• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar aksam bisuru soru sormustum kimse cvp yazmamis :KK43:
Pisik icin mustela oneriliyor.onun pisik önleyicisini mi almak lazim? Pisik kremini mi? Yoksa ikisini mi acaba?
Pisik önleyici her gün sürülüyorsa zararli degil midir? Kimyasal sonucta
pişik olduktan sonra sürünce bi anlamı kalmıyo,önemli olan pişik yapmamak.benm kuzenim benm aldığım pişik önleyiciyi tavsiye etti başından beri her alt değiştirmeden sonra sürmüş bir kere bile pişik olmamış

dayan kuzum tansıyonunu yukseltecek seyler tuket az kaldı sabret geçecek bu gunlerde ağustostan sonra kı dertlerımız bambaska olacak.

bu gece yıne uyumadım. kızım acaba neden aglıyor. kuafore bıle gıdemıyorum, gib gib gibi:)

aynen kuzum şimdi başka sonra başka
dilerim akıllı uslu sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur üzmezler bizi.
çalışıyoruz malum hayat zaten zorlaşcak her sabah götür akşam al derken.
bakalım rabbim kolaylığını vericektir.
bayılmadan başıma iş açmadan dayanıcam inş bakalım bitircem hayırlısıyla.

Aranızda kamuda çalışan var mı arkadaşlar?
Yılda toplamda yedi günü geçen raporlarda ne kadar bir kesinti oluyor bileniniz var mı???

Aranızda kamuda çalışan var mı arkadaşlar?
Yılda toplamda yedi günü geçen raporlarda ne kadar bir kesinti oluyor bileniniz var mı???
Ben çalışıyorum cnm.bizde herhangi bir kesinti olmuyor 40 gün rapor hakkımız var ondan sonrası heyete çeviriyolar.bn 657 değilim 399 a tabiyim farklı bizimki

Kızlar faaceboktan istek gönderdim ağustos annelerine önce onaylandı dedi şimdi hatalı yükleme diyor giremiyorum neden bilmedim

Ben çalışıyorum cnm.bizde herhangi bir kesinti olmuyor 40 gün rapor hakkımız var ondan sonrası heyete çeviriyolar.bn 657 değilim 399 a tabiyim farklı bizimki
Anladım canım. Bakınıyorum nette tam birşey bulamadım da. Benim 657. O zaman farkedebilir belki.

ben 16 kilo aldım :kk77:
Aman kızlar verirsiniz yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz onların bir gülüşü dünyaya bedel ben bir bebişim olsun diye koca dükkanı mı batirdim yeterki sağlıklı kucama alim ben birşey istemiyorum onun her gülüşü bizim yaglarimizi eritir ay su günler hayırlısı ile bi bitse

Aman kızlar verirsiniz yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz onların bir gülüşü dünyaya bedel ben bir bebişim olsun diye koca dükkanı mı batirdim yeterki sağlıklı kucama alim ben birşey istemiyorum onun her gülüşü bizim yaglarimizi eritir ay su günler hayırlısı ile bi bitse
aynen bende aynı şey, düşünüyorum bizle kalıcak değil ya kilolar. bn hep zayıftım o yüzden hiç endişe etmiyorum.evde spor aletlerim var kendimi ve bebeği toparladıktan sonra günde 1 saat spor yaparım yeter bana

kızlarr bir başka soru dahaaa..misafirlere ikramlık buzluğunuza neler stoklayacaksınız?? ben açma börek,pohaça fln koycam pişirip çk rahat oluyormuş kuzenime yapmıştık.gelen olursa tavada ısıtır veririm.yanına bi kısır yada rus salatası yada patates salatı bide sütlü hafif bi tatlı yeter diye düşünüyorum ama değişik fikirlerede açığım

aynen bende aynı şey, düşünüyorum bizle kalıcak değil ya kilolar. bn hep zayıftım o yüzden hiç endişe etmiyorum.evde spor aletlerim var kendimi ve bebeği toparladıktan sonra günde 1 saat spor yaparım yeter bana
Aynen cnm vallahi ben üç düşükten sonra buldum bebişimi ve hiç bir şey umrumda değil yeterki sağlıklı kucama alim ama nasıl bakacam bakabilecemmi ondan çok korkuyorum annemde yaylada olacak ay inşallah bebeyime iyi bir anne olurum

Back