• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bebek az hareket ediyor sanki
Bundan önceki haftalar sert vuruyordu simdi öyle degil dr.kontrolude 25i korkuyorum:KK12:

doktorum ilk defa kızdı kilo konusunda ama geç kaldı biraz üzgünüm 8,5 ay olmuş nerdeyse daha yeni söylüyo..bende takmıyorum artık zaten zayıftım önceden yine zayıflarım diye düşünüyorum
ben 20 kilo almıstım canm 28 haftalıkken ki kontrolümde son durumum ne bilmyrm

Kızlar iyi şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen cevap verin tekme atarken karnimdan çıt diye ses geldi önce önemsemedim bir daha geldi sanki kemiği çıt etmiş gibiydi ses strese girdim lütfen birileri yardımcı olsun birşey olmusmudur:cry:

Kizlar, dr kontrolune gittik. Bebegin olcumleri haftasiyla uyumlu kilo 1900 ama amniyon sivisinda azalma gordu dr :( ayrica sabahtan yollarda kendimi yordugumdan da karnimda sertlik olusmustu yine. Nst'ye girdim sancilarin oldugunu da gordu. Artik onumuzdeki haftalarda yatip dinlenecekmisim bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi istedi temmuz ortasina kadar dayanmaya calisacagiz biz. Daha cok erken! Keske 36-37 haftalari gorebilsek. Bizim icin de dua edin olur mu? Cok ihtiyacimiz var buna.
Selamlar

Kızlar iyi şeyler duymaya ihtiyacım var lütfen cevap verin tekme atarken karnimdan çıt diye ses geldi önce önemsemedim bir daha geldi sanki kemiği çıt etmiş gibiydi ses strese girdim lütfen birileri yardımcı olsun birşey olmusmudur:cry:
Canim hemen drunu ara bir sor bakalim.

siz hazirlik yapmadiniz mi daha canim ya aksine hersey hazir beklemeli erken dogum die bisi soz konusu olursa? allah korursun nasil olacak.
rabbim yardimciniz olsun.
bizimde yarin besik gelicek odamiz hazir dolabimiz icine kiyafetlerini yerlestirdik te bir besikle halisi kaldi ..

Tatlım bizim ev 1+1 şuan. Yeni eve çıkmalıyız. Alacağımız evin de sahibinin emlakçıyla sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz işte. O yüzden erken gelmemesi lazım yoksa mahvolurum ben :( Dua ediyorum ben de napıyım...

Tatlım bizim ev 1+1 şuan. Yeni eve çıkmalıyız. Alacağımız evin de sahibinin emlakçıyla sözleşmesinin bitmesini bekliyoruz işte. O yüzden erken gelmemesi lazım yoksa mahvolurum ben :KK43: Dua ediyorum ben de napıyım...

inşallah erken gelmez ozmaan canım ya zormuş sizin işte allah yardımcınız olsun

datlumm misafiri kastetmiştimmm :) ayakta kalınca cok darlanıyorum. iftara misafir agırlayamam bu sene Allah tan kocamda hak verdi bana. misafiri cok severde kendisi.. artık seneye kısmetse daha kolay olur insallah. bebiklerimiz ya emekliyor ya da yürüteçte olur herhalde işimiz kolay olur... düşüncesii bile güzel :)

Heeee :D:D:D:D Ben bi dünyaya döneyim uzaydan demi :D:D:D

kızlar hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuyan var mı ? bir

çok geçmiş olsun cnm benmde en korktuğum şey şuan hasta olmak ama biz son katta oturuyoruz sıcak oluyor ev klimayı açmazsam nefes alamıyorum daha kötü oluyorum

Aman diyim tatlım çok dikkat et kendine..

Ben okuyorum tatlım öyle kitaplar. Ne oldu ki?

Tatlım daha önce hiç böyle bişey duymadım ama bir doktoru arayıp sor istersen..

Back