• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarr
benim gibi yollara düşüp işe gidenlere kolayliklar diliyorum.
evde olanlarda benim yerimede yatip uyuyup miskinlik yapsinlar lutfennn :D

kızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?

kızlar günaydın,
cumartesi kontrole gittim. kese büyümüş gördük bebek yerleşmiş kalbini itersen altdan duyarız dedi ama ben seni cuma gene görmek isticem istersen ozaman dinleteyim dedi. tmm dedim. cuma 1 hafta sonra bidha neden görmek istedi ki böyle 1 hafta arayla çağrılan varmı?
canimm bubhafyalarda sk cagryrlar sonra ayda bir vagiracakalr zaten...bebisi gormenin keyfini cikar:KK76::KK76:

Allah yardimcin olsun. Bende bulanti yok başlamazda umarim. 40 km yol gidiyorum çünkü :KK43:

allah yardımcın olsun canım ama bulantı 6 da başlamazsa başlamaz. benim 6 da başladı hiç çıkarmadım ama hiç durmadan bulanıyor.ilacıda bebeğe zarar ve
canimm bubhafyalarda sk cagryrlar sonra ayda bir vagiracakalr zaten...bebisi gormenin keyfini cikar:KK76::KK76:

saol cnım içim rahatladı.

kızlar günaydın,
Benim doktorum da bir hafta sonra tekrar gordu şimdi iki hafta sonra gideceğim ilk uç ay önemli çünkü
günaydın kızlar kızçem hasta çok üzgününm :KK42::KK42::KK42:
geçmiş olsun canım benimkinde de biraz oksuruk var

Günaydın kızlar,
Mide agrısından ve bulanmasından hiç bişey yapmak istemiyorum artık.
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :( Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :( gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Ne yapacagımı ne yiyeceğimi şaşırdım artık.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.

Günaydın kızlar,
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.
Doktora gittim dahiliyeye rabelis diye bir ilaç verdi. 12.haftadan sonra kullan dedi. Şikayetlerim artınca kadın dogum doktoru ilacını kullan dedi rabelisi. içime sinmedi kullanmak açıkcası ama çok zorlanıyorum. Lütfen bana midemi rahatlatacak bir öneride bulunun. Su bile içemiyorum artık.
muz ye

Günaydın kızlar,
Ama ben bu bulantının bebekten oldugunu düşünmüyorum midemle ilgili bir problem var :KK43: Ama resmen öldürüyo beni.
Midem yanıyo, agzma ekşi sular geliyo, gegiriyorum :KK43: gegirerek rahatlıyorum 2 sn sonra gene aynı.

cnm çok geçmiş olsun ilk hamileliğimde bende çok çektim midemden ciddi derecede reflüden kaynaklanıyordu benim şikayetlerim ayrıca kullandığım kan vitamin ilacı vs. bunlarda tetikliyordu ne yesem dokunuyordu mide koruyucu hapta içemiyordum dr.vermiyordu sadece gaviskon rennie falan içebiliyordum onlarda pek işe yaramıyordu mide ağrım ve ekşimelerim yüzünden çabucak doğurmayı istiyordum o kadar kötüydüm yanii. sana tavsiyem gece yatmadan ılık süt iç ve iki yastık kullan başın yüksek olunca ekşime fazla olmaz bide geç saatlerde yemek meyve yememeye çalış ;) allah yardımcın olsun

Back