2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane cantasina neler koymam gerek sezeryan olucam
2 adet gecelik
2 adet kilot
gogus kalkani
gogus ucu kremi
havlu
dis fircasi.macunu
Baska neler gerekli acaba depent hasta bezi.almamiz.gereklimi

Tatlım eşin için de bişey koy eğer akşam seninle kalacaksa. Eşofman, dişfırçası falan anlamında..

Kızlar gittigidiyordan lansinoh göğüs ucu kremi sipariş vericem. Orjinali felan diyor ama arada kaldım. Bir problem olur mu 40 ml 25 lira. Sahte felan olmaz dimi yani ??????

Kuzum gittigidiyor bir ebay şirketi. Eğer en ufak bir sorun olursa ürünü onaylamadan geri gönder. Ayrıca daha da garantiye almak istersen işini, paypal hesabı aç kendine. Ödemeyi paypal üzerinden yap. Paypal her durumda ödeme yapan kişiyi haklı bulup para iadesini yapıyor hesabına. Ben öyle yapıyorum hep.

Kızlar gittigidiyordan lansinoh göğüs ucu kremi sipariş vericem. Orjinali felan diyor ama arada kaldım. Bir problem olur mu 40 ml 25 lira. Sahte felan olmaz dimi yani ??????
Ayrıca tatlım ürün sayfasını açtığında satıcının isminin yanında kaç satış yaptığı ve kaç puan aldığı yazıyor. Kimden alacağına ona göre dikkat et kuzum..

bebişin hayırlı olsunnnn inşş tez zamanda toparlar kendini çıkar küvezden miniğin.ağustos bebekleri çok aceleci 2. erken gelen bebeğimiz bu

günaydın herkeseee..kızlar sabah 4 ten beri hiç uyumadım.bebiş çok fenaydı öyle sert tekmeler attıki eşim uyanmış tam ard arda atınca çok korktum bişey olduda debeleniyomu acaba diye ödüm koptu.şimdi sakinleşti çk şükür.böyle bişey yaşayan oldumu

ben dermoeczaneden aldım cnm aynı fiyattı sanırım bide hediye verdiler süt arttırıcı yağ ve bebek mama kaşığı.oradaki ürünler orijinal incele istersen bi

avent aldım bn etrafımda herkesin tavsiyesi bu yöndeydi.madeladan memnun olmayan çk duydum çok kuvvetli çekiş gerekiyomuş bebek yorulup bırakıyomuş fln ama dr browns kullanan yoktu etrafımda onu bilmiyorum nasıl

Canım hayırlısı böyle imiş demekki sağlıklı sıhhatli olsunlar da Allah onları bize bağışlasin...gözünüz aydın inşallah hemen kuvezden çıkar kavuşursunuz :)

günaydın, aynısı bana da geçen hafta oldu gerçi ben uyanmamışım çünkü çok yorgundum o gün eşim uyanmış fark etmiş çok korkmuş şimdi keseyi patlatacak diye baya vurmuş tekme atmış karnım inip kalkmış, karnımı ovmuş sakinleşsin diye bu arada hiçbirini ruhum bile duymamış, doktora sorduk gece çok hareketli diye bana yatmadan önce meyve yiyip yemedğiğmi sordu ki ben yatmadan önce meyve yiyorum ondan dolayı olmuştur korkma dedi bişeyi yok dedi sadece eğer bebek hiç hareket etmezse çikolata meyve suyu iç sol tarafına yat 40 dk 1 saat bekle hala hareket yoksa hastaneye gel dedi...

günaydın annelerr sabah sabah bebegime bez arastırmasına girdim :) aldınız mı bebek bezlerini hangi marka aldınız? 1 numara yenidogan olanı alacagız degil mi?

cnm doğumu nasıl düşünüyorsun o konu hakkında konuştunuz mu doktorunla :/
ben sezeryan olacağım ben normal doğum yapamam bazı nedenlerden dolayı genel anastezi istiyorum tam baygın bir şekilde bu gidişimde konuşuruz heralde daha konuşmadık doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…