- 18 Aralık 2014
- 836
- 1.198
- 158
- 37
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.761
Iyi gecelerrrrrannislerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Bayanlar. cocugum zamaninda gelirse bende agustos annesi olacagim.
Merhaba benim adetin de 13 aralık idi bi gün sonra 15 in de beta hcg yaptırdım 223.3 çıktı doktor gayet iyi artar dedi hemşire de bayaa iyi çıkmış keseye görürsünüz diye düşünüyorum dedi ilk kontrolü m salı günü :) sizin beta hcg niz kaçtı kaç gün geçmişti :)
Canim ben hemen kan testi yaptirmadim. ilk cocugumda 8 haftalikken yaptirmistim. bunda da biraz beklicem yine yakin zamanlarda gitmeyi dusunuyorum :)
4 hafta 5 gunluk.Hmm hayırlısı olsun canım ben zor dayandım ilk bebeğim olacak inşallah da :) şu an da ne kadarlik hesaplamaniza göre
Senin ki ne kadarlik peki4 hafta 5 gunluk.
4 hafta 5 gunluk.
Evet fazlası ile salı günü ilk kontrolü muz inşaallah kesemizi görürüz :)ilk haftalar hizli geciyorda, sonlara dogru insan sabirsizlaniyor :
Cok heyecan varmi ?
Benim iki gün geçmişti 643 çıktı. Bir hafta sonra ilk muayneye gittim keseyi gördük. 8.haftaya ikinci muayne gününü verdi.Merhaba benim adetin de 13 aralık idi bi gün sonra 15 in de beta hcg yaptırdım 223.3 çıktı doktor gayet iyi artar dedi hemşire de bayaa iyi çıkmış keseye görürsünüz diye düşünüyorum dedi ilk kontrolü m salı günü :) sizin beta hcg niz kaçtı kaç gün geçmişti :)
Evet fazlası ile salı günü ilk kontrolü muz inşaallah kesemizi görürüz :)[/ hadi hayırlı olsun keseyı gorunce pek bısey anlamıyosun ama yınede orda bebek olustuguna emın oluyosun ya ıste o yetıyo
Evet benimde 6. Haftanin ortasindan beri yogun mide bulantim var tum gun suruyo hic bisey yedirmiyo doktorum ilac verdi kullaniyorum iki gundur biraz rahatlattikızlar mide bulantısı başlayan varmı ben 5 gundur 2 kılo verdım yedıgımı cıkarıyorum su bıle ıcemıyorum 2 gun once 2 tane serum yedım 8 haftadayım 5 gun oncesıne kadar hıc mıde blantısı olmamıstı
Bence doktorunu haberdar etmelisin bi sikinti varsa bile onlenebilir cunkukizlar kahverengi cok az leke yasiorm warmi yasayan sadece wc de peceteye silince gorebldm bkac kez yatiorm ztn icime su serpicek bi arkdsmz warmi
Benim de daha henüz yok insallah da olmaz rabbim sana güc kuvvet versin canim hersey bebislerimiz icinkızlar mide bulantısı başlayan varmı ben 5 gundur 2 kılo verdım yedıgımı cıkarıyorum su bıle ıcemıyorum 2 gun once 2 tane serum yedım 8 haftadayım 5 gun oncesıne kadar hıc mıde blantısı olmamıstı