• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

CANIM GEL KAPIM AÇIK BEN BULANTI VAR AMA YEMEK YAPABİLİYORUM. YAPARIM HEMEN BİŞECİK OLMAZ DEMİCEM HAKLISIN MAKARNA PİLAV HAMUR İŞİ YAZINCA BENDE HEMEN DÖKÜLDÜM HAHAHHA AMA AKŞAM YİCEMİ SÖLEMİCEM HAHAHAH:KK70::KK70::KK70::KK60:SÖLİM Mİ ??:KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71:
sakın yoksa bende derim belki yapamazsın :-):-):-):-)

Canım benim, hiç kan testi yaptırmadım ben, 5 haftalık gittim doktora kese göründü 8 mm. hala da kan değerimi bilmiyorum yani. benim ama büyük ihtimalle erken döllenme oldu çünkü adetime 4 gün kala idrar testi pozitifti. endişelerini anlıyorum aynı endişe ve korkular bende de var. sakin olmak lazım. buradan destek oluruz birbirimize. inşallah bebeişlerimiz güçlü bir şekilde tutunurlar annelerine.
inş canım bende de geç döllenme oldu sanırım Hoppa evet korkuyorum cidden ağrım var azcık hala hem:cry:önümüzdeki hafta kan verip kendim değerlendireceğim artık sonucu sizlerle :KK73: daha bilgili olduk

Canım geçen hafta bende seninle aynı duygular içerisindeydim. Hala hiç bir belirtim yok. Kasık ağrım bile yok. Geçen hafta bebekte görünmedi kalbide duyulmadı. 3 gün sonra başka bi hastaneye gittim hep bebek hem kalbi duyuldu. Hiç stres yapma. Herkeste belirti olmayabilir. Midemde bulantı yanma hiç bişey yok. Unutuyorum hamile olduğumu bazen o derece. Stres yapma dua et.

aynen yani hiçbir sey yok mide bulantısı yanma ağrı hiçbir sey yok.stres yapmıyorum desem de yalan olur. inşallah bende duyarım salı günü dua edin sizde lütfen:(

sat 21 ekim transfer 10 kasım 3. gün transferi ve bugün tam 8 haftalığım ortalık baya karısık. 6 aralıkta 5+5 tim 20 aralık 7+2
yok çok fazla bi fark yok sanki
yani 6 aralıkta 5 +5 iseniz
20 aralıkta 7+5 çıkmanız gerekirdi belki ama . 3 gün yada 2 gün hiç bir şeyi değiştirmez . hiç önemli değil o .
bazen ultrason da 2-3 günlük yanılma payı oluyor.
hatta yazar ultrason kağıdında +- üst üstedir.
yani fazla da olabilir eksik de olabilir ölçüm demek ister. yanılma payını belirtir.
ben ilk kontrolde ultrason kağıdı almadım . vermedi doktor ama . önceki gebeliklerimden hatırladığım budur.

yok çok fazla bi fark yok sanki
yani 6 aralıkta 5 +5 iseniz
20 aralıkta 7+5 çıkmanız gerekirdi belki ama . 3 gün yada 2 gün hiç bir şeyi değiştirmez . hiç önemli değil o .
bazen ultrason da 2-3 günlük yanılma payı oluyor.
hatta yazar ultrason kağıdında +- üst üstedir.
yani fazla da olabilir eksik de olabilir ölçüm demek ister. yanılma payını belirtir.
ben ilk kontrolde ultrason kağıdı almadım . vermedi doktor ama . önceki gebeliklerimden hatırladığım budur.
dimi ama iyidir bebeğim iyidir. yarı yolda bırakmaz annesini. çok sever sımsıkı sarılır annesine. kıyamıyorum ya resmen benim vucudumla savaş içinde vucut yabancı madde diyor. o hopppp ne yabancısı canım ben can diye savaş veriyor. kuzummmmm

dimi ama iyidir bebeğim iyidir. yarı yolda bırakmaz annesini. çok sever sımsıkı sarılır annesine. kıyamıyorum ya resmen benim vucudumla savaş içinde vucut yabancı madde diyor. o hopppp ne yabancısı canım ben can diye savaş veriyor. kuzummmmm
hiç öyle vücut yabanlıyor gibi düşünme.
o orda kendini garantiye almıştır
başka şeylerle ilgilenebilir misin bu ara.
çok yoğunlaşmışsın. zaman sana hiç geçmez yoksa
arada aklına tatlı tatlı gelsin yeter

kizlar bu doktra son gelsimdi karindan goremio bile dusmstur belki dedi bnm kendi doktrm karindan gordu halbuki buna son kontrl gunum die gdym dedim alttan bakti kese gozukuo icinde beyazlk bn bile anladm dikkat et nolcgi belli diil dedi yolladi

Kızlar benim hafif kasik ağrım var sabahtan beri rahatsız etmiyo beni ama kafama takıldı sizler napiyo sunuz
Canım kasık ağrısı çok normal rahim genişliyor. ben kasık ağrısı hissetikçe seviniyorum aman tamam çalışmalar devam ediyor diye :) sadece kanama olmasın yeter. Benim de çok kasık ağrım var bazen hatta gece uykumdan uyandırıyor beni. ben de iyi bebiş çalış çalış deyip uyumaya devam ediyorum :)

Crinone jel kullanan arkadaşlar sizde de akinti oluyormu? Iki gundur akinti var bende jelden mi acaba
Ben de de idrar yaparken geliyor canim tortulari atiyor icerde birikmesinden iyidir yoksa buyuk bi top seklimde duser tada vajende birikir disardan bile gozukur hepsini yasadim
kizlar gunaydinnnnn ben birazdan dr a gdcem acaba kalp.sesi duyulrmu 12 kasim sat
Insallah duyarsin canim
EVET ZAMAN DURDU İNAN GEÇMİYOR CİNSİYET TEKMELER VE DOĞUM GELECEKMİ ÇATLIYORUM HEYCANDAN STRES SİNİR GİTTİ SABIRSIZLIK VAR ONUDA ALLAH BÜYÜK HAMİLESİN TADINI ÇIKAR DİYİP UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM:KK69::KK36:
aayyy benim de yarin kese gorme gunu kalbim yerinden firliyor sanki cok heyecanli ve stresliyim yaaa cok merak ediyorum

Hayirlisiyla guzel bir dogum gecirip kucagina al insallah evet zqman hiccc gecmiyor

Dualarimiz seninle canim guzel haberlerle gel

Kizimda da hicbir belirtim olmadi bunda da rahat geciyor sukur kotu seyler dusunme.

Cok gecmis olsun allah sifa versin cocuk hasta olunca cok zor oluyor allah yardimcin olsun

Ben de yarin gidicem gormeye kese icin

dr a sor bence dikkat et yorulma gecmis olsun insallah devam etmez canim

Allah razı olsun canım benim.
Kanamam dursa rahatlicam biraz ama sürekli peçete kahverengi doluyor.
Rabbim korusun yavrumu inşallah :(

Canım kasık ağrısı çok normal rahim genişliyor. ben kasık ağrısı hissetikçe seviniyorum aman tamam çalışmalar devam ediyor diye :) sadece kanama olmasın yeter. Benim de çok kasık ağrım var bazen hatta gece uykumdan uyandırıyor beni. ben de iyi bebiş çalış çalış deyip uyumaya devam ediyorum :)
Haklısın cnm bnde aslında ağrı batma olunca diyorum ki ben burdayım diyo ama bazen farklılaşma oluyo korkuyorum bi önceki hamileliğimde kalbi durmustu hiç onemsememistim is yapmıştım yolculuğa gittim gezdim tozdum yoruldum bu sefer çok dikkat ediyorum inş rabbim korur bu sefer hayirlisiyla kucağıma almayi nasip eder saglikla

kizlar bu doktra son gelsimdi karindan goremio bile dusmstur belki dedi bnm kendi doktrm karindan gordu halbuki buna son kontrl gunum die gdym dedim alttan bakti kese gozukuo icinde beyazlk bn bile anladm dikkat et nolcgi belli diil dedi yolladi

canım bence de başka doktora git. ilgilenmemiş bu doktor.

Back