- 20 Ağustos 2013
- 434
- 651
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.301
Sağol canım âmin başka bi dileğimiz yok zatenHosgeldin cnm. Rabhim bidaha üzüntü yasatmasin, hepimiz saglikla kavusalum yavrularimiza...
bende iciyorum coraspin
5+1 fakat ben anlamadım şüpheli ilişki tarihimi baz alınıyor yoksa son adet tarihimi,yarın doktor kesin bişey söyler artık... Olmazsa başka doktorla devam ederm,yapacak bişey yokCanım bugün 6 +4 haftalık başka doktora git canım için rahat etmezse senin kaç hafta canım
Hayırlısı ile kucağımıza alırız inşTup bebek benim, 6+2 yim su an..
Son adet tarihin canım5+1 fakat ben anlamadım şüpheli ilişki tarihimi baz alınıyor yoksa son adet tarihimi,yarın doktor kesin bişey söyler artık... Olmazsa başka doktorla devam ederm,yapacak bişey yok
Çok teşekkür ederimSon adet tarihin canım
8+2 bugunKaç haftalıksın peki
Ne demek canımÇok teşekkür ederim
ewet oluyo bebegin yerlestigine isaret korkma evet ins saglikla dogum yapariz bakarsin ayni gun dogurruz:)Canim ya nasıl içim rahatladı sağol sende de oluyor mu tek taraflı arada bir zonklama gibi oluyor korktum bu arada seninle aramızda bir gün var
Olur mu olur canımewet oluyo bebegin yerlestigine isaret korkma evet ins saglikla dogum yapariz bakarsin ayni gun dogurruz:)
Seninde mi başladıGunaydin kizlar,
iki gun midem cok bulandi bu sabah hafiflemis epey
bir de ben su falan icince midem fena bulaniyor diye fazla su icemiyorum, wc de gitmiyorum fazla.. normalde yarim saatte bir giderdim simdi 2-3 saatte bir..
yarin dr. Gidicez , bulantim azalinca endiselendim bisey olmamistir di mi :)
cnm sorun yok tahliller rutin bulasici hastalik tahlillerikızlar kimseyi bulamadım ben ya bu gebelikte 3 adet İGM testleri yapılıyormuş
Biz Cuma Verdik Kanı bugun çıkmış Bir Bakın Gözünüzü Seveyim ya korkuyorum
Altıçizili Tahlillerden anlayan yazsın ne olur
Eki Görüntüle 1353584
cnm sorun yok tahliller rutin bulasici hastalik tahlilleri
Seninde mi başladıçok sormuş anne olmak değilmi benim bulantıları hafif hafif devam ediyor, birkaç gündür hiçbirşey yiyemiyorum, herşeyden iğreniyorum, meyve yemeye çalışıyorum, karnın çok ac a yiyemiyorum
kızlar kimseyi bulamadım ben ya bu gebelikte 3 adet İGM testleri yapılıyormuş
Biz Cuma Verdik Kanı bugun çıkmış Bir Bakın Gözünüzü Seveyim ya korkuyorum
Altıçizili Tahlillerden anlayan yazsın ne olur
Eki Görüntüle 1353584
yok cnm temiz anladgm kadariyla ztn rutin testler bunlar kizamik testi iste cig etlerden bulasan toxplzma flnanladım canım temiz yani dimi Bebiştete sıkıntı yok ?
Benim iki gun berbatti, bugun iyiyim. Yani bjlantim va ama su iciyorum, yemek yapabiliyorum. Dalga dalga galiba bu bulanti isi
Ben anladigimi yazayim,
rubella yani kizamikcik gecirmissin, yani bagisikligin var, negatif olsaydin asi yapacaklardi.
toksoplazma negatif, yani cig et ve hayvanlardan bulasabilen toksoplazmaya karsi bagisikligin yok, dikkatli olman gerek.
digerini bilmiyorum
Valla canim ben aliyorum. Benim esimde yurt disinda o yuzden almak zorundayim.Kizlar ben bisey sormak istiyorum,
burada 2. Bebegini bekleyen annelere sorum:
Siz cocugunuzu, ki daha kucukturler tahminimce, kucaginiza hic almiyor musunuz?
hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?
Kizlar ben bisey sormak istiyorum,
burada 2. Bebegini bekleyen annelere sorum:
Siz cocugunuzu, ki daha kucukturler tahminimce, kucaginiza hic almiyor musunuz?
hani kesinlikle agir kaldirmayin falan diyorlar ya, simdi 2-3yasinda cocugu olan anne, yeniden hamile kalinca hic cocugunu kucagina alip kaldirmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?