- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.141
ay aynen nst için ayrıca para alınıyor.. benim gittiğim hastaneye boyuna zam geliyor bi de.. benim arkadaşım 32den itibaren girmeye başlamıştı nst'ye..Kızlar özel hastanede nst de paralı galiba ?Gecen gun kontrole gıttıgımde ,başka bir hamıle bayan nst ye girecekti ,40 tl aldılar enteresan geldi bana ,rapor da paralı bunu da yeni gordum
iste tabi cnm fikir olur hem.rica ederim herzamannAy ben de istiyim. Çok sağol kuzum :)
valla normalde 36-37 herhalde ama kontrole gittiğimde gördüğüm kadın 33 haftalıktı bazen erken girmek de gerekebiliyor kontrol amaçlı ..tecrubelı anneler daha ıyı bılır sanırım
ahhhh ahhhh daha neler görcez acaba haftaya bende gıdecem doktora dogum ıznını hakedıyormusum uzatacam ınsallah cok para degıldır.
nst ye kacıncı haftadan ıtıbaren gırılıyor kı
amannnn bende sevınıyordum şeker yuklemeside bitti artık masraf kalmadı derkeneeeee birde bunlar çıktı neyse napalım artıkvalla normalde 36-37 herhalde ama kontrole gittiğimde gördüğüm kadın 33 haftalıktı bazen erken girmek de gerekebiliyor kontrol amaçlı ..tecrubelı anneler daha ıyı bılır sanırım
Teşekkür ederim canım sanada hayırlı olsun,hayırlı olsun cnm şimdiden bend cumartesi alıcam inş çalışır raporunu 3 hafta sonra benmde bitiyor ama benim 15 iş günü.temmuz 3te gidicem en son temmuz 6 da iznim başlıcak
evet sürekli çıkıyor birseyler napalım verecez artık ,sağlıkla gelsin pıtıcıklarımız önemlisi oamannnn bende sevınıyordum şeker yuklemeside bitti artık masraf kalmadı derkeneeeee birde bunlar çıktı neyse napalım artık
evet canım önemli olan o sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza :)evet sürekli çıkıyor birseyler napalım verecez artık ,sağlıkla gelsin pıtıcıklarımız önemlisi o
al tabikiMalesef calismiyorum canim ya 9-10 ay falandir isvecteyim dili pek iyi bilmedigim icin calisamiyorum ama inshaAllah bebis sag salim gelsin calisacagm
Esim isten gelsin gidip alacagm o elbiseyi sirf inat olsun diye
Aslinda tek basima gitmem daha iyi olurdu ama esim izin vermiyor bebek icin
canım ben hiç balık yemem yiyemem . hamileliğim boyunca ne balık yedım nede balık yağı tukettım ama çok sukur bebegımın gelısımı herseyı cok ıyı.kızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.
aynen bencede ama her kafadan bi ses çıkıyo bende kötü hissediyorum sonra acaba eksikmi beliyorum diye.balık yağı bende istemedim doktorlarda tavsiye etmiyomuş zaten,balık yiyemiyosanız ceviz badem yiyin diyolarcanım ben hiç balık yemem yiyemem . hamileliğim boyunca ne balık yedım nede balık yağı tukettım ama çok sukur bebegımın gelısımı herseyı cok ıyı.
bence cok takmayın bunları canım yıyemedıgın bırsey ıcın kendını zorlamanın anlamı yokki
Ben de yiyemiyorum canım.. doktorum da sorun etmiyor zaten.. 15 günde bi ancak yiyorum..kızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.
ya zaten şu yemek olayını takana birde kilo olayını takanları anlamıyorum. hamilesin kardeşim kilo alacaksın elbetteki 5-6 kilo alıp bunu dert eden var nasıl vercem falan bende sanıyorumkı 20-30 kılo aldılar duyunca 5-6 yı şok oluyorum.aynen bencede ama her kafadan bi ses çıkıyo bende kötü hissediyorum sonra acaba eksikmi beliyorum diye.balık yağı bende istemedim doktorlarda tavsiye etmiyomuş zaten,balık yiyemiyosanız ceviz badem yiyin diyolar
Semizotu ye cnmkızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.
amannnn bende sevınıyordum şeker yuklemeside bitti artık masraf kalmadı derkeneeeee birde bunlar çıktı neyse napalım artık
Kızlar özel hastanede nst de paralı galiba ?Gecen gun kontrole gıttıgımde ,başka bir hamıle bayan nst ye girecekti ,40 tl aldılar enteresan geldi bana ,rapor da paralı bunu da yeni gordum
olabilir canım yaaaa bir problem mi varda giriyorsun cunku 31. haftandasın.Canım ben de özele gidiyorum, 3 haftadır da nst'ye giriyorum bizden ekstra para almadılar belki hastaneden hastaneye fark ediyordur
ben haftada 1 de yiyemiyorumkızlar yaaa haftada 2 gün balık yiyen varmı aranızda.millet durmadan haftada 2 gün balık yemen lazım fln diyo sinir oluyorum zaten sıcak haftada 1 zor yiyorum.
ohhooooooo bizim hastanede seker yuklemesı ayrı para ,nst ayrı vs vs enteresan bır bıcımde para alıyorlar doktorumdan cok memnun olmasam hastanenın bu uygulamaları yüzünden değiştirecem ama dr ıyıbence bu hastaneden hastaneye değişiyor ben de özele gidiyorum ama şeker yüklemesine veya nst ye para verilmiyor arkadaşım aldı raporunu para vermedi neden vercem ki o benim hakkım o sadece bu haftada diye beyan edecek bilirkişi olarak tuhaf geldi banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?