• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EYLÜL DENİZDEN HABER VAR KIZLAR.... FACE E YAZMIŞ..

"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"

Ankara'dan yeni geldim arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır eylüldeniz den haber var mı bebek iyi mi yazdımı sonra bir şey? Sabah yolda okudum bende tam otobüse binmiştik Ayaz bebek doğdu diyince benim bir ter boşandı yüzümden aşağı tansiyonum düştü panik yaptım herhalde zor toparlandım ya Allahım sağlık versin hepimizin kuzularına inşallah

amaaaaannnnn kaç gündür topicden ve face den uzaktaydım şimdi girdim şok oldum. Allahım topiğimizin ilk bebeğine ve annesine sağlık versin inşallah. Ve inanılmaz derecede panik oldum, akşama iş çıkışı gidip herşeyini alıcam çantasını hazır edicem kızımın artık uykularım kaçar yoksa benim, her gece rüyamda doğururum :)
bende yıkıcam bu hafta sonu kızımın kıyafetlerini eksıklerıde tamamlarım artık hoş oyoe cok gerelı ıhtıyacları aldım

Ankara'dan yeni geldim arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır eylüldeniz den haber var mı bebek iyi mi yazdımı sonra bir şey? Sabah yolda okudum bende tam otobüse binmiştik Ayaz bebek doğdu diyince benim bir ter boşandı yüzümden aşağı tansiyonum düştü panik yaptım herhalde zor toparlandım ya Allahım sağlık versin hepimizin kuzularına inşallah

Canım face e yazdı şimdi

"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"

Kizlar coktan beri duzenli takip edemiyordum ama arada bakiyordum firsat buldukca sormak istedigim bisey var bu aralar kasiklarimda agrim var adet olcakmisim gibi bazen de cok afedersiniz aşağıya sızı seklinde bi şey vuruyor korkuyorum bu sebeple dra gitcem yarin ama yarina kadar bu konuyla ilgili fikri olan arkaslar varsa yardimci olursa belki icim rahatlar..
Cnm bende geçen hafta öyleydim kasılmam vardı aynen senin gibi suda eriyen magnezyum verdi artık olmuyor endişelenme normalmiş bunlar yalancı doğum kasılmalarıymış

bende yıkıcam bu hafta sonu kızımın kıyafetlerini eksıklerıde tamamlarım artık hoş oyoe cok gerelı ıhtıyacları aldım
kız aldın herşeyini zaten yıka sende bu akşam, yarına da ütüle hazırla çantayı. bende bu akşam miniço yu kapatırım artık :)

Turk hava yollarinda 28. Haftayla 35. Haftanin sonuna kadar kendi dr larindan aldiklari raporla seyahat edebilirler yzioda o yuzden,35 ten sonra almiyolar zaten ucaga diye biliyorum ben,hayirlisi artik :KK12:Allah buyuktur:KK55:
Aaa ben 16. Haftada istanbula gidip geçmiştim o zaman rapor almıştım kimse bakmamıştı 35. Haftaya kadr bakmıyorlar sanmıştım iyi o zaman bende 29. Haftamda istanbula gidip geleceğim bende alayım bari sayenizde :))))

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben iyiyim çok şükür baya topladım normal oldu doğun iki dikişim var sadece ama oğluma dokunamadım doğru dürüst göremedim birazdan göreceğim inşallah 29+2 ye yeni girmişken dayanamadı 1490 gram doğdu ağlama sesi çok kuvvetliydi doktor bu çok iyi dedi kendi nefes alabiliyormuş ama takviye veriyorlarmış makineden bende başka bir şey bilmiyorum biriyle konuşsam hemen ağlıyorum çok zor bugün yavrumu burda bırakıp elim kolum boş gideceğim. Demiş Eylül deniz sen face te yoksun yazayım dedim
kıyamam yaa küçüğe çok şükür durumu iyiymiş,çok sevindim.Allah yardımıcısı olsun gerçekten çok zor bi durum.erken gelmesin bebişlerimiz nolurrr

İlk bebeğimiz hayırlı olsun hoşgeldin Ayaz bebek. @_eyluldeniz_ cim çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebişini kucağınada alır doya doya öpüp koklarsın inşallah.

Canım benim kızda aynı şekilde son zamanlarda içerde taklalar atıyo sanki devamlı karnıma biyerlerini dokunduruyo ,özellikle elimi karnıma koyup konuşunca avucumun içine doğru sanki karnımı yırtıp çıkıcak gibi oluyo :KK48:

Canım bende 2 tane yenidoğan hastane çıkışı aldım ayrıca ilk etapta çok kirleniyomuş 5 li yeni doğan çıtçıtlı body 0-3 ay da 10 tane çıtçıtlı body aldım.yıne 0-3 ay 2 takım kolsuz ayaksız ince yazlık pijama takımı aldım bide dışarı çıkarken giydirmelik 0-3 aylık 2 penye elbise ve 2 şşortlu zıbın aldım. onun dışında bikaç adet daha ilerleyen aylarda giyeceği dışarı kıyafeti aldım(görünce dayanamadım :) ) 3-6 ayları ihtiyaç doğdukça alıcam bebişin gelişimine göre

canım ben nisan 23 de tr ye gittim 7 mayısta döndüm ikisindede karnım biraz büyük durduğu için rapor sordular özellikle dönüşte atatürk havalimanında çok daha ince ayrıntılı davrandılar ben giedrkenki raporumu kabul etmezlerse diye tr de devlet hastanesinde rasgele bi doktora gittim ultrason sonuçlarına göre yazdı raporu.Sen mutlaka yanında bulundur sıkıntı yaşama

Waaaay supersin canim.dogru 2014agusts anneleri basligina yazmstm.onlar gobek dusene kadar citcitli body cabuk kirleniyor,sayisi biraz olsun demislerdi

kız aldın herşeyini zaten yıka sende bu akşam, yarına da ütüle hazırla çantayı. bende bu akşam miniço yu kapatırım artık :)

ay bende mınıcodan kuvet alcam su tası alcam:) onlar kaldı eksik ordan alabılecegım:) kuvetler 10 tl ama gıderı yok. giderli olanlar 20 küsürdü sanırım

Canım benim şekerim testlerde çok yüksek çıkmadı ama tanısı gebelik şekeri olarak kondu maalesef,hemen diyetisyen ve endokrin uzmanına gorundum..Benim zaten bebek 1 hafta önden gidiyordu ,ama kilo olarak sanırım biraz iri dedi doktorum..Diyete devam etmek lazım dedi,dikkat etmek lazım dedi ,normal doğumu engelleyebilir dedi eger ırı bebek olursa.Şeker yüklemesi yaptırmadıysan ,yediklerine gene de dikkat et derim ben ,çok fazla hamur işi,beyaz ekmek ,tatlı olmasın yediklerin arasında..Bebege faydası olacak şeyler ,meyve,sebze,et balık tavuk vs bir de unutma yumurta cokj cok onemlı en fazla vitamını yumurtadan alıyormuşuz gittiğim tum doktorlar bunu söyledi.
anladım canımm.. yükleme yaptırmadım yediklerimede dikkat ediyorum. beyaz ekmek cok cok nadir haftanın 2 günü felan yiyorumm cok istersem. hamur işinede dikkat ediyorum son zamanlarda..
yumurtamı hergün yiyorum hiç eksik etmiyorum. yogurt ve salatadan ara ögün yapıyorum gece de gec saatte yememeye calsııyorum. ama gene de kilolar geliyor. engel olamıyorum. ara ara sekeeri de ölcücem insallah bir sorun olmaz. cok saol tatlımmm.

EYLÜL DENİZDEN HABER VAR KIZLAR.... FACE E YAZMIŞ..

oy oy iyi olsunlar sütü de gelir biran önce insallahh.. Allah yardımcıları olsun.. o kritik saatleri de saglıcakla atlatsınlar. Allah anne babasına bagıslasın Ayaz bebeği.

anladım canımm.. yükleme yaptırmadım yediklerimede dikkat ediyorum. beyaz ekmek cok cok nadir haftanın 2 günü felan yiyorumm cok istersem. hamur işinede dikkat ediyorum son zamanlarda..
yumurtamı hergün yiyorum hiç eksik etmiyorum. yogurt ve salatadan ara ögün yapıyorum gece de gec saatte yememeye calsııyorum. ama gene de kilolar geliyor. engel olamıyorum. ara ara sekeeri de ölcücem insallah bir sorun olmaz. cok saol tatlımmm.
ne demek rica ederim ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı :)

Face deki grup hangisi kizlar?
KK ile baslayan mi? Sadece agustos dimi? 3aylar var bi de :) hazrn temmz agsts diye

canım bence normal benim kız hiç durmuyor sürekli hareketli hiç uyumuyor sanki ve karnım dalga dalga sürekli normaldir artık baya büyüdüler.
ay sevindim yaaa. beni bazen yerimden hoplatıyor. korkuyorum ne oldu diye..
Oluyo cnm benmkide hiç durmuyo hatta burdada yazdım çk hareketli bi sıkıntısımı var diye gece gündür hareket halindeydş.ama 2 gündür biraz daha hareketleri az ama sert,gecede uyuyo artık çok şükür
benim ki gündüz en fazla yarım saat felan hareketsiz herhalde. gece ne zaman uyansam içerde çalışıyorr. bir de grip oldum huzurum yook. şimdi hareketli olması işime geliyor.
Bende de oluyor canım.. Dün akşam açtım baya izledim :) Normal sanırım.. Benim karnım çok sert, çok gergin yanlız bazen rahatsız ediyor..

Ben bi 10lu, bir de 5li hastane çıkışı dışında çıt çıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu ekstra da alacağım bir de ayaklı pijamalardan.. en çok bunlara ihtiyaç olur diyor tecrübeli annişler..
ewet gergin olunca daha cok hissediliyor bir de göbeğimde düzleşiyor o an. eşimde neden sürekli karnını acıyorsun diyor bana durrr bi diyorum içerde calısma var. sürekli şekil değiştiriyor. iyi mi diye meraktan ölüyorum...
.

Canım benim kızda aynı şekilde son zamanlarda içerde taklalar atıyo sanki devamlı karnıma biyerlerini dokunduruyo ,özellikle elimi karnıma koyup konuşunca avucumun içine doğru sanki karnımı yırtıp çıkıcak gibi oluyo :KK48:
aynen benimde böyle canımm.. iyi olsunlarda problem değilll..

Back