- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.401
Canim gecmis olsun.. korkma canim. Bebegin iyi gelismis. Bundan sonra dogsa bile cabik toparlar. Insallah en az iki hafta daha dayanirda annesinii uzmez. Sende dinlen keyif yap. Bebegin olunca bu gunleri mumla ararsin :)2 hafta önce doktorum rahim boyunun 3 cm olduğunı söylemişti Mümkün olduğunca evde dinln fazla gezme demişti ama ben çok dikkate almadım temizlk konusunda çok takıntılı olduğm için her işi yaptm evde ve çok gezdim bugün dr muayenesinde dr rahim boyunun 1.7 cm olduğunu söyledi hem aletle hemde elle muayene etti çok güzel norml doğum yapacağımı söyledi ama kesinlikle wc haricinde yataktaktan kalkmamamı söyledi bebeğin başı tam rahim ağzındaymış erkn doğumu tetiklersn dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı ve progestan tablet verdi.en az 2 hafta daha tutmam lazımmış bebeği.Doktorumu dşnlemediğim için çok pişmanın vicdan azabı çekiyorum resmen. Erken doğm yapacam bebek küvezde kalack diye çok ağladm.Bebeğimin kilosu 2.150 gr boyu 47 cm ve inanılmz hareketli boyu 2 hafta önde gidiyor gerçi bnm boyum 1.77 babasıda 1.93 dr boyunu bize göre norml buldu. Rahim boyu kısalığı olanvar mı? Aman dikkt edin riskiniz olmasada 37. Haftaya kadar kendinizi yormayın