- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.061
ben kimyasal gebeliğimi yaşadığımda aynı zamanda biri daha yaşamıştı ve kaybettiğinde tekrar birilerinin teselli etmesi acını tazeleten bişey belki sen o kadar üzülmeyip kader deyip geçeceksin ama birileri hep geçmiş olsun diyo onu görünce kızımda kalp atışını bekledim bunda ise kan değerim benim baya yüksek çıktı yani kimyasal olma ihtimali pek yok yine yaşanacaksa yaşanır tabide hem o rahatlıkla hemde bi arkadaşım doğum izninde ben saklarken diğer çalışanda hamile kalırsa iş yeri kapanmasın diye dedimne güzel hemen sölemişsin. bende kalbi cuma duycam en azından onu duyayım öyle söyleyeyim dimi?
benim sağlık ocağım bakmıyo izlem odaları varda ne işe yarıyo bilmem ama ailemin yanına gidince tetanos aşısı olmuştum o zaman bi aletle kalp atışını dinlemişlerdi usg cihazı hiç görmedimSlmm kzlar gunaydn beni dun sağlık ocagndan cağrmslar kayıt icin bugun gidicem ordada ultrason ile bakarlarmi kayit icin bi bilginiz varmi? Cuma gunu zaten kendi doktorumdan randevum var burdada bakiliyormu acaba bilgisi olan varmi
atmayabilir 8 haftalık olmasını göze alkızlaaar benim çarşamba değerim 27 cuma 55 şimdi bakmadım yüksektir umarım yemi yıl geliyo malum herkese yeni yılda söylemek istiyorum ama kalbi atmadan da söylemek istemiyorum nasıl olcak acaba sizce atar mı o zamana kadar
çok güzel konuşuyorsunuz, inşallahh :)öncelikle geçmiş olsun üzülmeyin en kısa zamanda rabbim yeniden tattırır bu duyguyu ve gerçekten vardır bi hayrı öyle güzel bi zamanda gelecek ki bebeğiniz gerçekten bu günü bekliyomuş diyeceksiniz, ben 3.5 yıllık evliyim evlendikten bi sene sonra ilkini siz gibi kimyasal yaşadım üzülüp kendinizde sıkıntı falan arıyosunuz ama yok tahliller falan bişey çıkmadı ve dediler ki düşüğün bi ayağı içerdedir gerçekten öyle ben bi dönem tekrar korundum korunmayı bıraktıktan sonrada hemen kaldım kızıma şuan 14 aylık ve ikinci bebişimi bekliyom beklemediğim zamanda sizde yaşıycaksınız inanın
her hafta mı? her hafta ultrasona giriyo musunuz peki??Snırım 2,3 öle bi kaç değer vardı ben budur die düşündüm.
saol canm, eşim de öyle dedi. en azından bebek sahibi olabileceğimizi öğrendik, yine olur buna şükür dedi saolsun.ilk oldugu için üzüldüm ama vardır bir hayır.. Hiç bebeği olmayan anne babalar var buna şükür..üzülme canım sen kalbini temiz tut rabbım saglıklısını nasip eder inşAllahama güçlü ol Allah size sağlık versin iyi tarafından bak kadınlık hormonlarında problem yok eşinde problem yok şükür etmek gerekir canım rabbim yiyecek ekmeği olan evlat nasip edecek inşAllah dua et bol bol
saol canım, inş tekrar yaşatmaz Allah bana da kimseye de..geçmiş olsun canım rabbimaynı acıyı tekrar yaşatmasın. bende ilk bebeğimi kaybetmiştim seni çok iyi anlıyorum
inşallah faydasını görürsün canım, mide yanmalarım başlamadan ben başlıycam :)ay bende denicem çok saol canım
ben 6 haftayı doldurup gittim hepKizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde hemrn mi gittiniz doktora yoksa belirli bi haftayi beklediniz mi ben 7. Haftamdayim gitmelimiyim sizce
Gidebilirsin bence tam zamanı canımKizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde hemrn mi gittiniz doktora yoksa belirli bi haftayi beklediniz mi ben 7. Haftamdayim gitmelimiyim sizce
ilk doğumunuz ne, ben en geç 1 ağustosta olcam sezeryan oldum çünkü , rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inş.İremnevra ikimizin doğum tarihleri aynı :)
canım onu ne için vuruyorlarprogestan iğnesi vurunuyorum
aynen bende aynı durumdayım bebek geç gelişiyor dediler geç döllenmeden olabilir diye kontrol etmeleri gerekiyormuş üzme canını iyi bir doktor bul ama benim gittiğim ilk doktor kürtaj bile dedi ama bu gittiğim bayağı bi uğraştıktan sonra besin kesesini gördüm dedi bu iyi bişey bu perşembe tekrar gidicem inşallah iyi haberler alırım sende düşünüp üzme kendini ve kürtaj derlerse başka doktorlarada git.6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum
gidince neleri öğrendin bende 6 yı doldurup gideceğimben 6 haftayı doldurup gittim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?