2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ohhooooooo bizim hastanede seker yuklemesı ayrı para ,nst ayrı vs vs enteresan bır bıcımde para alıyorlar doktorumdan cok memnun olmasam hastanenın bu uygulamaları yüzünden değiştirecem ama dr ıyı
benim de öyle ya nst ayrı para, şeker ayrı.. Soyup soğana çeviriyorlar insanı Demek ki gayet de güzel ücretsiz olabiliyor..

kesinlikle katılıyorum sana 3-5 kilo almış çokmu almışm doktorum fazla dedi fln.ben napıyım 16 kilo aldım ve doktorum hiçbir yorum yapmadı önemli olan bebeğin sağlığı düşüncesinde kendisi.evet semizotunu duymuştum severimde çok hatta bugn salatasını yapayım iyi hatırlattın şekerim

bende 15 kg aldım ama umrumda degıl yeterki kızım sağlıklı olsun ki çok şükür herşey yolunda :)

afiyet olsun canım rica ederim

kızlar bugün çok acayip başım dönüyor sabahtan beri bu haftalarda normal mi acaba ?

valla normalde 36-37 herhalde ama kontrole gittiğimde gördüğüm kadın 33 haftalıktı bazen erken girmek de gerekebiliyor kontrol amaçlı ..tecrubelı anneler daha ıyı bılır sanırım
Onceki hamileligimde 32 den sonra girmeye baslamistim bazi doktorlar 36 da baslatiyor nst ye.gerekli goruldugunde ters giden birsey olunca 28 den sonra bakilabiliyor sancim olunca geçen hafta girdim ben de

Bugün karnım ve belim de sanki adet olacakmisim gibi hafif sancı var hani kanama gelmeye yakın anlarsniz onun gibi bir şey yaşıyorum normal midir acaba

ohhooooooo bizim hastanede seker yuklemesı ayrı para ,nst ayrı vs vs enteresan bır bıcımde para alıyorlar doktorumdan cok memnun olmasam hastanenın bu uygulamaları yüzünden değiştirecem ama dr ıyı

hangi şehirdesin canım?? çok saçma bi uygulamaa soygun resmen!!

Ben de ilk iki hafta icin prima premium care kullanip daha sonra yikanabilir beze donmeyi planliyorum Allah'in izniyle. Yikanabilir bezleri satin aldim ama Primayi hala almadim canim.
Kuzum bende yikanabilir kullancam fuzzy bunz di sanirim oyle bi matka buldum netten sen nerden ne kadara siparis verdin urunler nasil,cevaplarsan cok mutlu olurum:)

Kuzum bende yikanabilir kullancam fuzzy bunz di sanirim oyle bi matka buldum netten sen nerden ne kadara siparis verdin urunler nasil,cevaplarsan cok mutlu olurum:)
Canım ben elinde fazlası olan bir arkadaşımdan aldım markası Bum Genius. Daha bugün elime geçti. Tavsiye ederim eger internette uygun fiyatlı bulursan al mutlaka çunku içine ilave bez koymana gerek yok bendeki modelin bezi zaten coverlara dikilmiş pamuklu kalın kumaş ve yeni doğandan 2 yaşa kadar kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…