- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.421
Benim rahim agzi boyunda kisalma da var sanci ve kasilma da olunca doktor progesteron igne verdi 2 haftadir kullaniyorum kasilmam olmuyo artik insAllah vaktinde gelir bebislwrimiz kizimda o kadar rahat bir hamilelik gecirmisim ki..9 ay gezdim doguma 1 hafta kalaya kadar arac kullandim bu hamileligim zor geçiyor..Bende bi tek bugun sık olmaya baslamisdi dinlendim gecti canim cok sukur
Igne mi oluyorsun canm gecmis olsun
Az bir zaman kaldi bebislerimize kavusmamiza insaAllah
Vakitte gecmek bilmiyor ki
Dikkat et canım yapış yatağa :) Bekleyebildiği kadar beklesin senin bebiş içerde :)Sağol cnm şimdi daha iyiyim ağlamam geçti :)insan ister istemz etkileniyor.herşey Allahtan geliyor hayırlısını diliyorum rabbimden
ne güzel sütün de gelmiş canım.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize geçersiniz.31 hafta bittiği gün doğum oldu salı günleri hafta atlıyorduk o gün doğdu canım..
Şu aşağıya vurma olayı bende de dün çoktu bu sabah da öyle başladık hatta.. aşağıya vurup duruyor ve acı veriyor bana da.. benim normalde vajinamda ağrı vardı zaten ama bu öyle birşey değil o vurdukça sancıyor.. Sen sorabildin mi doktoruna..kızlar aksamüstünden beri bebegim cok asagıya vuruyor cıkısa 2 parmak var resmen ve cok acı veriyor korku ve stresten agladım.az panik yapmıstm etkisi var mı ki ters dönmüş bebek nasıl o kadar baskı yapabiliyor
Günaydın canm senin hangi sebepten erken doğum riskn var. Benim uykularımda sorun olmaya başladı sol yanıma yattığımda kolum belim heryerm ağrıyo sağıma yatıncada öyle sırtüstü yatınca rahatm ama dr yasaklamiştı bölük pörçük uyukluyorm sadece.Eşimde game of thrones hastası banada izlememi tavsiye etti:)) bide spl nın sınavına hazırlanıyordm bu gidişle bol bol ders çalışırm heralde:))Sen yine benden ondesin canim benim daha 30. haftam dizi izle izle de nereye kadar ilk iki gun game of thrones un izlemedigim bolumlerini izledim sonraki gun defter kitap kalem benle beraber yataga girdi (akademisyenim ben bu arada) esim eve gelince biz de yatiyo saniyoruz dedi gorunce:) Napiyim alisik degil ki bunye yatmaya
Rahim boyunda 1 haftada 1 cm kisalma oldu 4 un uzerindeyken bir haftada 3 e indi. Kasilmalarim siklasmaya baslamisti bir kez de asiri sancim oldu bebegin seviyesi de asagi inmis dedi doktor bütün bunlar birlesince doktor dinleneceksin 2 hafta sonra tekrar bakicaz dedi kasilmalarim icin de igne verdi erken dogumu onlemek icin tedbir alıyorum dediGünaydın canm senin hangi sebepten erken doğum riskn var. Benim uykularımda sorun olmaya başladı sol yanıma yattığımda kolum belim heryerm ağrıyo sağıma yatıncada öyle sırtüstü yatınca rahatm ama dr yasaklamiştı bölük pörçük uyukluyorm sadece.Eşimde game of thrones hastası banada izlememi tavsiye etti:)) bide spl nın sınavına hazırlanıyordm bu gidişle bol bol ders çalışırm heralde:))
Kesinlikle tavsiye ederim game of thrones ve vikings keske ben de izlememis olsaydim simdi beni baya oyalardiGünaydın canm senin hangi sebepten erken doğum riskn var. Benim uykularımda sorun olmaya başladı sol yanıma yattığımda kolum belim heryerm ağrıyo sağıma yatıncada öyle sırtüstü yatınca rahatm ama dr yasaklamiştı bölük pörçük uyukluyorm sadece.Eşimde game of thrones hastası banada izlememi tavsiye etti:)) bide spl nın sınavına hazırlanıyordm bu gidişle bol bol ders çalışırm heralde:))
ayakta kalmamaya çalış çünkü bebek baskı yapıyor benimkide kaburgalarımdan destek alarak kendini aşağıya itiyor çıkmak için çok mücadele ediyor. Dr gittiğinde rahim boyuna baktır. Bebeğin28. Haftalardadönmesi normal karşılanıyor benimki 27 de baş aşağı duruyordu.şimdi iyice kanala girmş dırumdaDikkat et canım yapış yatağa :) Bekleyebildiği kadar beklesin senin bebiş içerde :)
ne güzel sütün de gelmiş canım.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize geçersiniz.
Şu aşağıya vurma olayı bende de dün çoktu bu sabah da öyle başladık hatta.. aşağıya vurup duruyor ve acı veriyor bana da.. benim normalde vajinamda ağrı vardı zaten ama bu öyle birşey değil o vurdukça sancıyor.. Sen sorabildin mi doktoruna..
Benmde 4 haftadır 3 cmdi şimdi 1.7 olmuş 4 haftada böyle götürsem ne iyi olur. Sıfıra indiğizaman açılma başlarmış ama açılma 1-2 cm iken önüne geçilebilirmş. Bugün yine ciğer geliştiri iğne vurulcamRahim boyunda 1 haftada 1 cm kisalma oldu 4 un uzerindeyken bir haftada 3 e indi. Kasilmalarim siklasmaya baslamisti bir kez de asiri sancim oldu bebegin seviyesi de asagi inmis dedi doktor bütün bunlar birlesince doktor dinleneceksin 2 hafta sonra tekrar bakicaz dedi kasilmalarim icin de igne verdi erken dogumu onlemek icin tedbir alıyorum dedi
çalışıyorum canım ve işteyim şu andaAs
ayakta kalmamaya çalış çünkü bebek baskı yapıyor benimkide kaburgalarımdan destek alarak kendini aşağıya itiyor çıkmak için çok mücadele ediyor. Dr gittiğinde rahim boyuna baktır. Bebeğin28. Haftalardadönmesi normal karşılanıyor benimki 27 de baş aşağı duruyordu.şimdi iyice kanala girmş dırumda
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine inşallah zamanında bebeğini kucağına alırsın2 hafta önce doktorum rahim boyunun 3 cm olduğunı söylemişti Mümkün olduğunca evde dinln fazla gezme demişti ama ben çok dikkate almadım temizlk konusunda çok takıntılı olduğm için her işi yaptm evde ve çok gezdim bugün dr muayenesinde dr rahim boyunun 1.7 cm olduğunu söyledi hem aletle hemde elle muayene etti çok güzel norml doğum yapacağımı söyledi ama kesinlikle wc haricinde yataktaktan kalkmamamı söyledi bebeğin başı tam rahim ağzındaymış erkn doğumu tetiklersn dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı ve progestan tablet verdi.en az 2 hafta daha tutmam lazımmış bebeği.Doktorumu dşnlemediğim için çok pişmanın vicdan azabı çekiyorum resmen. Erken doğm yapacam bebek küvezde kalack diye çok ağladm.Bebeğimin kilosu 2.150 gr boyu 47 cm ve inanılmz hareketli boyu 2 hafta önde gidiyor gerçi bnm boyum 1.77 babasıda 1.93 dr boyunu bize göre norml buldu. Rahim boyu kısalığı olanvar mı? Aman dikkt edin riskiniz olmasada 37. Haftaya kadar kendinizi yormayın
Bnmki 24.haftada ters donmustuAs
ayakta kalmamaya çalış çünkü bebek baskı yapıyor benimkide kaburgalarımdan destek alarak kendini aşağıya itiyor çıkmak için çok mücadele ediyor. Dr gittiğinde rahim boyuna baktır. Bebeğin28. Haftalardadönmesi normal karşılanıyor benimki 27 de baş aşağı duruyordu.şimdi iyice kanala girmş dırumda
Canım o Aşağıya sert ve sürekli vurma durumu bende uzun süredir var.işe o kadar zor gidip geliyordumki.bendeki sorun eşin Assagıda olması sebebiyle Bebeğin de çok Assagıda olması.çalışıyorum canım ve işteyim şu andaRandevuma çok var daha.. en son gittiğimde rahim ağzı kapalı demişti doktor ama bu vurdukça acıma olayı yeni..hareketini hissediyorum ve o hareketler sonrasında baya acı duyuyorum
Slm kızlar sbh 4:30 gibi bi adet sancisina benzer bi ağrı basladi 2 saate yakin gecmedi cokk korktum bugün öğleden snr kontrol var sabirsizlikla bekliyorum bnm hiç ağrim olmamişti neden olur ki yalancı doğum sancilari belirtileri arasinda yazıyor kasik ağrısı diye ama bi an önce gitmk istiyorum dr a
yok canım sormadım doktora bütün gece sanki döndü durdu bebişim suan biraz daha iyiyim.ama dünkü acı cok kötüydü benimdeDikkat et canım yapış yatağa :) Bekleyebildiği kadar beklesin senin bebiş içerde :)
ne güzel sütün de gelmiş canım.. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize geçersiniz.
Şu aşağıya vurma olayı bende de dün çoktu bu sabah da öyle başladık hatta.. aşağıya vurup duruyor ve acı veriyor bana da.. benim normalde vajinamda ağrı vardı zaten ama bu öyle birşey değil o vurdukça sancıyor.. Sen sorabildin mi doktoruna..
bugün biraz daha iyi hafif cıktı yukarıya canım cok tsk ederimCanım çok canını yakıyorsa doktorunu bi arayıp sor istersen yarın.mutlaka bişey söyler.için rahat eder gel dersede gidersin 1 hafta önce ya da sonra farketmez yeter ki ikinizde iyi olun.
O kadar da yapilacak iş var ki bebege hicbirsey almamistim daha son 1 haftadir eksik tamamliyorum kizimin sepet besigi vardi onu cikardik dun ici disi yikanacak mama sandalyesi ana kucagi yikanacak ev boya olmasi lazim esim hep erken daha diye durdurdu beni simdi hep işler karisti hastane cantam bile hazir degil dahaBenmde 4 haftadır 3 cmdi şimdi 1.7 olmuş 4 haftada böyle götürsem ne iyi olur. Sıfıra indiğizaman açılma başlarmış ama açılma 1-2 cm iken önüne geçilebilirmş. Bugün yine ciğer geliştiri iğne vurulcamsende 3 cm le baya götürürsün tabi sürekli yatarak:)
Hayir degilkalkanlar tek kullanımlık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?