- 13 Ekim 2010
- 540
- 551
- 208
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.461
Sanırım kum var idrarında, ciddi bişey değildir korkma.yinede doktora gidene kadar bol su iç bence. İdrardaki herşeye iyi geliyor su.Arkadaslar ban ada yardimci olur musunuz idrar testinde amorf fosfat görülmesi ne demek acaba sonucun da böyle çıkan var mi
Önce bir dahiliyeye sonucunla gidip fikir al bence. Bu 1,5 meselesini sor bakalım o ne diyecek? Şu an değerin normal zaten ama hamile olduğun için 1,5 üst sınır diye biliyorum. Tiroid çok hızlı yükselen bişey değil korkma, birkaç gün beklesende stres yapma sakın.eskişehir cnm içim raha ertmedi cmts drumun yanına gitcm durumu anlatcm aynı hstanede dahiliyeye de randevu aldm acaba önce kendi dr uma mı yoksa dahiliyeye mi gitsem 15 gün beklemektense 2 gün beklerm dedim
Sanırım kum var idrarında, ciddi bişey değildir korkma.yinede doktora gidene kadar bol su iç bence. İdrardaki herşeye iyi geliyor su.
evet evet en mantıklısı o sanırım gideym durumu anlatıym bakalm ne dicek yol yakınkn önlem alıym 15gün bekleyemmÖnce bir dahiliyeye sonucunla gidip fikir al bence. Bu 1,5 meselesini sor bakalım o ne diyecek? Şu an değerin normal zaten ama hamile olduğun için 1,5 üst sınır diye biliyorum. Tiroid çok hızlı yükselen bişey değil korkma, birkaç gün beklesende stres yapma sakın.
Yok canım ilk hamililiğim 3 kere gittim 3 ündede karından baktı.
Relax olup yarın baktırıyorum oz aman..
Dünyaalr birazda benim olsun o sesi duyayımda inşallahh....
Yok canım zararlı olsa doktorun söylerdi, bence al yanına sürahiyi bol bol su iç yeter :)Doktor da korkutmadi şükür üroloji ye gondercekti ama daha bebek küçük dedi 2 hafta sonra geldiğinde tekrar yapalım idrar testini dedi bol su iç dedi aynen canım korkulcak bişi yok bebege zarar li değildir değil mi canim
İnternetten de bi araştır istersen..evet evet en mantıklısı o sanırım gideym durumu anlatıym bakalm ne dicek yol yakınkn önlem alıym 15gün bekleyemm
genelde 2.5 deniyo çok arastrdm cnm ama bnm gibi 3.6 civarnda kimse yok daha yüksek olup düşürmüşlerİnternetten de bi araştır istersen..
Hayirli olsun canim cok guzel darisi basimizaSelam kizlar bugun dra gittim kalp atislarini duyduk bebegimin sizler nasilsiniz
Hayirli olsun canim ben de cuma gidicem kese gormeye insallajMerhabalarrr:)) ben de agustos annesi olucam allah nasip ederse ins daha kesemizi gormedik ama ptesi randevum. :))
Gozunaydin canim baya dusmus benim de tupbebege baslarken 1,39 du hsla ilac kullaniyorum cuma dahiliyeye de gorunucem tekrar olcturucem merkez oyle dedi cunku bebis de okunca tiroid ihtiyaci artiyor seninki bi de ikiz ihtiyac daha fazla olacak.tiroid hormonu aç olarak tekrarlandı 3.63 çıktı 4.8 çıkmıştı dr da 2.5 civarında olmalı demişti ama çok kötü diil dimi dru aradm hastası varmış yarımsaat snr arayn dediler
Hayirli olsunMerhaba bende Allahın izniyle ağustos annesi olacağım :)
Gecmis olsun insallah bidaha olmazKızlar sabah hafif kanamam oldugundan bahsetmiştim. Progestan aldım şuan baş dönmesi ve sersemlikten ayaga kalkamıyorum. Unututtum ben ya doktorda hep söyler yatarken al diye.
Yok canım zararlı olsa doktorun söylerdi, bence al yanına sürahiyi bol bol su iç yeter :)
Ters gelmiştir bacağına o hareket belki, kasılmış olabilir. Dayanılmayacak bişey değilse korkma hiç.kasla ilgili ağrılar ani ve şiddetli oluyor, geçtiyse ondandır.Kızlar çok acil
Bacagimin başladığı yerde feci ağrı var kasılma gibi.sandalyede oturdum ayağımı diğer bi sandalyeye uzattim ondan olabilir mi.kahverengi akintim vardı rengi yavaş yavaş sarıya dönmeye başladı.akintimi arttırır mi.çok korkuyorum.lütfen.içimi ferahlatacak söze ihtiyacım var
13 kasımkızlar meraba.allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.merak ettiğim bi konu var son adet tarihleriniz kaç acaba.sizinkilerle karşılaştırmam lazım.
İki gün geçince sabah idrar testiyle çıkmıştı benim. Akşamda kan vermiştim.benim 21kasım gibi.belli olur mu şimdi acaba.
İkimizinde aynı tarih olmasına rağmen doğum tarihlerini neden o kadar farklı vermişki???Benimde 13 kasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?