2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim karnımın üstü baya baya yırtıldı küçücüktü şimddi baya armış 4 5 iki taraflı off karısık yağ sürmekten bebek kızartma olacak nerdeyse avuc avuc sürüyorm nasıl yırtılıyorr( cok moralim bozuldu daha 12 hafta varrr

bayanlar bana internetten güvenilir" lierac "alabileceğim 2 adres verenler olmustu terkrar yazabilrmi kaybettmde

Canim benimde oglum var ama siradaki kiz. Ben ayri oda yapicam ama senle ayni durumda olsam ayni odayi kullanirdim. Neden diceksin. Kardesler abi ve ablalarini taklit ederler. Oglunun yatagini ayirdiginda yaninda abisini gormek onu rahatlatabilir. Kiskancliklar olucak tabiki ama zamanla duzelir gibi geliyor.

canim benim oglumda agustosta 4 yasinda olucak. Niyetim kardesine alisana kadar ikisine birlikte bakmak sonrada anaokulu yada krese gondermek. diger turlu cocuk psikolojisi icin iyi olmaz. cocuga dislanmis hissi uyandiriyormus.

İlk gebelikte benimde oldu çatlak ne sürdüysem fayda etmedi.. Bunda olmadı henüz...

Peki sonra abisiyle aynı oda mı yoksa ayrımı olsun? Çok teşekkür ederim gerçekten yorumlar iyi geldi bana..
bence paylaşmayı kardeşliği birlikte aynı odada olarak daha iyi öğrenirler.
sosyal olmayan oğlun da inan bana sosyalleşir onu odasında tek tutarak dahada asosyalliğe itersin bence.
hepimiz kardeşimizle aynı odada yattık sonucunda
ömrü boyunca özel olmayı isteyebilir benim kendi düşüncelerim böyle sen en güzelini bilirsin anne olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…