2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son kullanma tarihiyle ilgili sikinti olabiliyor. Ben aldim dogumdan once doguma kadar tarihi gecti gececekti

Ayrıca tatlım ürün sayfasını açtığında satıcının isminin yanında kaç satış yaptığı ve kaç puan aldığı yazıyor. Kimden alacağına ona göre dikkat et kuzum..

ben dermoeczaneden aldım cnm aynı fiyattı sanırım bide hediye verdiler süt arttırıcı yağ ve bebek mama kaşığı.oradaki ürünler orijinal incele istersen bi

canım ben lansinohun sitesıne gırdıgımde yetılı satıcıları e bebek joker ve mothercare yazıyordu . bu sıtelerde de aynı fıyata dedıgın krem buralardan al ıstersen

ben de dün butik bebe den sipariş verdim 29 tl idi

kızlar tskler.. bende arada kaldım sipariş vermedim. bir eczaneye sorucam eger cok bi fiyat farkı yoksa eczaneden alıcam.

Bugün karnım ve belim de sanki adet olacakmisim gibi hafif sancı var hani kanama gelmeye yakın anlarsniz onun gibi bir şey yaşıyorum normal midir acaba
rahim büyüdüğü içindir herhalde canım. benimde dün misafirlikte belim agrıdı inceden inceden sonra gecti. insallah önemli bişey değildir.

Kızlar evde temizlik vardı bittim inanın yarında bahçe evi temizlenecek
Dinlenmek istiyorum
oy yazık kıyamam.. insan hamilelikte 10 kat fazla yoruluyor yahuuu. evi boyadık bizde kuyruk sokumuna varıncaya kadar heryerim agrıdı hızlı calısmadıgım haldee... normalde ohhhhoooo at kostururdum hızlı hızlı dinlenmeden.. neyse bebikler iyi olsunda.. hersey yavass yavas yapılır..
sende dikkat et birden yüklenme.

Kızlar evde temizlik vardı bittim inanın yarında bahçe evi temizlenecek
Dinlenmek istiyorum
Bendede temizlik vardı hernekadar kadın yapsada ben de hiç oturmadım.. Çook yorgunum heryerim ağırıyor.. Ama değdi valla heryer miss çok şükür.. Yarın içinde sana kolay gelsin cnm..

Canım benim sennki daha zormuş bizim ki köklü temizlikti ama gelen kadınlar bile acıdı halime. Bedenimizle kavga etmeyip yenilgiyi kabul etsek ne var ki :) acaba ben tombul anne olduğum için mi böyleyim ki

Canim Allah sağlıkla sihhatle bebeğini sana kavustursun. Biran önce toparlsin kizin ve evinize çıkın inşallah.
Nasil oldu bir problemin var miydi ? Boyle erken doğum haberi aldıkça ister istemez korku sariyor bizi de.

İkinciymişim 16 gün hastenede kaldım o sırada giremedim ya kaçırmışım hangi arkadaş doğum yaptı?
Benim herşey normaldi, evde otururken birden suyum geldi. apar topar doktorumuza gittik oda çok fazla su geldiğini yatış yapmamı söyledi.. Fakat 16 gün gelmedi kızım o az suyla dayandı. Tabi 16 gün daha benimle kalması çok şey kazandırdı.. Sadece tuvalet ihtiyacı için kalktım sürekli yattım ve 2 hafta daha büyüttük kızı sonunda sancılarım başladı ve geldi küçük olduğu için riske atılmadı ve sezeryan yapıldı.. Çok şükür doğalıda 1 hafta oldu ve gün geçtikçe büyüyor..

bende de oluyor bazen .dr um normal dedi rahim buyudugu ıcın fakat sureklı devam ederse gel demıstı, ara ara kısa bır surelıgıne de olsa oluyor ama devamlı dııl.

Çok şükür kızının iyi olmasına sevindim.. Eylüldeniz arkadaşımız doğum yaptı oğluşu oldu hatta bugün emzirdi bile bebişini.. Maşallahh bebişlerinize..

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ne koydunuz annesi küçük kuzunun adını kaç kilo doğdu? Maşallah inatçı iki hafta çok iyi dayanmış aferin ona işallah daha da güçlenip en kısa zamanda kollarına da alırsın işallah

Bendede temizlik vardı hernekadar kadın yapsada ben de hiç oturmadım.. Çook yorgunum heryerim ağırıyor.. Ama değdi valla heryer miss çok şükür.. Yarın içinde sana kolay gelsin cnm..
Deydi canımcım şüpesiz. Kafamda artık düşüncesi yok. Artık bebişe hazrlık zamanı tabi dinlenip ağrılardan kurtulabilirsem bu saat oldu odanın tavanıyla olan seviyeli birlikteliğim devam ediyor

Canım benim sennki daha zormuş bizim ki köklü temizlikti ama gelen kadınlar bile acıdı halime. Bedenimizle kavga etmeyip yenilgiyi kabul etsek ne var ki :) acaba ben tombul anne olduğum için mi böyleyim ki
yok canim tombullukla alakasi yoktur. Vucut dengemiz degisiyor surekli kolay sey mi?? Bana radyolog hamileligin 9 aylik bir hastalik oldugunu soylemisti. normalde kadin vucudunda o kadar degisiklik meydana geliyor ki normal insanda bunlar olsa hemen arastirilmaya baslanir demisti. Bence hakli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…