- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.741
Bir Ben miyim düşük değerle hamile olduğunu öğrenenadet günü 27 iki gün sonra 55 en don cuma günü ölcmustuk simdi 150 dir belki ağır gidiyoruz biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes ailesine haber verdi mi biz kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
aynen söyleyince hatırlatırlar daha çok üzülürüz allah korusun biz iyi düşünelimBizde soylemedik. Herseyin yolunda oldugunu ögrenip kalp atisini fln bi duyalimda...
ben kalp atisini duydum söyledim canmHerkes ailesine haber verdi mi biz kalp atışını duyunca söyleyeceğiz
ohh ne güzel iyi olmuş beklemen canım inş bizde duyarız da söyleriz canımben kalp atisini duydum söyledim canm
Doktora gidersin en kısa zamanda o zaten sana yol gösterirayyy yehuuu çok sağol tatlımm inşallah
şimdi ki süreç nedir?
doktor ne yapacak vajinal muayene mi yapacak? ayy hiç bir şey bilmiyorumm
Aynen biz de öyle.. On kere sordu söyliyim mi söyliyim mi diye.. Daha doktora bile gitmedeb söyledik. Çok şükür bir sorun yok..BİZ KESE GÖRÜNMEDEN SÖYLEDİK EŞİMİN SABIRSIZLIĞI
aynen canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAynen biz de öyle.. On kere sordu söyliyim mi söyliyim mi diye.. Daha doktora bile gitmedeb söyledik. Çok şükür bir sorun yok..
hayırlı olsunMerhaba,
Bende Ağustos annesi olacağım inşallah:)
Amin canım inşallah :)aynen canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin