2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gecmis olsun.. korkma canim. Bebegin iyi gelismis. Bundan sonra dogsa bile cabik toparlar. Insallah en az iki hafta daha dayanirda annesinii uzmez. Sende dinlen keyif yap. Bebegin olunca bu gunleri mumla ararsin :)

Ağrım falan olmadı canım ya, anlamadım hiç.. Doğumhanede bir arkadaş daha vardı aynı durumda olan onun sızıntı şeklinde geliyomuş.. Bendeki normal akıntıydı..
Günüm olmamasına rağmen 2 gün sonra sütüm geldi çok şükür.. Sağıp götürüyorum bu arada Kraftın Elektrikli süt sağma mak. kullanıyorum çok memnunum acele aldık ama iyi çıktı, sizede fikir olsun.. Lansinoh göğüs kremi kullanıyorum oda müthiş çok iyi geliyor..
Sezeryana gelirsek, ben doğum sancısınıda cektim bebek gelsin diye bekledik ya yani ikisinide çekmiş oldum.. o yüzdenmi bilmiyorum ama ben zorlandım ağrılarım çook oldu. Korkutmuyayım kimseyi hangisi hayırlıysa o olsun sizin için sonuçta geçiyor.. Şimdi çok iyiyim toparlandım..

İnşallah canım Kızımın Adı Eliz Nisa... Çok dua alıyoruz, sizin dualarınız içinde sonsuz teşekkürler..

anladım canim heran herşey olabilir yani.. Allah herbirimizin yardımcısı olsun.
Toparlanmana sütünün de gelmesine çok sevindim. Daha da iyi olsun iinşallah. Bir an önce fistiginizla birlikte evinize donmenizi diliyorum Allah tan..

Büyük ihtimal ondandır cnm dinlen sen.. Ev işi yap yap bitmez off bende çok sıkıldım yaz geldi cam açık sil süpür yine toz yine toz:))yemekti ütüydü derken iş hiç bitmiyokiiii
Bugun hic oturmadim evin isi bitmiyor canim o kadar temizlik yaptim ama simdi yine daginik

Sen yine benden ondesin canim benim daha 30. haftam dizi izle izle de nereye kadar ilk iki gun game of thrones un izlemedigim bolumlerini izledim sonraki gun defter kitap kalem benle beraber yataga girdi (akademisyenim ben bu arada) esim eve gelince biz de yatiyo saniyoruz dedi gorunce:) Napiyim alisik degil ki bunye yatmaya

Allah yardimciniz olsun canim..Ne zaman cikarsiniz hastaneden doktor birsey diyor mu..

Büyük ihtimal ondandır cnm dinlen sen.. Ev işi yap yap bitmez off bende çok sıkıldım yaz geldi cam açık sil süpür yine toz yine toz:))yemekti ütüydü derken iş hiç bitmiyokiiii
Dinlendim gecti canim cok sukur
Temiz kalsa neyse de ben bi taraftan temizliyorum kirletiyorlar 15 dakika temiz kalsa ne iyi olurdu

Dinlen canim bol bol ben de de cok sık olmaya baslamisti simdi igne oluyorum 1 haftadir yok cok sukur
Bende bi tek bugun sık olmaya baslamisdi dinlendim gecti canim cok sukur
Igne mi oluyorsun canm gecmis olsun
Az bir zaman kaldi bebislerimize kavusmamiza insaAllah
Vakitte gecmek bilmiyor ki

Canım çok tatlı olur. Bnde böle bişey düşünüyorum. Yapımı biraz pahalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…