Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ul, post: 38440895, membgecikmeden itib]Bir Ben miyim düşük değerle hamile olduğunu öğrenenadet günü 27 iki gün sonra 55 en don cuma günü ölcmustuk simdi 150 dir belki ağır gidiyoruz biz[/QUOTE]
Dusuk Degil sanki, adet gecikmenden itibaren katlanarak artacak
Kizlaaar iyi aksamlaaar. Ekim_ kasim ayinda tup bebek yaptiracaklar topiginden buraya terfi oldum allah in izniylee:)) 15 kasim son adetim ve 29 kasim transfer tarihim yarin kesemi gormeye gidicem bi aksilik cikmaz insallah ve bende agustos ayinda anne olurummm:)))