2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eskişehir cnm içim raha ertmedi cmts drumun yanına gitcm durumu anlatcm aynı hstanede dahiliyeye de randevu aldm acaba önce kendi dr uma mı yoksa dahiliyeye mi gitsem 15 gün beklemektense 2 gün beklerm dedim
Önce bir dahiliyeye sonucunla gidip fikir al bence. Bu 1,5 meselesini sor bakalım o ne diyecek? Şu an değerin normal zaten ama hamile olduğun için 1,5 üst sınır diye biliyorum. Tiroid çok hızlı yükselen bişey değil korkma, birkaç gün beklesende stres yapma sakın.

Sanırım kum var idrarında, ciddi bişey değildir korkma.yinede doktora gidene kadar bol su iç bence. İdrardaki herşeye iyi geliyor su.

Doktor da korkutmadi şükür üroloji ye gondercekti ama daha bebek küçük dedi 2 hafta sonra geldiğinde tekrar yapalım idrar testini dedi bol su iç dedi aynen canım korkulcak bişi yok bebege zarar li değildir değil mi canim

evet evet en mantıklısı o sanırım gideym durumu anlatıym bakalm ne dicek yol yakınkn önlem alıym 15gün bekleyemm

Yok canım ilk hamililiğim 3 kere gittim 3 ündede karından baktı.
Relax olup yarın baktırıyorum oz aman..
Dünyaalr birazda benim olsun o sesi duyayımda inşallahh....

BEN BAŞKA KONTROLLER İÇİN GİRMİŞTİM HAMİLE KALDIĞIMDAN BERİDE 2 KEZ GİRDİM KORKMA İNAN SIKINTI YOK. GÖRÜNCE KORKUYO İNSAN AMA HİÇ BİİŞE YOK HEMEN BAKIO ÇIKIO

Yok canım zararlı olsa doktorun söylerdi, bence al yanına sürahiyi bol bol su iç yeter :)

Selam kizlar bugun dra gittim kalp atislarini duyduk bebegimin sizler nasilsiniz
Hayirli olsun canim cok guzel darisi basimiza
Merhabalarrr:)) ben de agustos annesi olucam allah nasip ederse ins daha kesemizi gormedik ama ptesi randevum. :))
Hayirli olsun canim ben de cuma gidicem kese gormeye insallaj
tiroid hormonu aç olarak tekrarlandı 3.63 çıktı 4.8 çıkmıştı dr da 2.5 civarında olmalı demişti ama çok kötü diil dimi dru aradm hastası varmış yarımsaat snr arayn dediler
Gozunaydin canim baya dusmus benim de tupbebege baslarken 1,39 du hsla ilac kullaniyorum cuma dahiliyeye de gorunucem tekrar olcturucem merkez oyle dedi cunku bebis de okunca tiroid ihtiyaci artiyor seninki bi de ikiz ihtiyac daha fazla olacak.
Merhaba bende Allahın izniyle ağustos annesi olacağım :)
Hayirli olsun
Kızlar sabah hafif kanamam oldugundan bahsetmiştim. Progestan aldım şuan baş dönmesi ve sersemlikten ayaga kalkamıyorum. Unututtum ben ya doktorda hep söyler yatarken al diye.
Gecmis olsun insallah bidaha olmaz

kızlar vajinal ağrım var. acaba çocuğa bir şey olmuş mudur merak ettim. sizce doktora gideyim mi?

Kızlar çok acil
Bacagimin başladığı yerde feci ağrı var kasılma gibi.sandalyede oturdum ayağımı diğer bi sandalyeye uzattim ondan olabilir mi.kahverengi akintim vardı rengi yavaş yavaş sarıya dönmeye başladı.akintimi arttırır mi.çok korkuyorum.lütfen.içimi ferahlatacak söze ihtiyacım var

Ters gelmiştir bacağına o hareket belki, kasılmış olabilir. Dayanılmayacak bişey değilse korkma hiç.kasla ilgili ağrılar ani ve şiddetli oluyor, geçtiyse ondandır.

kızlar meraba.allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.merak ettiğim bi konu var son adet tarihleriniz kaç acaba.sizinkilerle karşılaştırmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…