• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba umarım herkes iyidir
artık oğlumu günde 2 kez görüyorum kuvözden beşiğe geçti çok şükür bende emzirmeye başladım genelde uyuduğundan anca akan sütleri yalıyor arada da çekiyor :) yavaş yavaş büyüyoruz işte hepinizi öptük
maşallah size toparlanmış paşamız he :)
inşallah dahada iyi olucak kıyamam ben size allah yardımcınız olsun birtanem çook çook öptümm :KK15:

Allah kolaylık versin canm neyseki şurda 7 hafta kaldı bizim en az 4-5 hafta yatmamız lazm sayılı günler çabuk geçer:) izlemediğim dizileri izlemeye başlarım artk bi şeklde zamanı geçirmemiz lazm. Kendine çok dikkat et:KK200:

Iyi aksamlar kizlar:anneadayı:

Sabahtan beri temizlik yapiyorum bi bitmedi canim cikti yorgunluktan ama hala devam ediyor kvde yardim etmiyor :63:

Allah kolaylık versin canm neyseki şurda 7 hafta kaldı bizim en az 4-5 hafta yatmamız lazm sayılı günler çabuk geçer:) izlemediğim dizileri izlemeye başlarım artk bi şeklde zamanı geçirmemiz lazm. Kendine çok dikkat et:KK200:

SlnAks çok geçmiş olsun ağlayıp da kendini ve bebişini üzme Dr un dediklerini yap Allah'ın izniyle vaktinde gelir kuzucuğun

kızlar bende bunları dağıtacam ponponlar mıknatıslı lavanta kesesi ayakkabılara da şekr koyacam :anneadayı:

Eklentiler

• 11391459_855562081146538_1423053717579163272_n.jpg
    11391459_855562081146538_1423053717579163272_n.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 99
  • 11402721_855562054479874_8855539591070664844_n.jpg
    11402721_855562054479874_8855539591070664844_n.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 102
SlnAks çok geçmiş olsun ağlayıp da kendini ve bebişini üzme Dr un dediklerini yap Allah'ın izniyle vaktinde gelir kuzucuğun
Çok sağol canm şimdi daha iyiyim artk dr dediğinden asla çıkmam koltuğa yapışmış durumdaym :)wc haricinde kalmıyorm allahın izniyle4-5 hatta6 hafta tutucam içerde:))

Iyi aksamlar kizlar:anneadayı:

Sabahtan beri temizlik yapiyorum bi bitmedi canim cikti yorgunluktan ama hala devam ediyor kvde yardim etmiyor :63:
Çok yorma kendini canım dikkat et kendine. Ahh ahh Hangi kayınvalide ediyor ki canım hamile oldum olalı hiç gelmedi benimki beni görmeye sen düşün artık gerisini

Çok yorma kendini canım dikkat et kendine. Ahh ahh Hangi kayınvalide ediyor ki canım hamile oldum olalı hiç gelmedi benimki beni görmeye sen düşün artık gerisini
Biz kv'lerle oturuyoruz canim
Bana yardim edecegine kendisi evi pisliyor cekirdeklerin kabuklarin dagitiyor
Hele bide ev cok daginik diyor sanki ben dagitiyorum herseyi:KK67:

kızlar aksamüstünden beribebegim cok asagıya vuruyor cıkısa 2 parmak var resmen ve cok acı veriyor korku ve stresten agladım.az panik yapmıstm etkisi var mı ki ters dönmüş bebek nasıl o kadar baskı yapabiliyor

Biz kv'lerle oturuyoruz canim
Bana yardim edecegine kendisi evi pisliyor cekirdeklerin kabuklarin dagitiyor
Hele bide ev cok daginik diyor sanki ben dagitiyorum herseyi:KK67:
Biz beraber oturmuyoruz canım ama benimkide dağıtır dağıtır ben gidip toplayayım ister ama ne dağıtmak.9 yıllık evliyim 1 kez bile bir tane tozu bile almamıştır evimden.bense gider dip köşe temizlerim ama hamile kalınca ki 9 yıl sonra oldu bebeğim o da tüp bebekle ama benim kv yerinde yeller esiyor kadın yok ortada.ama ya anne şunu al şuraya koy falan dersem de mi ne gerek var gelip bi işe yaramaya.eşim geçen gün anne artık sünnetine gelirsin bundan sonra gelme gerek yok dedi ama ha duvar ha o:KK61:

kızlar aksamüstünden beribebegim cok asagıya vuruyor cıkısa 2 parmak var resmen ve cok acı veriyor korku ve stresten agladım.az panik yapmıstm etkisi var mı ki ters dönmüş bebek nasıl o kadar baskı yapabiliyor
Canım sakin ol.bende bugünlerde aşağıda baskı hissediyorum ama artık baya büyüdüler ondan her hareketleri daha sert oluyor.sen yat güzelce dinlen canım

Canım sakin ol.bende bugünlerde aşağıda baskı hissediyorum ama artık baya büyüdüler ondan her hareketleri daha sert oluyor.sen yat güzelce dinlen
canım sol tarafıma yatıyorum ama yok cıkmıyor yukarı hep böyle devam etmez insallah kontrlm haftaya.benimki tam baskıda degil sanki eliyle oyuyor orayı

Canım çok canını yakıyorsa doktorunu bi arayıp sor istersen yarın.mutlaka bişey söyler.için rahat eder gel dersede gidersin 1 hafta önce ya da sonra farketmez yeter ki ikinizde iyi olun.

Biz beraber oturmuyoruz canım ama benimkide dağıtır dağıtır ben gidip toplayayım ister ama ne dağıtmak.9 yıllık evliyim 1 kez bile bir tane tozu bile almamıştır evimden.bense gider dip köşe temizlerim ama hamile kalınca ki 9 yıl sonra oldu bebeğim o da tüp bebekle ama benim kv yerinde yeller esiyor kadın yok ortada.ama ya anne şunu al şuraya koy falan dersem de mi ne gerek var gelip bi işe yaramaya.eşim geçen gün anne artık sünnetine gelirsin bundan sonra gelme gerek yok dedi ama ha duvar ha o:KK61:
Bu kaynanalar neden böyle acaba
Bende hep dusunuyorum acaba ben de mi böyle olacagim diye
Canim keske bende ayri evde otursam da gelmese kirilmam vallahi
Zaten hep o pisletiyor evi evde cocuk falanda yok esim sabah gidib aksam geliyor ama ben dagitiyormusum gibi konusur hep :KK12:

Back