- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.641
AynennnnnnnnnBugün de bulantı kızlar bıktım inanın
benim bulantim henüz yok acaba olmayinca bir sorun mu var demekBugün de bulantı kızlar bıktım inanın
Meraba canım bende de oluyo kasık ağrısı hatta hatta bacağıma vuruyo bazen..nefes nefese kalıyorum aynen cok cabuk yoruluyorum..
ya buarada cinsiyeti cok merak ediyorum icinizde cin takvimini yapan ve sonu
Meraba canım bende de oluyo kasık ağrısı hatta hatta bacağıma vuruyo bazen..nefes nefese kalıyorum aynen cok cabuk yoruluyorum..
ya buarada cinsiyeti cok merak ediyorum icinizde cin takvimini yapan ve sonucun dogru cıktıgı olan varmı ??
Günaydın kızlaaar
Cinsiyeti bende çok merak ediyorum. İlkinde hiç böyle değildim şimdi inanılmaz merak ediyorum. Rüyamda bile sürekli kız mı erkek mi olcak onla uğraşıyorum.
Benim oğlum var ve çin takviminde tutmuştu, ama ayarlama yoktu denk geldi yani
kizlarrrrr ya cok yoruldm demistmya pembe gbi cok az akintim wardi peceteye sildigmde hemen yattim smdi baktim yok cok korkuyorm bugn keseyi fln gordk allah rizasi icin bole olan olduysa solesin
canim gecmis olsun benimde dun kulladigim crinone jel hafif acik pembe bi akintiyla geri geldi.cok korktum tupbebek merkezimi aradim devam ederse dr gidin dediler coraspini kesin bir daha gelmezse tekrar baslayin dedi.baska gelmedi sukur ayaga kalmadigim surece agri sanci da olmuyor genelde dinleniyorum bide soguk alginligi geciriyorum burun akintisi hapsirik bas agrisi siddetli halsizlik zor oluyor.gunaydn cnm bnde korkudan uyuyamiorm dun cok yoruldm pembe gbi hafif akinti bulasti peceteye wcden ckarken kese fln sabah gozuktu dun bsy olmamstr dmisen dha ilerdesn bi yorumun varmi
Olmasın zaten mide bulantısı ve iştahsızlık bitirdi beni.hamileliğin tadını çıkaramıyorum bile.sende hazır yokken keyfini çıkar olumlu düşün...Benim b
benim bulantim henüz yok acaba olmayinca bir sorun mu var demekcözemedim hicbiseyden migdem bulanmiyor
cnm bn varım bnmde 1 aralıkta transfer oldu yrn kese görmeye gitcz inş görürzMerhaba arkadaslar,ben de tup bebekle hamile kaldim ikinci cocugum olacak insallah.cuma kese gormeye gidicem insallah.sat 22 kasim transfer 7 aralik.aranizda tup bebekle hamis olan var mi?
inşallah ikizlerinin minicik minicik yuvalarını göreceksin canımcnm bn varım bnmde 1 aralıkta transfer oldu yrn kese görmeye gitcz inş görürz
inş cnm çok mera ediyorz ikiz mi tek mi diye henüz belirtin filan yok dimi bn hiçbişi hissetmiyorm da :)inşallah ikizlerinin minicik minicik yuvalarını göreceksin canım
yok tatlım ağzımın tadı aynı bulantı yok baş dönemsi yok, kasık ağrısı var bacak ağrısı ama çoğunda varmış burda okudum ya normal herhalde o dainş cnm çok mera ediyorz ikiz mi tek mi diye henüz belirtin filan yok dimi bn hiçbişi hissetmiyorm da :)
hmm arada bnm de oluyo öyle seylerde normalde de bnm cnm çok sey ister zatendün cevizli sucuk aşerdim resmen böyle erken aşerme mi olurmuş kineyse pestil kayısı çekirdeği hallettik
hmm arada bnm de oluyo öyle seylerde normalde de bnm cnm çok sey ister zatenbuara ayran içesim geliyo normalde çok içmezdm
cnm bn varım bnmde 1 aralıkta transfer oldu yrn kese görmeye gitcz inş görürz
hayirli olsun canim cok sevindim ben de cuma gidicem insallah kese gormeye. Senin hcg degerlerin kacti canim gunlerine gore.allah tamamina erdirsininş cnm çok mera ediyorz ikiz mi tek mi diye henüz belirtin filan yok dimi bn hiçbişi hissetmiyorm da :)
oh oh yarasın bebişe inş bnde günde 1 bardak içmeye calışıyormsüt içiyorum bol bol bende tatlım ballı babam da arıcı zaten karakovan bal yollayacak bi de
cnm 12.gün sabah 210 13.gün aksam yaptırdık 480 16.gün 1834 çıktı çrş günüydü tekrar yaptırmadm inş hayırlı haberlerle gelirizhayirli olsun canim cok sevindim ben de cuma gidicem insallah kese gormeye. Senin hcg degerlerin kacti canim gunlerine gore.allah tamamina erdirsin
bnde ole grip yeni gecti oksuruk kaldi cok zor en riskli donemlermzde bde bunlarcanim gecmis olsun benimde dun kulladigim crinone jel hafif acik pembe bi akintiyla geri geldi.cok korktum tupbebek merkezimi aradim devam ederse dr gidin dediler coraspini kesin bir daha gelmezse tekrar baslayin dedi.baska gelmedi sukur ayaga kalmadigim surece agri sanci da olmuyor genelde dinleniyorum bide soguk alginligi geciriyorum burun akintisi hapsirik bas agrisi siddetli halsizlik zor oluyor.
Masallah degerlerin cok guzel benimde 10. Gun 601- 12. Gun 1421 ben de cok merak ediyorum canim insallah hersey yolundadir kalp atisi ve keseleri goruruz.allahim korusun miniklerimizicnm 12.gün sabah 210 13.gün aksam yaptırdık 480 16.gün 1834 çıktı çrş günüydü tekrar yaptırmadm inş hayırlı haberlerle geliriz
Tesekkur ederim canim sana da gecmis olsun gece bir gicik tuttu okrur oksur gecmiyor iki buklum oldum kuzum rahatsiz olmasin diye ama kasiklarmin iki tarafi da gerildi oksururken kramp gibi.allah beterinden korusun ilac kullanmiyorum bol limon bal onlarla gecistiriyorumbnde ole grip yeni gecti oksuruk kaldi cok zor en riskli donemlermzde bde bunlargecms olsn cnmm
MAŞALLAH CNM SENİN DEĞERLERİN DE GÜZELMasallah degerlerin cok guzel benimde 10. Gun 601- 12. Gun 1421 ben de cok merak ediyorum canim insallah hersey yolundadir kalp atisi ve keseleri goruruz.allahim korusun miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?