• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar ultrason yalnis yapar mi acaba:KK57:
Dun annem bisey söyledi dunden beri onu dusunuyorum
Diyor ki bi kadin hamileymis bebek dogana kadar kiz dediler erkek cikti
Kiz erkek farketmez ama ben herseyi pembe aldim kiz bebek icin kiyafetler aldim erkek olursa onlari mi giydirecrgm onu dusunuyorum:KK70:
Allah bilir :)
böyle olaylar var yalan değil ama teknoloji çok ilerledi
nadiren oluyor böyle vakalar.. ben yine de heray soruyorum doktoruma kız değil mi diye :D

Allah bilir :)
böyle olaylar var yalan değil ama teknoloji çok ilerledi
nadiren oluyor böyle vakalar.. ben yine de heray soruyorum doktoruma kız değil mi diye :KK70:
Ben isvecte yasiyorum canim burda sık sık ultrason yapamiyorum 5.ayda yaptirdim iki kez ikisi de kiz dedi bize de gösterdiler ondan sonra bi kac kez gitmek istedim ama doktorum göndermedi benden olsa ultrason aletinin yaninda kalirim 24 saat :KK70:

Ben isvecte yasiyorum canim burda sık sık ultrason yapamiyorum 5.ayda yaptirdim iki kez ikisi de kiz dedi bize de gösterdiler ondan sonra bi kac kez gitmek istedim ama doktorum göndermedi benden olsa ultrason aletinin yaninda kalirim 24 saat :KK70:
ultrasonla bakılmadan mı muayene olunuyor:KK57:
o nasıl oluyor ki?

Evet canim ya doktor bi sorun buldugunda gonderiyor
Ama kendin gitmek istersen cok pahali 2000 kron
O yuzden doktoruma soyledim gecenlerde
Bisey uydur beni ultrasona yaz diye tamam dedi insaAllah gonderir ya gormek istiyorum kizimio_O
DEMEKKİ zararlı dimi neden bakılmasın yoksa anam bizde her ay baktırıyoruz.

slm kızlar günaydın bişi sorucam bnm göğüslerimden sıktırdığımda kan gibi bişi geliyor normal mi bu korktum biras

DEMEKKİ zararlı dimi neden bakılmasın yoksa anam bizde her ay baktırıyoruz.

canım 3 boyutlu ultrason bıle zararlı imiş.
geçen gittiğimde doktora sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz diye doktor dedi benim cihazım malesef göstermiyor fakat önermiyoruz zaten dedi ısı yaydığı için bebeğe zarar veriyormuş onun ıcın tum hamılelık boyunca en fazla 2 kez bakılabılır dıyor

canım 3 boyutlu ultrason bıle zararlı imiş.
geçen gittiğimde doktora sorduk 3 boyutlu goremıyormuyuz diye doktor dedi benim cihazım malesef göstermiyor fakat önermiyoruz zaten dedi ısı yaydığı için bebeğe zarar veriyormuş onun ıcın tum hamılelık boyunca en fazla 2 kez bakılabılır dıyor
Doktor zararsiz dedi :KK57::KK57:

Back