• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim aralıklarla karnım ağırıyordu bugün sağ kasığım ağırıyor sanki tam o hizada ayağım da kasiliyor gibi böyle olan varmı çok korkuyorum

benimde bacaklarım kopuyor sankii o derece ağrım var uykumda çok var ama yatmaktan sıkıldıımm :110:

Selam kizlar bende agustos annesiyim.isallah.adet gunumde kan testi 330 cikti.bir hafta oldu hala doktora gitmedim.kalp atislari icin 6 haftada mi gitmeliyim

Merhaba arkadaslar,ben de tup bebekle hamile kaldim ikinci cocugum olacak insallah.cuma kese gormeye gidicem insallah.sat 22 kasim transfer 7 aralik.aranizda tup bebekle hamis olan var mi?

Meraba kizlar benim ne mide bulantim var ne canimin aman aman cektigi bisey ne de karnimda agri. dun biraz adet agrisi gibi agri oldu cok korktum. 6+4 de adet agrisi gibi agri ve kanama oldu doktora gittigimde bebeklerimin kalbi atiyordu ic kanama var 2 hafta sonra tekrar gel dedi yarin gidip bi bakayim diyorum. ama hic belirti olmamasi beni cok korkutuyo. benim gibi belirti yasamayan var mi?

Meraba kizlar benim ne mide bulantim var ne canimin aman aman cektigi bisey ne de karnimda agri. dun biraz adet agrisi gibi agri oldu cok korktum. 6+4 de adet agrisi gibi agri ve kanama oldu doktora gittigimde bebeklerimin kalbi atiyordu ic kanama var 2 hafta sonra tekrar gel dedi yarin gidip bi bakayim diyorum. ama hic belirti olmamasi beni cok korkutuyo. benim gibi belirti yasamayan var mi?

Kanama icin ilac kullaniyorsundur dimi.
bendede bulanti kusma yok. Istahimda ayni oyle cnm biseyler çekmiyo. Halsuzligim ve kasık agrim oluyor

Kanama icin ilac kullaniyorsundur dimi.
bendede bulanti kusma yok. Istahimda ayni oyle cnm biseyler çekmiyo. Halsuzligim ve kasık agrim oluyor
Evet canim progestan igne suan kanama yok benmki tüp bebek canm onun icin ister istemez kaygim daha cok oluyo bi de o kanamayi yasayinca en ufak seyde cok korkuyorum Allah yardimcimiz olsun bana dua edin

Back