2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

momslove ve slnAks inşallah bebişleriniz zamanlarını tamamlar da öyle doğarlar arkadaşlar.rahim kısalığını dr şikayetleriniz üzerine mi baktı yoksa rutin olarak bakılıyor mu?benim ki hiç bakmadı da

Mrb kizlar
Sanirm 2-3gun oldu, giremiyrm nete.şu sinir skismasi midir nedir mahfetti beni.ne saga sola donebiliyrm ne yuruyebiliyrm.surekli bi agri.bezdim agrilardan. bugun de kasiklarm agriyor.son zamanlar zor gececege benziyor.
Bebisin kiyafetlerini neyle yikayaym hala bilmiyrm siz ne yaptiniz?

bir de arkadaşlar ayın sonunda 31 haftalıkken uçak yolculuğu yapmayı planlıyorum.dr kont gel rapor verirsem gidebilirsin dedi .hamileyken uçak yolculuğu yapanlar oldu mu?

Cok sagol canim..Canim normalde bakiyordur normalse ölçümler söylememiştir benim bir hafta oncesinde 4 cm oldugunu soylediginde anladim kontrollerde olctugunu soylememisti hic kisalik oldugunda soyledi

Kizlar merhaba bende tup bebekle hamileyim yarin 30+1 olcam.ikiz bebis. Benimki kilosu 1800 lerde cikti.normalmi yoksacok mu siskolat.bebeklerb1 hafta onden gidiyolst demisyi ama fikir verirseniz sevinirim..

Pazartesi günü kontrole gitmiştim canım herşey normaldi ama dediğim gibi o zaman böyle sert vurma yoktu.. Devam ederse doktoruma mesaj atar sorarım sanırım..
Canım aklına kötü şeyler getirme yoktur inşallah birşey ve güzel haberlerle dönersin.
yok canım sormadım doktora bütün gece sanki döndü durdu bebişim suan biraz daha iyiyim.ama dünkü acı cok kötüydü benimde
Umarım benimkisi de geçer en azından hafifler canım sana geçmiş olsun..

Bende geçen hafta tamamladım eşyalarını bugünde beşiğini aldık eksiği kalmadı şimdi kıyafetleri yıkanıp kaldırılacak. Geriye sadece hastane çantasıhı hazırlamak kaldı o da 5 dk lık iş.sende en kısa zamanda tamamlacnm sonra ağırlaşırsın yapamazsın

Gecmis olsun canim aksamlari benim de cok sikintili geciyor. Ben kiyafeylerini haci sakirin toz beyaz sabunuyla yikadim. Uzerinde sabun kalmamisti guzel arinmisti. Yumusatici kullanmadim. Yinede yumusacikti camasirlari.

Sağol cnm inşallaj hepimizin bebişler zamanında sağlıkla doğar. Benim doktorum çok titiZ bide ben 24. Haftada haftada böbrek şikayetyle hastanede yattım bebek çok baskınyaptığından ve sürekli böbreğime vurduğundan böbrekte büyüme olmuştu o zamandan bu zamana sıkı kontrole aldı beni doktorum. Her gittiğimde detaylı bakıyor bana. Sen gittiğinde kendin söyle doktoruna önemli bişiy çünkü

İnşallah bir an önce iyi haberler alırsın canım. Moralini yüksek tut. Doktora gidene kadar dinlenmeni öneririm.
gitttim dr a cnm nst de ağrım çıkmadı ama dr bu ağrnın erken doğum riski olabileceğini söledi dinleniyorm şu an evde bebiklerimden kızım 29+4 de 1485 gr oğlum 1812gr olmuş arayı açmışlar baya inşallah bidahaya kapatırlar
dr da gecen hft 33.hftada ikizler doğdu deyince beni bi panik hali aldı inşallah gelmez bebiklerim erkenden

kızlar buarada bnde calişir raporumu aldm pzts okula vericem 1 ağustosta baslıyo görünüyo iznim bide biliyosunuz eşim kardeşini kaybetti morali çoook bozuk normalde bugün beşik alıcktk bn tabi bişi demedim eşim kendisi dedi bakalım da cıksın onlarda aradan diye ama mağazaya girdik baktik snr ne oldu bilmiyorm vazgeçti moralim bozuldu bian alamadan geldik

geçmiş olsun cnm doktoruna sordun mu peki ilaç verir rahatlarsın belki.. bende hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım bebişin kıyafetlerini yumuşatıcıya gerek kalmıyor ama az koymak gerekiyormuş araştırdığımda makinenin su borusunda tıkanıklık yapabiliyormuş sabunu çok koyarsak ve aşırı köpürdüğü için durulama tam olmayabiliyormuş o yazılan ölçeğin yarısını kullandım bende :)

Saol canim.sordum dr um normal dedi.bebek Sagima baski yapiyormus.cok sık rastlanan durummus falan filan.dogurunca gececekmi sen bana onu soyle dedim gecer dedi. Ayyy cok fenaaa.insallah gecer bir an once.
Deterjani arkdslarima sordum.ekstra durulama yaptiriyorlarmis canim aklinda olsun

inşallah geçecek cnm küçük yaramazlar için herşeye katlanıyoruz yeter ki sağlıkları keyifleri yerinde olsuntamam cnm bende ek durulama yaparım artık teşekkür ederim

Basiniz sagolsun canim esine anlayis göstermelisin kardeş acısı nedir cok iyi bilirim kac sene oldu ben hala atlatamadim o kadar zor ki..Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…