2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bir ay sonra ikili teste gel dedi canm..istedi ewet testleri canm

Kızlar çok az kırmızı leke gördüm şimdi.
Stres yapmamak elimde değil.
Doktorlarda kapandı ben ne yapacam şimdi.
Progestan da içtim öğlen.
Çok kötüyüm
canm kadin dogum hastanelerinin acilinde oluyo akdin dogum doktoru dye biliyorum bu gbi durumlarsa ne kadar kan geliyor dye soruyorlar pedi dolduracak akdarsa dha cok onemsiyirlar..damla damla olanina donlen bekle dyrlar

Bana bir ay sonra gel dedi bir çok tahlil de sağlık ocağında yaptır gel dedi ..

ben geçen cumartesi duydum. bana göre tam 7. hafta bitmiş oluyodu SAT 1 Kasım. ama doktor 6+2 dedi valla böyle olan varmı benimki 4-5 gün geriden geliyo heralde
Ben de onu yeni fark ettim dün normalde 6+6idi sata göre ama ultrason a göre 6+2idi ..sıkıntı yoktur bence 4gün den filan kendi devam eder gelişimine ..doktor herşey çok güzel sıkıntı yok dedi ..

Selam kizlar benim dunku beta hcg degerim 1300 du .ctesiye muhtemelen 4500-5000 olur. Ctesi kese gorunur mu sizce?

Ben de varim tup bebekle hamile kalan dediklerine aynen katiliyorum bu ikinci cocugum olacak insallah ama kese kalp atisi... stres bitmiyor ben de cuma gormeye gidicem insallah dua edelim birbirimiz icin.

Bugün kan testi yaptırdım 14420 çıktı.. Hala dra gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşal

Bugun kan sonuclarimi aldim doktorum 4 hafta sonra gel ikili test yapalim dedi bu ikili test sanirim bebekte bi anomali olup olmadigini tespit icinmis
Bide 3 lu test varmis bi sakincasi yoktur demi bunlarin su seker yuklemesi gibi sonrsdan patlamaz ins

Merhaba kizlar doktorumu aradık gittiğim hastanede ebelere pruloton iğne yazin yarin ben bakarim dedi.. Ebe de pecetedeki lekeme bakti ultrasonda karnima bakti bebeğin cok küçük daha dedi kalp sesini duymadi ve igne icin beni acile yönlendirdi.. Acilde ignemi vuruldum..
yarın doktor inşallah birşey kotu bir sey söylemez ... Dua edin lütfen

yok csnm bir sakincasi merak etme ikili test uclu testten dhaa guvenilir bnm doktorum sadece jkiliyi yapmisti bunalri hic yaptrma yan da var bebek ozurlu olsa da aldrmam deyip anlamsiz bulan da var yanii

Ben bir sey sorucam.sizinde sinirleriniz bozukmi dunden beri durduk yere ya da en ufak bir seyde aglamaya basladim.esime resmen dusmanim saldiricam ona neredeyse:)parcalicam.benim gbi olan varmi en azindan bu kdr erken olurmu boyle seyler

Ben bir sey sorucam.sizinde sinirleriniz boukmi dunden beri durduk yere ya da en ufak bir seyde aglamaya basladim.esime resmen dusmanim saldiricam ona neredeyse:)parcalicam.benim gbi olan varmi en azindan bu kdr erken olurmu boyle seyler
Bende öyleyim herşeyin acısını eşimden çıkarıyorum. Normalde de gergin bi insanım şimdi iyice fena oldum. Zaten sulugözdüm ota çöpe ağlıyorum

gecmis olsun canim insallah yarin gzuel haberler alirisn...Doktorunb gelince alttan bakilmasini sole br istersen ...olmadi baskasina git cnm

Bugün kan testi yaptırdım 14420 çıktı.. Hala dra gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşal

Valla biz 32 ciktiginda yemege gidip kutlamistik, senin cogul gebelik de olabilir

Ben bir sey sorucam.sizinde sinirleriniz bozukmi dunden beri durduk yere ya da en ufak bir seyde aglamaya basladim.esime resmen dusmanim saldiricam ona neredeyse:)parcalicam.benim gbi olan varmi en azindan bu kdr erken olurmu boyle seyler

4. Haftadan sonra ozellikle 12. Hafta sonuna kadar duygu dalgalanmalari cok normalmis. Ani sinirlenme, reklamlari izlerken aglama, depresyon belirtileri, cocuguma iyi bir anne olabilecek miyim kaygilari bu donemde cok yogunmus.
benim bugun okulun bahcesinden topu kacan cocuklara bakip gozlerim doldu o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…