- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.841
teşekkürler canım pek gezinecek durumdada değilim zaten.burun oldu havuç gibiCanım geçmiş olsun bol c vitamini alıp dinlen
teşekkür ederim canım inşallah yakalanmazsın bu mevsimde hiçççççç çekilmiyorGecmis olsun canim bi kac gundur bende grip olacakmisim gibi hissediyorum ama sicak sut yapiyorum icine bal koyuyorum azaliyor
Bende 28 haftlikken yasadimm cnm.cok.kotuydu surekli.fircaladim.dis.ipi ve gargara da yaptim.yoksa tek.fircalama.ise yaramiyoMerhabalar benim dislerim bir haftadir surekli kaniyor ve dis etlerim sismeye basladi boyle bir sorun yasayan varmi ne yaptiniz
Evet ya cok zorteşekkür ederim canım inşallah yakalanmazsın bu mevsimde hiçççççç çekilmiyor
KIYAMAM kuzum naptın da yoruldun.günaydınnnnnnnnnn
işteyim ama keşke evde olup uyuyor olsaydım hafta sonu dinlenemedim yoruldummmmm
canım cuma gunu iş yerinde eğitim verdik bende eğitim verdiğim için ayakta kaldım ordan bi yoruldum.KIYAMAM kuzum naptın da yoruldun.
benimde aşırı bulantım var
hiç iyi değilim hamileliğimin başı sanki. bu hafta bana bitmez dün ölü gibiydim halim yok az yürüyim ağrılar oluyor halsizlik tavan yapıyor yatıyorum.
bi benmi bukadar ağır oldum ya.
AA yorulmuşundur tabi baya.canım cuma gunu iş yerinde eğitim verdik bende eğitim verdiğim için ayakta kaldım ordan bi yoruldum.
cumartesı gunude o yorgunluk devam etti aksamına işyerinden arkadasın kınasına gittim orda üşüdüm oturmaktan yoruldum.
pazar gunude düğününe gittim ordan kızıma beşik dolap almak ıcın gıttim derken yoruldum.
ama kızımın dolabını ve beşiğini aldım.
sende dikkat et kalsıyum kullanıyormusun canım benımde el ve ayak parmak kemiklerim ağrıyor bazen allaha şükür onun harıcınde bır sıkıntım yok.
AA yorulmuşundur tabi baya.
ne aldın beşik dolap ?
ben kanla magnzyum cal. d vit. kullanıyorum karışım şeklinde 3 ü
ama bulantım tansiyon düşmelerim sanırım erken uyanmaktan vücudum kaldırmıyor.
fena bulantı ve halsizlik.
yeni bi döneme girdim resmen
canım bendede oldu aynı durum doktorumla görüştüm bana iltihap olduğunu günde en az 3 lt su içmem gerektiğin, söyledi 10 gün içinde geçmezse ilaç başlayacağız demişti.bence bol bol su içmelisinkızlar.. ben bu hafta özellikle yürürken sıkıntı çekiyorum
karnımın sağ tarafında batma tarzı bir ağrı oluyor
korkmuyo değilim
Allah korusun herşeyden korkar oldum
erken doğumun belirtileri nedir tam olarak
bide benim kuzu yatıyor bir tarafıma orayı sivriltiyor bazı tanıdıklarım
dikkat et sancı olmasın diyorlar.. iyice korktum
canım çok ama çok teşekkürlercanım bendede oldu aynı durum doktorumla görüştüm bana iltihap olduğunu günde en az 3 lt su içmem gerektiğin, söyledi 10 gün içinde geçmezse ilaç başlayacağız demişti.bence bol bol su içmelisin
Çok güzeller prensesin içinde sağlıkla büyüsünEki Görüntüle 1545383
canım bunları aldım.
madem uykusuzluktan o zaman erken uyu ki uykunu al bebeğim dikkat et canım.
olmadı bır doktorunu ara sor belkı onerısı olur
aminnn canım inşallahhhhh :)Çok güzeller prensesin içinde sağlıkla büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?