2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları
ben de hafta sonu gün içinde uyukladım hep. koltukta uzandığım yerde.
hafta içi çalıştığım için fırsat yok .
bol bol dinlenmek lazım .

Günaydın canım o ilacı neden veriyorlar. Senle yakın gebeliklerimiz. Ne kasık ağrım var ne bulantım. Çok az bel ağrısı oluyor yatarken sadece.

günaydın güzel anneler sağlıklı günler geçirelim hepimiz bende ne bulatı ne belirti sadece kasık ağrısı ve progestan yan etkisi var nasılsınız bakim

Ben bugun 6+4um, belki karindan belki alttan duyulur, duyulmayip sadece kasilmalari gorulebilir ama illaki bir sekilde kalp atimini alicaz tabii her sey yolundaysa..

Seninle günümüz aynı ben de yarın gidecem duymaya kısmetse.Bugün bebişinin kalp atışını duy ve güzel haberlerle dön inşallah.

Seninle günümüz aynı ben de yarın gidecem duymaya kısmetse.Bugün bebişinin kalp atışını duy ve güzel haberlerle dön inşallah.
Bu zmanlarda kalp atışını duymak bebeğe zarar verebliyomus 10 veya 12. Haftalarda duymanızı tavsiye ederim kalp atışını duymak için kullanılan makine ısı veryomus bebekde daha cok küçük oldugu için zarar verme olasılıgı varmış zaten o an o kalbin nası attıgını görmek bile yetyo insana sesini duymaya gerek kalmıyo..

Doktor bana çok kısa 1-2 saniye dinletti zarar verdiğinide söylemedi.

Ben 2 doktorla görüştüm bunun için ikiside aynı şeyi söyledi ilerleyen zamanlarda duyalım diye 6. Haftadaydm o zman

Ben, dinlemek istiyorum yada istemiyorum demedim. Kalp atışını duymak için gittiğimde direkt açtı sesi dinletti çok kısa.
Allaha emanet olsunlar o zaman ne diyim her doktorun yaptıgı ve söylediği farklı.

Zaten duymaktan kasıt görmek olacak tatlım haklisin zarar liymiş.görüp gerçekten hamile olduğumuza inanmak rahatlamak istiyoruz.

günaydın kızlar

canım yanlış hatırlamıyorsam seninki bir buçuktu benim ki dahada küçük kesecek olduğum içinde üzülüyorum zaten pek beceremiycemde sanki çocuk dr uda sen kendine iyi bak kesmek zorunda değilsin dedi o yüzden bir buçuk yapacam sanki annemde baskı yapıyo çocuğu hasta edersin diye üstüne üşüttü hasta oldu kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…