2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

e şıkkı zeynep :))))))))))
ipek ve selin hoşş.

Kızım olsaydı inci koyacaktim :)

İpek :)

ilk günden sıkılırmı yaa bu saatte ne işin var da kalktınn saat 12 ye kadar uyurumm neden erken ayrıldın ki işinde sıkıntrımı oluyordu ?
Zamanla alışırım herhalde canım ya kaç senedir bir tek pazar. Günleri evde oluyordum hiç bir işim bitmiyordu şimdi boş zaman çok olunca şaşırdım biraz ne yapacağımı herhalde
Ah canım 12 ye kadar yatmayı çok severim ve isterim de oğlum var sabah onu okula göndermek için uyanıyorum mutlaka

bende bade yi çok istiyodum anlamından dolayı vazgeçtik şimdide yağmur düşünüyoruz ama inci de çok hoşuma giden isimlerden biri

KUZUM o ben değildim miachivas cnm o görümcesi çalışan diye hatırlıyorum bende.

canım . hepsi güzel.
biz eşimle en son ipek diye düşündük
ismim Dilek . kızım da İpek olsun istiyoruz. bakalım nasip kısmet.

e şıkkı zeynep :))))))))))
ipek ve selin hoşş.

Kızım olsaydı inci koyacaktim :)

GoldenVenus inci diyor

Ipek:3
Inci:2
Selin:1
Melek:0

Oylama devam ediyooooooor!
Melek mi? Ipek mi? Selin mi? Inci mi?

Çok duygulandım işyerinde az kalsa ağlayacaktım Allah'ım yardımcıları olsun korusun kollasın bizede güzel taburcu haberlerini duymayı nasip etsin

Ipek:5

Oylama devam ediyoooooor?
Etrafinizda bu isimlerde tanidiklariniz varsa onlari da dusunun lutfen
Hangi isim daha guzeeeeel?
Ipek?melek?inci?selin?
İpek güzel tatlım ama bizim dönemde İpek ismini çok duydum (hatta bnmde listemdeydi ) onu da göz önünde bulundur :)

Benim kızımın adı Allah kısmet nasip ederse İncisu olacak Elif ismini de istedim ama babası tek be birleşik isim olsun istedi
Elif ve Zeynep klasik ama benim çok sevdiğim isimlerdir.. İncisu da gayet güzel canım

Ipek?melek?inci?selin?
İpek var arkadaşımın kızı dünya tatlısı :)

Ipek?melek?inci?selin?
İNAN ipek pamuk gibi geliyor insana kuzenim var tatlı güleryüzlü pamuk gibidir. iyi kalplidir. karşı komşu kızıda ipek oda sessiz ben tanıdık olunca koyamadım benimki ela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…