2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb cnm bende 30 haftanın içindeyiz bu ciğer gelistiriciyi bsna vermedi dr acaba ben alsammi eczaneden ilacın adını yazsanam cnm sana zahmet ya
Cnm adi celestone chronodose süspansiyon ama dr bana ikiz olduğu için verdi dr demeden alma bnce

Bu günlerimi değerlendirmediğim için kendime ilerde çok kızcam biliyorum Dün dr çocuğuna eziyet ediyosun deyince içim acıdı (
bu ay benimde kızım normalden daha az kilo almış bana göre ve bunun sebebi benim bence.o kadar yordum ki kendimi bir türlü kızıma vakit ayıramadım çocukta tabi benimle yoruldu ve stres oldu.ben kesinlikle etkilendiklerine inanıyorum

Arkadaşlar ya hastane çantasına koyulacaklarla ilgili paylaşım var mıydı geçmişte ne zaman hazırlayacaksınıZ?

Merhabalar benim dislerim bir haftadir surekli kaniyor ve dis etlerim sismeye basladi boyle bir sorun yasayan varmi ne yaptiniz

Merhaba arkadaslar
benim iki gundur karnimda agri oluyor kasiklarda baslayip tum karnima yayiliyor korkuyorum böyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…