2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bi tek bugun sık olmaya baslamisdi dinlendim gecti canim cok sukur
Igne mi oluyorsun canm gecmis olsun
Az bir zaman kaldi bebislerimize kavusmamiza insaAllah
Vakitte gecmek bilmiyor ki
Benim rahim agzi boyunda kisalma da var sanci ve kasilma da olunca doktor progesteron igne verdi 2 haftadir kullaniyorum kasilmam olmuyo artik insAllah vaktinde gelir bebislwrimiz kizimda o kadar rahat bir hamilelik gecirmisim ki..9 ay gezdim doguma 1 hafta kalaya kadar arac kullandim bu hamileligim zor geçiyor..

Sağol cnm şimdi daha iyiyim ağlamam geçti :)insan ister istemz etkileniyor.herşey Allahtan geliyor hayırlısını diliyorum rabbimden
Dikkat et canım yapış yatağa :) Bekleyebildiği kadar beklesin senin bebiş içerde :)
31 hafta bittiği gün doğum oldu salı günleri hafta atlıyorduk o gün doğdu canım..
ne güzel sütün de gelmiş canım.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize geçersiniz.
Şu aşağıya vurma olayı bende de dün çoktu bu sabah da öyle başladık hatta.. aşağıya vurup duruyor ve acı veriyor bana da.. benim normalde vajinamda ağrı vardı zaten ama bu öyle birşey değil o vurdukça sancıyor.. Sen sorabildin mi doktoruna..

Günaydın canm senin hangi sebepten erken doğum riskn var. Benim uykularımda sorun olmaya başladı sol yanıma yattığımda kolum belim heryerm ağrıyo sağıma yatıncada öyle sırtüstü yatınca rahatm ama dr yasaklamiştı bölük pörçük uyukluyorm sadece.Eşimde game of thrones hastası banada izlememi tavsiye etti:)) bide spl nın sınavına hazırlanıyordm bu gidişle bol bol ders çalışırm heralde:))

Rahim boyunda 1 haftada 1 cm kisalma oldu 4 un uzerindeyken bir haftada 3 e indi. Kasilmalarim siklasmaya baslamisti bir kez de asiri sancim oldu bebegin seviyesi de asagi inmis dedi doktor bütün bunlar birlesince doktor dinleneceksin 2 hafta sonra tekrar bakicaz dedi kasilmalarim icin de igne verdi erken dogumu onlemek icin tedbir alıyorum dedi

Kesinlikle tavsiye ederim game of thrones ve vikings keske ben de izlememis olsaydim simdi beni baya oyalardi

As
ayakta kalmamaya çalış çünkü bebek baskı yapıyor benimkide kaburgalarımdan destek alarak kendini aşağıya itiyor çıkmak için çok mücadele ediyor. Dr gittiğinde rahim boyuna baktır. Bebeğin28. Haftalardadönmesi normal karşılanıyor benimki 27 de baş aşağı duruyordu.şimdi iyice kanala girmş dırumda

Benmde 4 haftadır 3 cmdi şimdi 1.7 olmuş 4 haftada böyle götürsem ne iyi olur. Sıfıra indiğizaman açılma başlarmış ama açılma 1-2 cm iken önüne geçilebilirmş. Bugün yine ciğer geliştiri iğne vurulcam sende 3 cm le baya götürürsün tabi sürekli yatarak:)

çalışıyorum canım ve işteyim şu anda Randevuma çok var daha.. en son gittiğimde rahim ağzı kapalı demişti doktor ama bu vurdukça acıma olayı yeni..hareketini hissediyorum ve o hareketler sonrasında baya acı duyuyorum

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah zamanında bebeğini kucağına alırsın

Bnmki 24.haftada ters donmustu

Canım o Aşağıya sert ve sürekli vurma durumu bende uzun süredir var.işe o kadar zor gidip geliyordumki.bendeki sorun eşin Assagıda olması sebebiyle Bebeğin de çok Assagıda olması.
Çaresi ise ayakların altına yastık koyup yatmak.ben ondan s

Slm kızlar sbh 4:30 gibi bi adet sancisina benzer bi ağrı basladi 2 saate yakin gecmedi cokk korktum bugün öğleden snr kontrol var sabirsizlikla bekliyorum bnm hiç ağrim olmamişti neden olur ki yalancı doğum sancilari belirtileri arasinda yazıyor kasik ağrısı diye ama bi an önce gitmk istiyorum dr a

İnşallah bir an önce iyi haberler alırsın canım. Moralini yüksek tut. Doktora gidene kadar dinlenmeni öneririm.

yok canım sormadım doktora bütün gece sanki döndü durdu bebişim suan biraz daha iyiyim.ama dünkü acı cok kötüydü benimde

Canım çok canını yakıyorsa doktorunu bi arayıp sor istersen yarın.mutlaka bişey söyler.için rahat eder gel dersede gidersin 1 hafta önce ya da sonra farketmez yeter ki ikinizde iyi olun.
bugün biraz daha iyi hafif cıktı yukarıya canım cok tsk ederim

O kadar da yapilacak iş var ki bebege hicbirsey almamistim daha son 1 haftadir eksik tamamliyorum kizimin sepet besigi vardi onu cikardik dun ici disi yikanacak mama sandalyesi ana kucagi yikanacak ev boya olmasi lazim esim hep erken daha diye durdurdu beni simdi hep işler karisti hastane cantam bile hazir degil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…