2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın ..bebeğinizdeki hareketlilik durumu nasıl ?benımkı gene dun cok az hareket ettı ,bugün ise sabah 5-6 kere ufaK tekme acaba pozisyon değiştirdiğinde mı azalıyor anlamıyorum ya
günaydın canım
seninki erkek miydi kız mıydı?
erkek az hissedilir kız çok derler genelde de öyle duyarım
saatte kaç hareket duymalıyız acaba?

benimki kız ,saatte 10 hareket normaliymiş galiba ..her saat değil tabi tam doktora sormak lazım..
evet benim de doktorum tam bilgi vermedi
benimki de kız maşallah bazen çok kuduruk
bazen de çok ağır..
sedita senin de yürüdüğünde sağ veya sol tarafında batma tarzı ağrı oluyor mu?

evet benim de doktorum tam bilgi vermedi
benimki de kız maşallah bazen çok kuduruk
bazen de çok ağır..
sedita senin de yürüdüğünde sağ veya sol tarafında batma tarzı ağrı oluyor mu?
yok bende pek bir agrı olmuyor suanda canım ..seninki rahmin büyümesi veya bebeğin bir tarafa yaslanmasıyla alakalı olabilir.

kızlar günaydın ..bebeğinizdeki hareketlilik durumu nasıl ?benımkı gene dun cok az hareket ettı ,bugün ise sabah 5-6 kere ufaK tekme acaba pozisyon değiştirdiğinde mı azalıyor anlamıyorum ya
canım geçen hafta doktora gittiğimde günde 8-10 tekme hissetmen lazım en az dedi onun için korkulacak bir durum yok. oda uyuyor dinleniyor.
ama 8-10 tekmeden az hissedersen doktoruna git tabiki .

AA harikalar ikeadan vazgeçtin demek
ne kadara aldın ikisini.
canım ikeadan vazgeçmemiştimde dolaşmak ıstemedım. beşiğin boyutu ıkea ıle aynı 60*120 olunca bende aldım iç takımı yatağı falan içinde herşey dahilde . dolapla beşiği 1450 tl ye aldım.

canım geçen hafta doktora gittiğimde günde 8-10 tekme hissetmen lazım en az dedi onun için korkulacak bir durum yok. oda uyuyor dinleniyor.
tamam dun okadar hıssettım ama gene de az geldı oncekı hareketlerıyle kıyaslayınca..bugün de bır bakayım hareket durumuna .İnşallah hareketlenir artık biraz daha :)sagol canım

tamam dun okadar hıssettım ama gene de az geldı oncekı hareketlerıyle kıyaslayınca..bugün de bır bakayım hareket durumuna .İnşallah hareketlenir artık biraz daha :)sagol canım
canım 28. haftaya kadar bebekler duzensız hareket edıyorlarmış zaten. 28. haftadan sonra düzene girermiş şuan o donemdesin. günde 10 defa tekme attımı sıkıntı yok demek:)
kızın içerde keyif yapıyor annesi :)

Canım benim inşallah :)Herşeyden korkar oldum napayım ...Allah sağlıkla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı (vaktinde)nasip etsin güzel anne

güle güle kullansın mercan hanım :)
bende gezemicek haldeyim artık.
eksiklerimizde var halim yok

hayırlı kandiller kızlar bnm bebikler de bazen acaip hareketli olurken bazen hiç sesleri çıkmıyo bide iki tane olunca kim hareket etti kim etmedi bilemyrm da daha karışık haldeym

günaydın kızlar, ilk izin günüm oğluşla evde kahvaltı yapıyoruz. darısı başınıza :) ayaklarım ve ellerim şişmiş biraz sersem gibiyim bugün
ne güzel cnm evde olmakkk kıymetini bil.bende gün sayıyorum inze ayrılmak için son 1 ay çok şükür

inşallah zamansız olmayacak doğumlarımız hayırlısı gene de :)
hayırlısı canım :)
yok bende pek bir agrı olmuyor suanda canım ..seninki rahmin büyümesi veya bebeğin bir tarafa yaslanmasıyla alakalı olabilir.
inşallah canım bende öyle düşünüyorum ama
bazen çevrem korkutuyor..
ohh çok saol canım hamdolsun o kadar duyuyorum yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…