hazirlamak bile zor geliyor elim kalkmiyor gozumden uyku akiyor .bide kucuk kizim var onun ihtiyaclari derken yoruluyorum allah bebeklerimizi korusun[/QUOTE]
Amin amin ..sizin de Allah yardımciniz olsun ..Benim ilk gebeligim annem olsun nazimi çeksin bana baksın çok isterdim :(ben zaten eşim nobette olsa.kendime bakamayan biriyim...Allah yardım etsin bizlere gurbette yaşamak.çok.zor

Arkadaslar merhaba. Son adet tarihim 25.11.2014. 5 haftalik hamileyim ama kese 4,5 mm. Beta hcg 4gun once 850, 2gun once 2000, dun 4400. Iki gunde bir iki katin uzerinde artis var ama kese kucuk dimi. Bi de progesteron dun 33 cikti. Daha once bi dusugum var o da gelismede sikintiliydi. Bu da boyle olacak diye cok korkuyorum. Fsh yuksek rahim duvari ince. Bu gebelik benim icin bi mucize. Lutfen soyleyin cok mu anormal bi tablo
progestanin kac cikmasi lazim ki hic bilmiyorum canm ama daha bu akdar yeni iken karamsarlik yapma onunde karamsarlik yapmak icin br beden yok ki:KK15:

kızlar meraba.cumartesi günü çok ince pembemsi kan geldi.sonra geçti derken kanamam artmaya başladı.dünden beri de bayağı var kahverengi de değil.bildiğin adet kırmızısı.kasık ağrım ve bel ağrım çok fena zaten.bugün dra gittik büyük ihtimalle düşüyor dedi.5+4günlük olduğu için keseyi göremedi zaten küçük dedi.kan değerine bakalım dedi.bakalım düşmüş mü artmışmı.sonucu daha yeni aldım dra gösteremedim hala.ama kan değerim artmışş..5haftalıkken 143.98ken 5+4ken 219.7olmuş...bu neydi ki peki.
canm bu deger dort gunde mi artmis bu sekilde..bmm bildgim ikibgune bir iki kati olmasi lazim yanu dort gunde dort katina ckmasi lazim

iyi akşamlar kızlar bi sorum olacak
bugün doktora gittigimde karından bakılarak sadece keseyi görebildi kesenin içi boştu
son adet tarihime göre 6+3 haftalık ama doktora göre kesenin boyutu 6+6 haftalık çıktı
doktorda olumsuz konuştu bebegi görmemiz lazımdı dedi
10 gün sonra tekrar çagırdı
6+3 haftalıkken karından görülmez diye biliyorum kızlar yardımcı olun sizin karından bebek ne zaman gözüktü
cnm bende 6+6 haftalıkken gittim kalp atışları için dr bana 6+2 dedi ve kesede bebeği de kalp atışlarını da gördük ama kalp sesini duyamadık. ama bazı kişilerde ilerlleyen görülülebiliyor. bence endişelenme bi daha ki gittiğinde inşallah görrürsün.

Günaydın canım..Karın bölgesindeki yağ miktarıyla yakından ilgiliymiş bildiğim kadarıyla bebeğin kalp atışlarını erken yada
geç duyma..Karında yağ az oranı azsa daha erken duyuluyormuş :)
İnşallah en kısa zamanda sen de duyarsın bebişinin kalp atışlarını..
Sevgiler :KK25:
Benım doktorumda karın bolgesınde yag tabakası az olunca daha net goruluyor . Birde idrariniz olsun yani sıkışık gidin :)

Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye

Kizlar bugun dr a gidiyorum.4 te dr da olucam dua edin bana kalp atislarini duyayim.bi de demin hamile oldugumu unuttum uzandim yukari dogru cok korkuyorum birsey olucak diye

Gun icinde ben de kendimi koltuga pat diye birakiyorum, agir bir seyi kaldiriyorum, gece zaten uyurken kollarimibacaklarimi esnetirim ben, gerinir de gerinirim yani..
dikkat edin diyorlar ama bionik adam degiliz sonucta .
kisacasi bir sey olmaz merak etme, bu hareketler sebebiyle dusuk oldugunu aciklayan bilimsel veriler yok, ihtimalleri indirgemek icin soyluyorlar. Dusuklerin muhakkak embrioda genetik bir bozukluktan kaynaklandigi ve vucudun bu yuzden disari attigi ise kanitlanmis. Her iste vardir bir hayir dedikleri bu..

progestanin kac cikmasi lazim ki hic bilmiyorum canm ama daha bu akdar yeni iken karamsarlik yapma onunde karamsarlik yapmak icin br beden yok ki:KK15:
Canim haklsin ama zaman gecmek bilmiyo. Dr iki hafta sonra gel dedi. progestanin 15 in uzerinde olmasi kaliteli yumurta oldugunu gosteriyo ama kese niyw bu kadar kucuk anlamadim. Hcg de bayaa yuksek. Senin kese kac cikisti canim 5 haftalikken

İnşallah güzel geçer doktor randevun canım. Ben de yarın ilk defa kalp atışı duyucam inş. Seni çok iyi anlıyorum aynı heyecan var içimde :)

Bendr yarin gidicem ins bende duyarim tik tiklari. Benimde geriden geliyobu cok onemli degol başka bi sikinti yoksa oglumda hep geriden gelmisti gec dollenme adet duzensizligi bunlar etkiliyo

Herkeste bir endişe bir telaş var. Bende de vardı ama şimdi geçti. Haftasonunu hastanede geçirdim. Kanamam çok fazlaydı ve sağ tarafım ağrıyordu. Hemen müdahale ettiler. Doktoruma güveniyorum. Doktorunuzu iyi seçin hanımlar. İçinizden geçeni rahatça sorun
ki sizde endişe kalmasın. Yani dicem şu ki kahverengi akıntı abartılacak bişey değil. Regl olur gibi kanamanız varsa ve karnınız ağrıyorsa kendinize dert edinin. öbür türlü herşeyden şüphelenmeyin. Mesela yatış pozisyonunuzdan ya da beyaz akıntınuzdan. Kafanız rahat olsun ki bebeğinizde sağlıklı gelişsin. Sağlıcakla kalın ❤️

Back