- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.401
Canim gecmis olsun.. korkma canim. Bebegin iyi gelismis. Bundan sonra dogsa bile cabik toparlar. Insallah en az iki hafta daha dayanirda annesinii uzmez. Sende dinlen keyif yap. Bebegin olunca bu gunleri mumla ararsin :)2 hafta önce doktorum rahim boyunun 3 cm olduğunı söylemişti Mümkün olduğunca evde dinln fazla gezme demişti ama ben çok dikkate almadım temizlk konusunda çok takıntılı olduğm için her işi yaptm evde ve çok gezdim bugün dr muayenesinde dr rahim boyunun 1.7 cm olduğunu söyledi hem aletle hemde elle muayene etti çok güzel norml doğum yapacağımı söyledi ama kesinlikle wc haricinde yataktaktan kalkmamamı söyledi bebeğin başı tam rahim ağzındaymış erkn doğumu tetiklersn dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı ve progestan tablet verdi.en az 2 hafta daha tutmam lazımmış bebeği.Doktorumu dşnlemediğim için çok pişmanın vicdan azabı çekiyorum resmen. Erken doğm yapacam bebek küvezde kalack diye çok ağladm.Bebeğimin kilosu 2.150 gr boyu 47 cm ve inanılmz hareketli boyu 2 hafta önde gidiyor gerçi bnm boyum 1.77 babasıda 1.93 dr boyunu bize göre norml buldu. Rahim boyu kısalığı olanvar mı? Aman dikkt edin riskiniz olmasada 37. Haftaya kadar kendinizi yormayın
31 hafta bittiği gün doğum oldu salı günleri hafta atlıyorduk o gün doğdu canım..cnm öncelikle cok geçmiş olsun kaçıncı haftanda doğum oldu ?
Sağol canım, evet hastanede bende hergün görüyorum çok şükür..maşallah gözün aydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin hastanede herhalde değil mi?
canim tekrardan cok çok gecmis olsun. kizina da masallah ne
kadar gucluymus ki iki hafta daha dayanmis :) biran once toparlasin
insallah. Sutun geldi mi sen iyilestin
mi sezeryandandan sonra durumun
nedir ?
Evde birden suyum geldi dedin? oncesinde alt tarafta kasiklarda felan hic agrin ya da baskin olmadi mi? Durup dururken mi oldu yani?
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ne koydunuz annesi küçük kuzunun adını kaç kilo doğdu? Maşallah inatçı iki hafta çok iyi dayanmış aferin ona işallah daha da güçlenip en kısa zamanda kollarına da alırsın işallah
anladım canim heran herşey olabilir yani.. Allah herbirimizin yardımcısı olsun.Ağrım falan olmadı canım ya, anlamadım hiç.. Doğumhanede bir arkadaş daha vardı aynı durumda olan onun sızıntı şeklinde geliyomuş.. Bendeki normal akıntıydı..
Günüm olmamasına rağmen 2 gün sonra sütüm geldi çok şükür.. Sağıp götürüyorum bu arada Kraftın Elektrikli süt sağma mak. kullanıyorum çok memnunum acele aldık ama iyi çıktı, sizede fikir olsun.. Lansinoh göğüs kremi kullanıyorum oda müthiş çok iyi geliyor..
Sezeryana gelirsek, ben doğum sancısınıda cektim bebek gelsin diye bekledik ya yani ikisinide çekmiş oldum.. o yüzdenmi bilmiyorum ama ben zorlandım ağrılarım çook oldu. Korkutmuyayım kimseyi hangisi hayırlıysa o olsun sizin için sonuçta geçiyor.. Şimdi çok iyiyim toparlandım..
Temizlik yaptim dedin yorulmussundur ondan oluyordur. Sabaha kalmaz insallah biseyin.Kizlar bugun bende cok kasilma oluyor ya korkuyorumsizde de oluyormu
Yoruldun mu bugün?? Ben geçen çok yordum kendini hep kasıldım durdum dinlenince geçti..Kizlar bugun bende cok kasilma oluyor ya korkuyorumsizde de oluyormu
Evet canim ya bugun cok yordum kendimi simdi uzandim dinleneyim belim agridiTemizlik yaptim dedin yorulmussundur ondan oluyordur. Sabaha kalmaz insallah biseyin.
Bende de oluyo ara ara haftaya kontrolde doktora sorucamm.
Bugun hic oturmadim evin isi bitmiyor canim o kadar temizlik yaptim ama simdi yine daginikYoruldun mu bugün?? Ben geçen çok yordum kendini hep kasıldım durdum dinlenince geçti..
Bugun hic oturmadim evin isi bitmiyor canim o kadar temizlik yaptim ama simdi yine daginik
Sen yine benden ondesin canim benim daha 30. haftam dizi izle izle de nereye kadar ilk iki gun game of thrones un izlemedigim bolumlerini izledim sonraki gun defter kitap kalem benle beraber yataga girdi (akademisyenim ben bu arada) esim eve gelince biz de yatiyo saniyoruz dedi gorunce:) Napiyim alisik degil ki bunye yatmayaAllah kolaylık versin canm neyseki şurda 7 hafta kaldı bizim en az 4-5 hafta yatmamız lazm sayılı günler çabuk geçer:) izlemediğim dizileri izlemeye başlarım artk bi şeklde zamanı geçirmemiz lazm. Kendine çok dikkat et
Dinlen canim bol bol ben de de cok sık olmaya baslamisti simdi igne oluyorum 1 haftadir yok cok sukurKizlar bugun bende cok kasilma oluyor ya korkuyorumsizde de oluyormu
Allah yardimciniz olsun canim..Ne zaman cikarsiniz hastaneden doktor birsey diyor mu..Ağrım falan olmadı canım ya, anlamadım hiç.. Doğumhanede bir arkadaş daha vardı aynı durumda olan onun sızıntı şeklinde geliyomuş.. Bendeki normal akıntıydı..
Günüm olmamasına rağmen 2 gün sonra sütüm geldi çok şükür.. Sağıp götürüyorum bu arada Kraftın Elektrikli süt sağma mak. kullanıyorum çok memnunum acele aldık ama iyi çıktı, sizede fikir olsun.. Lansinoh göğüs kremi kullanıyorum oda müthiş çok iyi geliyor..
Sezeryana gelirsek, ben doğum sancısınıda cektim bebek gelsin diye bekledik ya yani ikisinide çekmiş oldum.. o yüzdenmi bilmiyorum ama ben zorlandım ağrılarım çook oldu. Korkutmuyayım kimseyi hangisi hayırlıysa o olsun sizin için sonuçta geçiyor.. Şimdi çok iyiyim toparlandım..
Dinlendim gecti canim cok sukurBüyük ihtimal ondandır cnm dinlen sen.. Ev işi yap yap bitmez off bende çok sıkıldım yaz geldi cam açık sil süpür yine toz yine toz:))yemekti ütüydü derken iş hiç bitmiyokiiii
Bende bi tek bugun sık olmaya baslamisdi dinlendim gecti canim cok sukurDinlen canim bol bol ben de de cok sık olmaya baslamisti simdi igne oluyorum 1 haftadir yok cok sukur
Allah size bagislasin bian once saglikla eve goturmeyi nasip etsin....İnşallah canım Kızımın Adı Eliz Nisa... Çok dua alıyoruz, sizin dualarınız içinde sonsuz teşekkürler..
Canım çok tatlı olur. Bnde böle bişey düşünüyorum. Yapımı biraz pahalı olabilir.kızlaaarrrr
yıllardır klasik magnetli bebek şekerlerini görmekten sıkıldım. onun yerine mevlütte kokulu sabunlardan dağıtayım diyordum ama son zamanlarda onu da etrafta çok görmeye başladım :) bir seçenek de bu resimdeki sabunlardan dağıtmak, olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?