- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.601
Tesekkur ederim senin de hayirli olsun allah tamamina erdirsinSeninde gozun aydin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim senin de hayirli olsun allah tamamina erdirsinSeninde gozun aydin.
Gecmis olsun canim insallah tekrar kanama olmaz.benim de tup bebek bugun crinone jel cok acik pembemsi sekilde geri geldi.sende olmusmuydu bir de bhcg degerlerin kacti?Meraba kizlar benim ne mide bulantim var ne canimin aman aman cektigi bisey ne de karnimda agri. dun biraz adet agrisi gibi agri oldu cok korktum. 6+4 de adet agrisi gibi agri ve kanama oldu doktora gittigimde bebeklerimin kalbi atiyordu ic kanama var 2 hafta sonra tekrar gel dedi yarin gidip bi bakayim diyorum. ama hic belirti olmamasi beni cok korkutuyo. benim gibi belirti yasamayan var mi?
Bu arada benim ilk kizim da tup bebekti hic bulanti kusma vs. Olmadi cok rahat gecti senin de oyle gecer insallahMeraba kizlar benim ne mide bulantim var ne canimin aman aman cektigi bisey ne de karnimda agri. dun biraz adet agrisi gibi agri oldu cok korktum. 6+4 de adet agrisi gibi agri ve kanama oldu doktora gittigimde bebeklerimin kalbi atiyordu ic kanama var 2 hafta sonra tekrar gel dedi yarin gidip bi bakayim diyorum. ama hic belirti olmamasi beni cok korkutuyo. benim gibi belirti yasamayan var mi?
canm benm 9. Gun bi damla kan gibi degil ama kahverengi leke oldu gidip bhcg yaptk 98 cikti 14. Gun tekrarladik 1130 cikti o gun doktorum alttan bakti keseyi gorduk. benm 5. Gun blast tek embriyo transfer edilmisti.Gecmis olsun canim insallah tekrar kanama olmaz.benim de tup bebek bugun crinone jel cok acik pembemsi sekilde geri geldi.sende olmusmuydu bir de bhcg degerlerin kacti?
Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım inş7. Haftam bitmek üzere canim arada kasiklarim da agrio ama bacaklarim fena bugün böyle oldum niyeyse
Masallah cift yumurta ikizi mi yukarda bebeklerim yazmissin da.benim de 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti canim.canm benm 9. Gun bi damla kan gibi degil ama kahverengi leke oldu gidip bhcg yaptk 98 cikti 14. Gun tekrarladik 1130 cikti o gun doktorum alttan bakti keseyi gorduk. benm 5. Gun blast tek embriyo transfer edilmisti.
Yok canm ilk gittigimizde tek kese gorduk sonra kalp atisi icin gitik bi bakti doktor tek yumurta ikizi olmus dedi embriyo bolunmis dedi tek embriyo transfer edilmisti cok sasirdik cok sevindik ama risklerini ogrendikce korkmaya basladik bi de kanama olunca her seye korkar olduk Rabbim yardimcimiz olsun banada dua et canim insallah bende senin gibi kavusurum yavrularima sag saglimMasallah cift yumurta ikizi mi yukarda bebeklerim yazmissin da.benim de 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti canim.
Masallah ikizlerine darisi basima.allah yardimcin olsun insallah sorunsuz saglikla kavusursun bebislerine.ben kizima 6. Tup bebekle kavustum bu 7. Si.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin cok iyi bilirim bu yolda cekilen acilari .Yok
Yok canm ilk gittigimizde tek kese gorduk sonra kalp atisi icin gitik bi bakti doktor tek yumurta ikizi olmus dedi embriyo bolunmis dedi tek embriyo transfer edilmisti cok sasirdik cok sevindik ama risklerini ogrendikce korkmaya basladik bi de kanama olunca her seye korkar olduk Rabbim yardimcimiz olsun banada dua et canim insallah bende senin gibi kavusurum yavrularima sag saglim
Amin canim insallah sende zor gunler gecirmissin ama sonunda muradina ermissin ne guzel Rabbim yardimcimiz olsun insallahMasallah ikizlerine darisi basima.allah yardimcin olsun insallah sorunsuz saglikla kavusursun bebislerine.ben kizima 6. Tup bebekle kavustum bu 7. Si.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin cok iyi bilirim bu yolda cekilen acilari .
Bana da bana da hepimizeDesene ikimizde oglan annesiyiz.isalllah bir tane kizimiz olsa.allahim bu duyguyu bize yasatir isallah
Canım hayırlı olsun allah kolaylık versinMerhaba arkadaşlar bende ikinci çocuğumu hamileym ilki 16 aylık emziriyorum doktorla görüştm bi sorun olmaz emzirebilirsin dedi ama içimde şüphe var yine de bi sıkıntı olurmu
canim ılık bir dus al korkma..o tehlikeli olmasi asiri yuksek ateslerde idir bnce..dusmezse doktora gidersinizKızlar çok kötü üşütmüşüm , burnum tıkalı, halsizim ve şimdi hafif ateşim başladı, sizce ne yapmalıyım? Ateş yükselirse tehlikeliymiş bebek için
CANIM BENDE DE SOL KASIK AĞRISI SOL AYAĞA VURUYORDU AMA GEÇTİ ŞÜKÜR 6.HAFTAYA GİRİNCEArkadaşlar 5+2 haftalık hamileyim aralıklarla karnım ağırıyordu bugün sağ kasığım ağırıyor sanki tam o hizada ayağım da kasiliyor gibi böyle olan varmı çok korkuyorum
BEN DAHA ÖĞRENDİĞİM HAFTA NEZLE OLDUM BURUN AKINTISI VE ŞİDDETLİ HAPŞIRMA ÇOK KORKTUM HATTA DOKTORA SORDUM İLAÇ ALMAK İSTEMİYORUM DİYE DOKTOR BOL IHLAMUR İÇ DEDİ ILIK SUYA LİMON BAL VE ZENCEFİL BANA İYİ GELDİ.DOKTOR DAHA KÖTÜ OLURSAN ATEŞ YÜKSELMESİ GİBİ MİNOSET KULLANABİLİRSİN DEMİŞTİKızlar çok kötü üşütmüşüm , burnum tıkalı, halsizim ve şimdi hafif ateşim başladı, sizce ne yapmalıyım? Ateş yükselirse tehlikeliymiş bebek için
Çok sağol canım inş benimde geçer korkuyor insan:-(CANIM BENDE DE SOL KASIK AĞRISI SOL AYAĞA VURUYORDU AMA GEÇTİ ŞÜKÜR 6.HAFTAYA GİRİNCE