- 10 Mart 2014
- 1.596
- 1.470
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.021
amiiinnn inşallah hepimizinkine nasip etsin inşallah rabbim. fikrimiz değişmezse inci düşünüyoruz, siz ne koyacaksınız ? bu ara ipek de hoşuma gitmeye başladı ama babamız inciye çok alıştı hangi ismi söylesem beğendiremiyorum :)GÜLE GÜLE GİYMEYİ NASİP ETSİN MİNİK PRENSESİMİZE RABBİM DARISI BAŞIMA :))) İSMİNİ NE KOYACAKSINIZ KIZINIZIN CANIMM
Günaydın canım. Eylül denizin gece kıvamlı kanlı bir akıntısı ve karın ağrısı oldu. Doktor Protestan başla devam ederse müdahale edicez demiş. Sonra gece devam etmiş demek ki bunu yazdıktan sonra doğum olmuş. Bebek eşinden ayrılmış meğer, doktorum hemen geldi 7 dk.da yanındaydı demiş.
ayyy anladım kuzum saol sayende öğreniyom herşeyi.
işte allah yazmış doğacağı günü kader kısmet.
inş biran önce düzelirler.
ben iki haftadır giriyorum cnm okdr iyi geliyo kiiii.herkese tavsiye derimmKizlar denize girebiliyor muyuz?
Biri evet desin
kızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum
kııızzz okuma öyle şeyler korkutma iyice kendinikızlar mayıs annelerinin doğum hikayelerini okudum.
ula normal doğum yapanlar altdan dikiş atılırken hissettm acıdı demişler valla en tırsdığım şey
korkum arttı ya ben acımıyo sanıyordum uyuşturcklar sanıyordum
Ben hç okumuyorum doğumla ,lgili şeyler ,izlemiyorumda video falan.vakti zamanı gelince öğrenicez nasılsa.bilmediğim içinde cahil cesareti var biraz doğum korkutmuyoOnu ben başka yerlerde de okudum ve sanırım normal doğumun en korktuğum yeri o dikiş olayı
BİZ KIZIMIZA HİRA İSMİNİ KOYCAZ NASİP OLURSAamiiinnn inşallah hepimizinkine nasip etsin inşallah rabbim. fikrimiz değişmezse inci düşünüyoruz, siz ne koyacaksınız ? bu ara ipek de hoşuma gitmeye başladı ama babamız inciye çok alıştı hangi ismi söylesem beğendiremiyorum :)
istek gonderenler kabul edıldı ve etıketlenerek kk nıcklerı soruldu sen de onların arasındasındır bıyuk ıhtımal bı bakıp nickını yaz canımBen
faceDe qurupa arkadaslik isteyi atdim amma qaliba kabul edilmedim
kııızzz okuma öyle şeyler korkutma iyice kendini
Ben hç okumuyorum doğumla ,lgili şeyler ,izlemiyorumda video falan.vakti zamanı gelince öğrenicez nasılsa.bilmediğim içinde cahil cesareti var biraz doğum korkutmuyo
adıyla yaşasınlar inşallah.BİZ KIZIMIZA HİRA İSMİNİ KOYCAZ NASİP OLURSA
aman okumama sormam bidaha of yaOnu ben başka yerlerde de okudum ve sanırım normal doğumun en korktuğum yeri o dikiş olayı
bakma bakma boşver, herşeyi çok bilmemek en iyisi, yanımda anlatan olursa bile bazen konuyu değiştirmeye çalışıyorum :) belki benim herşey çok kolay geçecekken durduk yere kendimi korkutmanın anlamı yokkız herkez acımıyo diyodu okudum heycanla bişe duymam diye anam baktım acıyo demişler
dahada bakmam aman ya
aman okumama sormam bidaha of yaama annem uyuşturuyorlar demişti.
canım hastanesıne gore degısıyor belkı senın hastanende uyusturur kı senın doktorun senı ne kadar ürkek oldugunu bılıyor bence uyuşturur yani yoksa senın çenen çekilmezaman okumama sormam bidaha of yaama annem uyuşturuyorlar demişti.
aynen öyle geçen dedimki dr a ben normali bi denemek istiyorum tamam banane sen üstden bağır ben altdan alırım sorun değil dedi. alem kadın takmadı hiç.canım hastanesıne gore degısıyor belkı senın hastanende uyusturur kı senın doktorun senı ne kadar ürkek oldugunu bılıyor bence uyuşturur yani yoksa senın çenen çekilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?