- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.181
iyileşti canımm ya saolasınn ne karısın beeee herşey aklındaa.. saolll beybisiiiikız bana bak kaynanan nasıl oldu geçmiş olsun demedım sankı ben sana hatırlamıyorum dedıysemde :)
ahhh canım cok saolll. düne göre daha iyiyim. geçicek insallah bi iki günee.geçmiş olsun canım hava geçiş dönemi olur ama hemen atlatırsın inşallah bol su iç
e şıkkı zeynep :))))))))))Ipek benim de hosuma gidiyor esim,selin yada irem olsun demistik,irem anlami cok hos dglmis selin olsun diyor.kati degil tabi son karar benim ama bilemedim yaaa
Melegim diye sevmek de hos olur melek de olablr.
Baska fikri olan var mi kizlar?
ipek mi? inci mi? selin mi? melek mi?
Ipek benim de hosuma gidiyor esim,selin yada irem olsun demistik,irem anlami cok hos dglmis selin olsun diyor.kati degil tabi son karar benim ama bilemedim yaaa
Ipek benim de hosuma gidiyor esim,selin yada irem olsun demistik,irem anlami cok hos dglmis selin olsun diyor.kati degil tabi son karar benim ama bilemedim yaaa
Zamanla alışırım herhalde canım ya kaç senedir bir tek pazar. Günleri evde oluyordum hiç bir işim bitmiyordu şimdi boş zaman çok olunca şaşırdım biraz ne yapacağımı herhaldeilk günden sıkılırmı yaa bu saatte ne işin var da kalktınnsaat 12 ye kadar uyurumm neden erken ayrıldın ki işinde sıkıntrımı oluyordu ?
bende bade yi çok istiyodum anlamından dolayı vazgeçtik şimdide yağmur düşünüyoruz ama inci de çok hoşuma giden isimlerden biriIpek benim de hosuma gidiyor esim,selin yada irem olsun demistik,irem anlami cok hos dglmis selin olsun diyor.kati degil tabi son karar benim ama bilemedim yaaa
canım sana bişey danışıcam ben.yanlış hatırlamıyosam görümcen e-bebekte müdürdü.bn internet sitesinde bişeyler aldım ebebekin.dün elime ulaştı koli,bebek şampuanı almış elle basmalı.onu hiç sarmadan güvenlik bandı falan takmadan kolinin içine atmışlar oda basıla basıla baya bi akmış yarısından çoğu kolinin içine akmış basma yeri bozulmuş,kolinin içindeki diğer şeylere fln bulaşmış rezaletti.bende fotolarını çekip e-bebeke mail attım döncez hemen size dediler dönmediler.bnde bugün aradım para iadesi falan dediler ama ben para iadesi istemiyorum yeni ürün istiyorum çünkü yüzde elli indirimden 23 tl ye almıştım şimdi 46 tl olmuş,niye zarar edeyim? belirttim bunu çalışana tamam değerlendirip dönicez dediler ama sanki sallıyorlar gibi.nasıl bir yaptırım uygulamalıyım ne yapayım bu aşamadan sonra
Benim kızımın adı Allah kısmet nasip ederse İncisu olacakİpek veya İnci :)
canım . hepsi güzel.
biz eşimle en son ipek diye düşündük
ismim Dilek . kızım da İpek olsun istiyoruz. bakalım nasip kısmet.
e şıkkı zeynep :))))))))))
ipek ve selin hoşş.
Kızım olsaydı inci koyacaktim :)
İpek :)
iyileşti canımm ya saolasınn ne karısın beeee herşey aklındaa.. saolll beybisiiii
GoldenVenus inci diyor
Ipek:3
Inci:2
Selin:1
Melek:0
Oylama devam ediyooooooor!
Melek mi? Ipek mi? Selin mi? Inci mi?
GoldenVenus inci diyor
Ipek:3
Oylama devam ediyooooooor!
Melek mi? Ipek mi? Selin mi? Inci mi?
selam kızlar oğluşumuzu görüp geldik sütüm bir tatlı kaşığı anca geldi oda ilk sarı olan yinede koydum poşete götürdüm vereceklermiş onu 30 gram zayıflamış 100 grama kadar zayıflayabilirmiş doğum şişliği gidermiş sonra kilo almaya başlarmış inşallah sütüm gelir humana aldık bol su içiyorum yeşillik çorba falan sabah sıkı bir kahvaltı yaptım ölçtüm şekerimi yüksek çıktı doktorum bir hafta falan dikkat et yine dedi geçermiş ama
bugün daha iyiydim hiç ağlamadım güçlü bir şekilde girdim oğlumun yanına baya sohbet ettim bir ara güler gibi tepki verdi dün dudak büzmüştü bakmaya doyamadım kuzuma dokundum yine ellerine bacaklarına çenesine burnuna kızımla bana daha çok benziyor sanki gerçi çok minnoş ama maşallah çok yakışıklı oğlum inşallah kucağıma da alırım biran önce
bende bade yi çok istiyodum anlamından dolayı vazgeçtik şimdide yağmur düşünüyoruz ama inci de çok hoşuma giden isimlerden biri
İpek çok güzell..
Ipek :))))
İpek güzel tatlımIpek:5
Oylama devam ediyoooooor?
Etrafinizda bu isimlerde tanidiklariniz varsa onlari da dusunun lutfen
Hangi isim daha guzeeeeel?
Ipek?melek?inci?selin?
İPEKIpek:5
Ipek?melek?inci?selin?
Elif ve Zeynep klasik ama benim çok sevdiğim isimlerdir.. İncisu da gayet güzel canımBenim kızımın adı Allah kısmet nasip ederse İncisu olacakElif ismini de istedim ama babası tek be birleşik isim olsun istedi
İpek var arkadaşımın kızı dünya tatlısı :)Ipek:5
Ipek?melek?inci?selin?
İNAN ipek pamuk gibi geliyor insana kuzenim var tatlı güleryüzlü pamuk gibidir. iyi kalplidir. karşı komşu kızıda ipek oda sessiz ben tanıdık olunca koyamadım benimki elaIpek:5
Ipek?melek?inci?selin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?