2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarr kasik agrisi cekilme seklinde oluyomu bugn cok yorldm ondan sanrm bde nefesim yetmio resmen varmi ayni seyleri yasayan?
Meraba canım bende de oluyo kasık ağrısı hatta hatta bacağıma vuruyo bazen..nefes nefese kalıyorum aynen cok cabuk yoruluyorum..
ya buarada cinsiyeti cok merak ediyorum icinizde cin takvimini yapan ve sonucun dogru cıktıgı olan varmı ??

kizlarrrrr ya cok yoruldm demistmya pembe gbi cok az akintim wardi peceteye sildigmde hemen yattim smdi baktim yok cok korkuyorm bugn keseyi fln gordk allah rizasi icin bole olan olduysa solesin

Bence yinede bi dr a görün canım,bazen ara da lekelenme tarzı akıntılar olabiliyomuş normal denebiliyor ama yine de doktorunu bilgilendir bence için rahat etsin en azından..kalbini ferah tut önemli bisey çıkmıcak insallah..

gunaydn cnm bnde korkudan uyuyamiorm dun cok yoruldm pembe gbi hafif akinti bulasti peceteye wcden ckarken kese fln sabah gozuktu dun bsy olmamstr dmi sen dha ilerdesn bi yorumun varmi
canim dedigin gibi yoruldugun icin olmustur ayaklarinin altina yastik koy uzan bir daha gelirse doktorunu ararsin zaten progestan kullaniyormussun...

bende çok duydum errafımdaki herkeste doğru çıktı ve takvime göe erkek bizimisi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…