• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Bayanlar. cocugum zamaninda gelirse bende agustos annesi olacagim. En Büyük TÜRKİYE

Merhaba benim adetin de 13 aralık idi bi gün sonra 15 in de beta hcg yaptırdım 223.3 çıktı doktor gayet iyi artar dedi hemşire de bayaa iyi çıkmış keseye görürsünüz diye düşünüyorum dedi ilk kontrolü m salı günü :) sizin beta hcg niz kaçtı kaç gün geçmişti :)

Merhaba benim adetin de 13 aralık idi bi gün sonra 15 in de beta hcg yaptırdım 223.3 çıktı doktor gayet iyi artar dedi hemşire de bayaa iyi çıkmış keseye görürsünüz diye düşünüyorum dedi ilk kontrolü m salı günü :) sizin beta hcg niz kaçtı kaç gün geçmişti :)

Canim ben hemen kan testi yaptirmadim. ilk cocugumda 8 haftalikken yaptirmistim. bunda da biraz beklicem yine yakin zamanlarda gitmeyi dusunuyorum :)

Canim ben hemen kan testi yaptirmadim. ilk cocugumda 8 haftalikken yaptirmistim. bunda da biraz beklicem yine yakin zamanlarda gitmeyi dusunuyorum :)

Hmm hayırlısı olsun canım ben zor dayandım ilk bebeğim olacak inşallah da :) şu an da ne kadarlik hesaplamaniza göre

Benim iki gün geçmişti 643 çıktı. Bir hafta sonra ilk muayneye gittim keseyi gördük. 8.haftaya ikinci muayne gününü verdi.

kızlar mide bulantısı başlayan varmı ben 5 gundur 2 kılo verdım yedıgımı cıkarıyorum su bıle ıcemıyorum 2 gun once 2 tane serum yedım 8 haftadayım 5 gun oncesıne kadar hıc mıde blantısı olmamıstı

kızlar ayrıca burda bebegınız boyu 8 11 arası yazıyor benım ben 6 haftalıktı en son gıttıgımızde doktorum 11 mm dedı suan 8 haftalık daha buyuk olması gerekmıyor mu

İYİ GECELER KIZLAR BU HAFTA SONUM ÇOK YOĞUN GEÇTİ ARA ARA BAKTIM AMA YAZAMADIM BAYA ÇOĞALMIŞIZ MAŞALLAH ÇOK YENİ GELEN OLMUŞ İNŞALLAH HEP BİRLİKTE SAĞLIKLA TAMAMLARIZ BENİM ÇOK ŞÜKÜR SIKINTISIZ GEÇİYOR KIZIMDA DA RAHATTIM İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER
AİLELERİMİZE BİZDE SÖYLEDİK MAŞALLAH ONLARDA HERKESE YAYMIŞ :) SADECE İŞYERİMDEKİLER BİLMİYOR HENÜZ SÖYLEMEK ZORUNDA OLDUĞUM BİR DURUM OLMADAN SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

kizlar kahverengi cok az leke yasiorm warmi yasayan sadece wc de peceteye silince gorebldm bkac kez yatiorm ztn icime su serpicek bi arkdsmz warmi:(

kızlar mide bulantısı başlayan varmı ben 5 gundur 2 kılo verdım yedıgımı cıkarıyorum su bıle ıcemıyorum 2 gun once 2 tane serum yedım 8 haftadayım 5 gun oncesıne kadar hıc mıde blantısı olmamıstı
Evet benimde 6. Haftanin ortasindan beri yogun mide bulantim var tum gun suruyo hic bisey yedirmiyo doktorum ilac verdi kullaniyorum iki gundur biraz rahatlatti

Benim de daha henüz yok insallah da olmaz rabbim sana güc kuvvet versin canim hersey bebislerimiz icin☺️

Back