- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.781
herkese Günaydın kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli isler ben calismiorum su an ama feci bulantilar nedeniyle banyo mesaisindeyim yani yatmak yokGunaydin kizlarr
benim gibi yollara düşüp işe gidenlere kolayliklar diliyorum.
evde olanlarda benim yerimede yatip uyuyup miskinlik yapsinlar lutfennn
Hayirli isler ben calismiorum su an ama feci bulantilar nedeniyle banyo mesaisindeyim yani yatmak yok
Ins olmaz yoksa yol zorlar tabi haklisin.kolay gelsin iyi gnlerrAllah yardimcin olsun. Bende bulanti yok başlamazda umarim. 40 km yol gidiyorum çünkü
:) İnşallahhValla bravo :)
Guzel haberlerle dön ins.
Evet bir hafta izin var kocam dan :) dinleneceğim hamlamış bacaklarım falan ... Sen de iyi haberler le gelirsin inşallah canım ..hakkımızda hayırlı si bakalımohh ne guzel gez canim bisi olmaz dinlenirsin simdi biraz..bende yarın gormeye gdcem ins
canimm bubhafyalarda sk cagryrlar sonra ayda bir vagiracakalr zaten...bebisi gormenin keyfini cikarkızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?
Allah yardimcin olsun. Bende bulanti yok başlamazda umarim. 40 km yol gidiyorum çünkü
canimm bubhafyalarda sk cagryrlar sonra ayda bir vagiracakalr zaten...bebisi gormenin keyfini cikar
Benim doktorum da bir hafta sonra tekrar gordu şimdi iki hafta sonra gideceğim ilk uç ay önemli çünkükızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?
geçmiş olsun canım benimkinde de biraz oksuruk vargünaydın kızlar kızçem hasta çok üzgününm
daha 2 ay içinde 28 iğne yedi ya sevmiyorum bu kış mevsiminiBenim doktorum da bir hafta sonra tekrar gordu şimdi iki hafta sonra gideceğim ilk uç ay önemli çünkü
geçmiş olsun canım benimkinde de biraz oksuruk var
muz yeGünaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.
Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.