- 25 Ağustos 2011
- 334
- 233
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.581
Imtihan sabretmek gerek kime sorsam bulantı yaşamamışAmin amin
Denemedigim sey kalmadi ama hala devam ediyo ve boyle gidecek sanirim hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imtihan sabretmek gerek kime sorsam bulantı yaşamamışAmin amin
Denemedigim sey kalmadi ama hala devam ediyo ve boyle gidecek sanirim hayirlisi
Canım senin ne kadar oldu benim tam kasığımın orda kasiliyor sanki :-(benimde bacaklarım kopuyor sankii o derece ağrım var uykumda çok var ama yatmaktan sıkıldıımm
Selam kizlar bende agustos annesiyim.isallah.adet gunumde kan testi 330 cikti.bir hafta oldu hala doktora gitmedim.kalp atislari icin 6 haftada mi gitmeliyim
Beklicez desene. Seninde bebisin hayirli olsun. Sagliklica aliriz elimize isallahHosgeldiiinnnnn :)
7-8. Haftada kalp atisi duyuluyor genekde cnm
Beklicez desene. Seninde bebisin hayirli olsun. Sagliklica aliriz elimize isallah
7. Haftam bitmek üzere canim arada kasiklarim da agrio ama bacaklarim fena bugün böyle oldum niyeyseCanım senin ne kadar oldu benim tam kasığımın orda kasiliyor sanki :-(
Telefonu nette var. Bulamazsan verebilirim. Ucrette 250 tlTatlım ona randevuyu nasıl alacağım ücret ne peki Teşekkürler bilgi için; )
Ikinci bebisim olacak kismetse.ama sanki ilk kez hamileymisim gibi cok heyecanli.senin baska bebisin varmiInsallahhh cnmmm saglikla insallahh
ilk bebegin mi?
Ikinci bebisim olacak kismetse.ama sanki ilk kez hamileymisim gibi cok heyecanli.senin baska bebisin varmi
Seninde gozun aydin.Merhaba arkadaslar,ben de tup bebekle hamile kaldim ikinci cocugum olacak insallah.cuma kese gormeye gidicem insallah.sat 22 kasim transfer 7 aralik.aranizda tup bebekle hamis olan var mi?
Meraba kizlar benim ne mide bulantim var ne canimin aman aman cektigi bisey ne de karnimda agri. dun biraz adet agrisi gibi agri oldu cok korktum. 6+4 de adet agrisi gibi agri ve kanama oldu doktora gittigimde bebeklerimin kalbi atiyordu ic kanama var 2 hafta sonra tekrar gel dedi yarin gidip bi bakayim diyorum. ama hic belirti olmamasi beni cok korkutuyo. benim gibi belirti yasamayan var mi?
Desene ikimizde oglan annesiyiz.isalllah bir tane kizimiz olsa.allahim bu duyguyu bize yasatir isallahBi oglum var benimde.
Bendede heyecan cok fazla...ozlemisim bu duygulari
Desene ikimizde oglan annesiyiz.isalllah bir tane kizimiz olsa.allahim bu duyguyu bize yasatir isallah
Evet canim progestan igne suan kanama yok benmki tüp bebek canm onun icin ister istemez kaygim daha cok oluyo bi de o kanamayi yasayinca en ufak seyde cok korkuyorum Allah yardimcimiz olsun bana dua edinKanama icin ilac kullaniyorsundur dimi.
bendede bulanti kusma yok. Istahimda ayni oyle cnm biseyler çekmiyo. Halsuzligim ve kasık agrim oluyor