2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim insallah tekrar kanama olmaz.benim de tup bebek bugun crinone jel cok acik pembemsi sekilde geri geldi.sende olmusmuydu bir de bhcg degerlerin kacti?

Bu arada benim ilk kizim da tup bebekti hic bulanti kusma vs. Olmadi cok rahat gecti senin de oyle gecer insallah

Gecmis olsun canim insallah tekrar kanama olmaz.benim de tup bebek bugun crinone jel cok acik pembemsi sekilde geri geldi.sende olmusmuydu bir de bhcg degerlerin kacti?
canm benm 9. Gun bi damla kan gibi degil ama kahverengi leke oldu gidip bhcg yaptk 98 cikti 14. Gun tekrarladik 1130 cikti o gun doktorum alttan bakti keseyi gorduk. benm 5. Gun blast tek embriyo transfer edilmisti.

canm benm 9. Gun bi damla kan gibi degil ama kahverengi leke oldu gidip bhcg yaptk 98 cikti 14. Gun tekrarladik 1130 cikti o gun doktorum alttan bakti keseyi gorduk. benm 5. Gun blast tek embriyo transfer edilmisti.
Masallah cift yumurta ikizi mi yukarda bebeklerim yazmissin da.benim de 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti canim.

Yok
Masallah cift yumurta ikizi mi yukarda bebeklerim yazmissin da.benim de 10. Gun 601 12. Gun 1421 cikti canim.
Yok canm ilk gittigimizde tek kese gorduk sonra kalp atisi icin gitik bi bakti doktor tek yumurta ikizi olmus dedi embriyo bolunmis dedi tek embriyo transfer edilmisti cok sasirdik cok sevindik ama risklerini ogrendikce korkmaya basladik bi de kanama olunca her seye korkar olduk Rabbim yardimcimiz olsun banada dua et canim insallah bende senin gibi kavusurum yavrularima sag saglim

Masallah ikizlerine darisi basima.allah yardimcin olsun insallah sorunsuz saglikla kavusursun bebislerine.ben kizima 6. Tup bebekle kavustum bu 7. Si.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin cok iyi bilirim bu yolda cekilen acilari .

Kızlar çok kötü üşütmüşüm , burnum tıkalı, halsizim ve şimdi hafif ateşim başladı, sizce ne yapmalıyım? Ateş yükselirse tehlikeliymiş bebek için

Masallah ikizlerine darisi basima.allah yardimcin olsun insallah sorunsuz saglikla kavusursun bebislerine.ben kizima 6. Tup bebekle kavustum bu 7. Si.rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin cok iyi bilirim bu yolda cekilen acilari .
Amin canim insallah sende zor gunler gecirmissin ama sonunda muradina ermissin ne guzel Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Kızlar merhaba.. Bugün ne çok yazışma olmuş, henüz geçmişi okuyamadım umarımm herkes iyidir..

Biz bugün keseyi gördük, herşey normal hiçbir sorun yok dedi doktorum ve 3 hafta sonra tekrar çağırdı.. Hayırlısı bakalım
.

Merhaba arkadaşlar bende ikinci çocuğumu hamileym ilki 16 aylık emziriyorum doktorla görüştm bi sorun olmaz emzirebilirsin dedi ama içimde şüphe var yine de bi sıkıntı olurmu

kizlarr kasik agrisi cekilme seklinde oluyomu bugn cok yorldm ondan sanrm bde nefesim yetmio resmen varmi ayni seyleri yasayan?

Kızlar çok kötü üşütmüşüm , burnum tıkalı, halsizim ve şimdi hafif ateşim başladı, sizce ne yapmalıyım? Ateş yükselirse tehlikeliymiş bebek için
BEN DAHA ÖĞRENDİĞİM HAFTA NEZLE OLDUM BURUN AKINTISI VE ŞİDDETLİ HAPŞIRMA ÇOK KORKTUM HATTA DOKTORA SORDUM İLAÇ ALMAK İSTEMİYORUM DİYE DOKTOR BOL IHLAMUR İÇ DEDİ ILIK SUYA LİMON BAL VE ZENCEFİL BANA İYİ GELDİ.DOKTOR DAHA KÖTÜ OLURSAN ATEŞ YÜKSELMESİ GİBİ MİNOSET KULLANABİLİRSİN DEMİŞTİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…