2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel hastanede nst de paralı galiba ?Gecen gun kontrole gıttıgımde ,başka bir hamıle bayan nst ye girecekti ,40 tl aldılar enteresan geldi bana ,rapor da paralı bunu da yeni gordum
ay aynen nst için ayrıca para alınıyor.. benim gittiğim hastaneye boyuna zam geliyor bi de.. benim arkadaşım 32den itibaren girmeye başlamıştı nst'ye..

ahhhh ahhhh daha neler görcez acaba haftaya bende gıdecem doktora dogum ıznını hakedıyormusum uzatacam ınsallah cok para degıldır.

nst ye kacıncı haftadan ıtıbaren gırılıyor kı
valla normalde 36-37 herhalde ama kontrole gittiğimde gördüğüm kadın 33 haftalıktı bazen erken girmek de gerekebiliyor kontrol amaçlı ..tecrubelı anneler daha ıyı bılır sanırım

valla normalde 36-37 herhalde ama kontrole gittiğimde gördüğüm kadın 33 haftalıktı bazen erken girmek de gerekebiliyor kontrol amaçlı ..tecrubelı anneler daha ıyı bılır sanırım
amannnn bende sevınıyordum şeker yuklemeside bitti artık masraf kalmadı derkeneeeee birde bunlar çıktı neyse napalım artık

hayırlı olsun cnm şimdiden bend cumartesi alıcam inş çalışır raporunu 3 hafta sonra benmde bitiyor ama benim 15 iş günü.temmuz 3te gidicem en son temmuz 6 da iznim başlıcak
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun,
Herşeyimiz vakitlice olsun İnşallah:)

kızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.

al tabiki
ona mı soracaksın

kızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.
canım ben hiç balık yemem yiyemem . hamileliğim boyunca ne balık yedım nede balık yağı tukettım ama çok sukur bebegımın gelısımı herseyı cok ıyı.

bence cok takmayın bunları canım yıyemedıgın bırsey ıcın kendını zorlamanın anlamı yokki

aynen bencede ama her kafadan bi ses çıkıyo bende kötü hissediyorum sonra acaba eksikmi beliyorum diye.balık yağı bende istemedim doktorlarda tavsiye etmiyomuş zaten,balık yiyemiyosanız ceviz badem yiyin diyolar

aynen bencede ama her kafadan bi ses çıkıyo bende kötü hissediyorum sonra acaba eksikmi beliyorum diye.balık yağı bende istemedim doktorlarda tavsiye etmiyomuş zaten,balık yiyemiyosanız ceviz badem yiyin diyolar
ya zaten şu yemek olayını takana birde kilo olayını takanları anlamıyorum. hamilesin kardeşim kilo alacaksın elbetteki 5-6 kilo alıp bunu dert eden var nasıl vercem falan bende sanıyorumkı 20-30 kılo aldılar duyunca 5-6 yı şok oluyorum.

he bırde ne yıyorsunuzda bebegınız oyle kılo alıyor. senın haftanla aynıyım ama benım bebegımın agırlıgı daha az.
az olur tabıkı her bebek bır degılkı genetıklerı farklı bır kere.

bu arada semizotu yıyebılıyorsan ye ondada bol mıktarda omega 3 var

Kızlar özel hastanede nst de paralı galiba ?Gecen gun kontrole gıttıgımde ,başka bir hamıle bayan nst ye girecekti ,40 tl aldılar enteresan geldi bana ,rapor da paralı bunu da yeni gordum

bence bu hastaneden hastaneye değişiyor ben de özele gidiyorum ama şeker yüklemesine veya nst ye para verilmiyor arkadaşım aldı raporunu para vermedi neden vercem ki o benim hakkım o sadece bu haftada diye beyan edecek bilirkişi olarak tuhaf geldi banaa

ben haftada 1 de yiyemiyorum zaten çok da sevmem
5 aya kadar yedim nerdeyse 2 ay olacak yiyemiyorum
doktorum balık yağı verdi haftada 2 o yüzden mecbur içiyorum canım

ohhooooooo bizim hastanede seker yuklemesı ayrı para ,nst ayrı vs vs enteresan bır bıcımde para alıyorlar doktorumdan cok memnun olmasam hastanenın bu uygulamaları yüzünden değiştirecem ama dr ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…