2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slmm kzlar gunaydn beni dun sağlık ocagndan cağrmslar kayıt icin bugun gidicem ordada ultrason ile bakarlarmi kayit icin bi bilginiz varmi? Cuma gunu zaten kendi doktorumdan randevum var burdada bakiliyormu acaba bilgisi olan varmi

kızlaaar benim çarşamba değerim 27 cuma 55 şimdi bakmadım yüksektir umarım yemi yıl geliyo malum herkese yeni yılda söylemek istiyorum ama kalbi atmadan da söylemek istemiyorum nasıl olcak acaba sizce atar mı o zamana kadar

ne güzel hemen sölemişsin. bende kalbi cuma duycam en azından onu duyayım öyle söyleyeyim dimi?
ben kimyasal gebeliğimi yaşadığımda aynı zamanda biri daha yaşamıştı ve kaybettiğinde tekrar birilerinin teselli etmesi acını tazeleten bişey belki sen o kadar üzülmeyip kader deyip geçeceksin ama birileri hep geçmiş olsun diyo onu görünce kızımda kalp atışını bekledim bunda ise kan değerim benim baya yüksek çıktı yani kimyasal olma ihtimali pek yok yine yaşanacaksa yaşanır tabide hem o rahatlıkla hemde bi arkadaşım doğum izninde ben saklarken diğer çalışanda hamile kalırsa iş yeri kapanmasın diye dedim

Slmm kzlar gunaydn beni dun sağlık ocagndan cağrmslar kayıt icin bugun gidicem ordada ultrason ile bakarlarmi kayit icin bi bilginiz varmi? Cuma gunu zaten kendi doktorumdan randevum var burdada bakiliyormu acaba bilgisi olan varmi
benim sağlık ocağım bakmıyo izlem odaları varda ne işe yarıyo bilmem ama ailemin yanına gidince tetanos aşısı olmuştum o zaman bi aletle kalp atışını dinlemişlerdi usg cihazı hiç görmedim

atmayabilir 8 haftalık olmasını göze al

çok güzel konuşuyorsunuz, inşallahh :)

saol canm, eşim de öyle dedi. en azından bebek sahibi olabileceğimizi öğrendik, yine olur buna şükür dedi saolsun.ilk oldugu için üzüldüm ama vardır bir hayır.. Hiç bebeği olmayan anne babalar var buna şükür..

Kizlar hamile oldugunuzu ogrendiginizde hemrn mi gittiniz doktora yoksa belirli bi haftayi beklediniz mi ben 7. Haftamdayim gitmelimiyim sizce

6. Haftada kesesi boyle olup 7. Haftada bebegi goren varmi? Bombos sanki yolk sac da yok gbi kese 13mm cok korkuyorum
aynen bende aynı durumdayım bebek geç gelişiyor dediler geç döllenmeden olabilir diye kontrol etmeleri gerekiyormuş üzme canını iyi bir doktor bul ama benim gittiğim ilk doktor kürtaj bile dedi ama bu gittiğim bayağı bi uğraştıktan sonra besin kesesini gördüm dedi bu iyi bişey bu perşembe tekrar gidicem inşallah iyi haberler alırım sende düşünüp üzme kendini ve kürtaj derlerse başka doktorlarada git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…