- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.961
Kizlar bebek az hareket ediyor sanki
Bundan önceki haftalar sert vuruyordu simdi öyle degil dr.kontrolude 25i korkuyorum
Bundan önceki haftalar sert vuruyordu simdi öyle degil dr.kontrolude 25i korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 20 kilo almıstım canm 28 haftalıkken ki kontrolümde son durumum ne bilmyrmdoktorum ilk defa kızdı kilo konusunda ama geç kaldı biraz üzgünüm 8,5 ay olmuş nerdeyse daha yeni söylüyo..bende takmıyorum artık zaten zayıftım önceden yine zayıflarım diye düşünüyorum
Canim hemen drunu ara bir sor bakalim.Kızlar iyi şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen cevap verin tekme atarken karnimdan çıt diye ses geldi önce önemsemedim bir daha geldi sanki kemiği çıt etmiş gibiydi ses strese girdim lütfen birileri yardımcı olsun birşey olmusmudur
16 kilo aldım ama her ay tartıyo hiçbişey demedi sanki 1 aydamı aldım 16 kiloyu
siz hazirlik yapmadiniz mi daha canim ya aksine hersey hazir beklemeli erken dogum die bisi soz konusu olursa? allah korursun nasil olacak.
rabbim yardimciniz olsun.
bizimde yarin besik gelicek odamiz hazir dolabimiz icine kiyafetlerini yerlestirdik te bir besikle halisi kaldi ..
Tatlım bizim ev 1+1 şuan. Yeni eve çıkmalıyız. Alacağımız evin de sahibinin emlakçıyla sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz işte. O yüzden erken gelmemesi lazım yoksa mahvolurum ben Dua ediyorum ben de napıyım...
ben 20 kilo almıstım canm 28 haftalıkken ki kontrolümde son durumum ne bilmyrm
uzun uzun yazdım ama kaç sefer yollayamadım uzun lafın kısası takmaa az haftan kalmıs yoksa benm gibi depresif olursun .16 kilo aldım ama her ay tartıyo hiçbişey demedi sanki 1 aydamı aldım 16 kiloyu
Zor şeyler ama o telaşla bir bakmışin yavruna kavusmusun benim de keşke zamanımı geçirecek beynimi oyalayaçak birşeyler olsa .
Benim soru arada kaynadiKizlar bebek az hareket ediyor sanki
datlumm misafiri kastetmiştimmm :) ayakta kalınca cok darlanıyorum. iftara misafir agırlayamam bu sene Allah tan kocamda hak verdi bana. misafiri cok severde kendisi.. artık seneye kısmetse daha kolay olur insallah. bebiklerimiz ya emekliyor ya da yürüteçte olur herhalde işimiz kolay olur... düşüncesii bile güzel :)
Herkes için aynı şeyler geçerli değil tatlım. Sütün az geliyorsa napıcaksın paso süt yapsın diye yiyeceksin.. O dönemde kilo alanlar da çok fazla var...emzirirken güzel kilo verilir diye duydum
kızlar hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuyan var mı ? bir
çok geçmiş olsun cnm benmde en korktuğum şey şuan hasta olmak ama biz son katta oturuyoruz sıcak oluyor ev klimayı açmazsam nefes alamıyorum daha kötü oluyorum
bende iki gündür rahatsızım zor çalışıyorum
Kızlar iyi şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen cevap verin tekme atarken karnimdan çıt diye ses geldi önce önemsemedim bir daha geldi sanki kemiği çıt etmiş gibiydi ses strese girdim lütfen birileri yardımcı olsun birşey olmusmudur
aman cnmm bebiş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil veririzben 20 kilo almıstım canm 28 haftalıkken ki kontrolümde son durumum ne bilmyrm
inşallah erken gelmez ozmaan canım ya zormuş sizin işte allah yardımcınız olsun