- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #39.021
butik bebe de septte %50 indrim var iiiinşallah güvenilir sitedir kartla aldım. .ilk kez alış veriş yaptım
hadi ya onlar daha mı güzeldi beklesemydim kiGeçen sefer ki kıyafetler çok güzeldi evet. Bende pijamaları, çoraplı altları doldurdum. Merakla bekliyorum bir an önce gelsin diye :) Güle güle kullanalım canım inşallah
şimdi aldık nasıl teyzeleri smokin bayramlığı olcak diğerleri 3-6 6-9 aldım
Evet canım güvenilir. ben ilk almadan önce alışveriş yapan bi arkadaşıma sormuştum ürünlerin de çok iyi olduğunu söylemişti.butik bebeden mi? güvelir mi site . bakıyordm ama ilk kez birşey aldm:))
Amin canım inşallah. Ben de bekliyorum sabırsızlıklaGeçen sefer ki kıyafetler çok güzeldi evet. Bende pijamaları, çoraplı altları doldurdum. Merakla bekliyorum bir an önce gelsin diye :) Güle güle kullanalım canım inşallah
amin inşallah canım cümleten:)Sağlık ve huzur dolu günlerde giydir minik bızdığı inşallah bebeğim :)
hadi ya onlar daha mı güzeldi beklesemydim kismokin gelsin diye bekledim ama diğerlerini öylesne aldıydm
:) evet bende kararsız kaldım 4 tane almıstım sonra amann dedim 2 tane daha ekledim sepete :)tulum olarak uygun geldi.dışarda 25-20 en az çünküAma bir çok şeyi de alamadım sabahın erken saatinde girmiş olmama rağmen istediğim bir çok şey hep tükenmiştibir daha yaparlar bence yoğun istek felan olursa :) bu ürünlerde güzel canım ama bende tulum falan çok fazla olduğu için alışveriş yapmadım. Birazda kendimi frenleyim dedim.
Zaten dün kaşınıyordum dünden beri 3 saate bir bebe yağı ve sabah akşamda lierac sürdüm. Neme doyurdum galiba bugün kaşıntı yok. Çok çabuk kuruyor cilt hamileyken. Ben de son aydan korkuyorum inşallh hasarsız atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız canım. Böyle şeyler de anne psikolojisi için önemli işte.Kuzum benim 2-3 aydır kaşınıyor ama daha çatlamadı. Bu ay sonuna kadar da çatlamaz diye tahmin ediyorum ama temmuz ayından korkuyorum malum 9. ay başlıyor...
İnşallah çatlamayız canım. Ben de öyle düşünüyorum ama kimisi de asıl son anda çatlarsın vs diyince insan korkuyor işte.yılmak yok sürmelere devamaynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
Haklısın canım Allah yardım etsin zor işler kolay değil tabikiAma tatlım insan hazır olsun istiyor eşyaları..
Aynenn bizde de durum oyle yer gok oyuncak bi de yerim yok evim kucuk nereye koyucam dusuncesi öldürüyor beniÇok yorgunum. Evi toparladım biraz her yer oyuncak.yer gök oyuncak. Incin cincik. Oyuncakçı dükkanı açsak olur .
Bir de hala çocukların aklı oyuncak almakta . Hep yenisini istiyorlar.
Evden atılacak çok eşya da var. İyice elden geçirmem lazım. Bıkkınlık geldi ıvır zıvırdan
Ben kizimda dokuzuncu aya kadar catlamadim son ay ince ince 2-3catlagim olduaynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem
Uzan canim ayaklarinin altina yuksek bir sey koyAyaklarım belimm çok ağrıyor
Yatıyorum kuzucum daha doğrusu yatamıyorum ki bi ordan vuruyo paşa bi burdan pufUzan canim ayaklarinin altina yuksek bir sey koy
Sonra biraz sola yat bacaklarinin arasina kalin bir yastik alip
Çok geçmiş olsun. Dinlen ve bol bol su iç. Allah ın izniyle 37 leri görürsün inşallah. Az suyla 38e kadar gidenler var. Moralini bozma hiç. Bu mübarek günlerde Allah ım dualarımızı kabul eder inşallah.Kizlar, dr kontrolune gittik. Bebegin olcumleri haftasiyla uyumlu kilo 1900 ama amniyon sivisinda azalma gordu drayrica sabahtan yollarda kendimi yordugumdan da karnimda sertlik olusmustu yine. Nst'ye girdim sancilarin oldugunu da gordu. Artik onumuzdeki haftalarda yatip dinlenecekmisim bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi istedi temmuz ortasina kadar dayanmaya calisacagiz biz. Daha cok erken! Keske 36-37 haftalari gorebilsek. Bizim icin de dua edin olur mu? Cok ihtiyacimiz var buna.
Selamlar
Gecer cnm hassasiz ya artik o yuzden oluoAz önce yerden bişi almak için sola doğru egildim ve sağ tarafım sıkıştı o sırada. Su anda acayip sancıyor.. geçer değil mi çok korktum kaldım öyle
Günler yaklaştıkca korkuyorum çevre baskısı hep normal normal doğum baskı da beni stres e sokuyorzaten vajinismusdum ilişkiyi bile bir buçuk yıl sonra gerçekleştirmisken her doğum zor tabi ama sezaryen olayım bile diyemiyorum eşim ısrarla normal diyor..çok bunaldim stres oldum yani hatta bebek dönmemiş olsa da çatı muayene bile bakmasa diye bile icimden geçiyor yani ne yapacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?