• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamun aleykum kizlar bende yeniden agustos annesi olacagim.burdan tum arkadaslarima opucuk gonderiyom kk dan aklim birsey almiyo baska yere giremiyom bu sayfadan baska..yinede benide araniza aljn banada dualar edin benimde rahim agzi kisa erken dogum tehlikemiz var oglum vad simdi kizim olucak..kizim icin dualr edin benimde dualarim sizinle.. bu arada kizimin adi Leyla olucak herkese sevgiler cok ozledim kk arkadaslarimi

Selamun aleykum kizlar bende yeniden agustos annesi olacagim.burdan tum arkadaslarima opucuk gonderiyom kk dan aklim birsey almiyo baska yere giremiyom bu sayfadan baska..yinede benide araniza aljn banada dualar edin benimde rahim agzi kisa erken dogum tehlikemiz var oglum vad simdi kizim olucak..kizim icin dualr edin benimde dualarim sizinle.. bu arada kizimin adi Leyla olucak herkese sevgiler cok ozledim kk arkadaslarimi

Hosgeldin canim Allah hepimize bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bende de kisalma var canim senin ne kadar olctu doktorun..

Sağol cnm inşallaj hepimizin bebişler zamanında sağlıkla doğar. Benim doktorum çok titiZ bide ben 24. Haftada haftada böbrek şikayetyle hastanede yattım bebek çok baskınyaptığından ve sürekli böbreğime vurduğundan böbrekte büyüme olmuştu o zamandan bu zamana sıkı kontrole aldı beni doktorum. Her gittiğimde detaylı bakıyor bana. Sen gittiğinde kendin söyle doktoruna önemli bişiy çünkü
Canım bende de böbrek şişmesi büyümesi var takip altına alınacak ama çok şişiyorum ya ilerlerse stent takılacak dendi :-(

Ne kadan sıkıcı bir pazar günü hava kapalı kocam nöbetçi yalnız bir gece geçireceğim.. kızım dün yoruldu yazık çok hareketli idi bugün uyuyor puf sıkıldım :(

Ne kadan sıkıcı bir pazar günü hava kapalı kocam nöbetçi yalnız bir gece geçireceğim.. kızım dün yoruldu yazık çok hareketli idi bugün uyuyor puf sıkıldım :KK43:

Al benden de o kadar. Coooook sıkıcı bir gün..
Durmadan yatiyorum kalkiyorum uyuyamiyorum. Hava kapalı ssıcak.. Yapacağım isler var ama enerjim yok.
Benim herifi cagirdim gel canim coooook sıkıldı diye gelecek inşallah.. Aksam olmayacak yoksa..
Bebislerimiz doğunca onlarla oyalancazz artikinnnn :)

Al benden de o kadar. Coooook sıkıcı bir gün..
Durmadan yatiyorum kalkiyorum uyuyamiyorum. Hava kapalı ssıcak.. Yapacağım isler var ama enerjim yok.
Benim herifi cagirdim gel canim coooook sıkıldı diye gelecek inşallah.. Aksam olmayacak yoksa..
Bebislerimiz doğunca onlarla oyalancazz artikinnnn :)
Ay ben uyudum dün de yorulmuşum ki iyi uyudum:) aynen hiç içimden iş güç yapacak istek de gelmiyor iş güç bitmiyor da :) ama bebekler gelince sıkılıcak vakit olmayacak oleyyy :KK49:

Sağol cnm inşallaj hepimizin bebişler zamanında sağlıkla doğar. Benim doktorum çok titiZ bide ben 24. Haftada haftada böbrek şikayetyle hastanede yattım bebek çok baskınyaptığından ve sürekli böbreğime vurduğundan böbrekte büyüme olmuştu o zamandan bu zamana sıkı kontrole aldı beni doktorum. Her gittiğimde detaylı bakıyor bana. Sen gittiğinde kendin söyle doktoruna önemli bişiy çünkü[/QUOTE
cok gecmıs olsun ınsallah canım .benımkı ultrasonlo bakarken sadece rahim normal diyor belki kısalığına bakıyordur da ben anlamıyorumdur.

Gecmis olsun canim aksamlari benim de cok sikintili geciyor. Ben kiyafeylerini haci sakirin toz beyaz sabunuyla yikadim. Uzerinde sabun kalmamisti guzel arinmisti. Yumusatici kullanmadim. Yinede yumusacikti camasirlari.
ben de dalin granul sabunla yıkadım yumusatıcı kullanmadım.yıne de cıft durulama yaptım

Pazartesi günü kontrole gitmiştim canım herşey normaldi ama dediğim gibi o zaman böyle sert vurma yoktu.. Devam ederse doktoruma mesaj atar sorarım sanırım..

Canım aklına kötü şeyler getirme yoktur inşallah birşey ve güzel haberlerle dönersin.

Umarım benimkisi de geçer en azından hafifler canım sana geçmiş olsun..
tskler cnm simdilerde nasılsın<*

Back