2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

EYLÜL DENİZDEN HABER VAR KIZLAR.... FACE E YAZMIŞ..

"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"

Ankara'dan yeni geldim arkadaşlar umarım herkes iyidir herşey yolundadır eylüldeniz den haber var mı bebek iyi mi yazdımı sonra bir şey? Sabah yolda okudum bende tam otobüse binmiştik Ayaz bebek doğdu diyince benim bir ter boşandı yüzümden aşağı tansiyonum düştü panik yaptım herhalde zor toparlandım ya Allahım sağlık versin hepimizin kuzularına inşallah

bende yıkıcam bu hafta sonu kızımın kıyafetlerini eksıklerıde tamamlarım artık hoş oyoe cok gerelı ıhtıyacları aldım

Canım face e yazdı şimdi

"Çok sağolun kızlar süt gelmedi ilk denemede belli aralıklarla deneyeceğiz çıkınca hemen süt pompası alacağız hiç düşünmüyordum sözde bir tişört bir kapri pijamayla çıktım evden hiç bir şeye de ihtiyacım olmadı geldim soyundum ameliyat önlüğünü giydim sabaha kadar onla durdum bez bağladılar bebek bezi gibi sonra eşim ped aldı banyo yaptım giydim aynı kıyafetlerimi sonra eve gitti yedek çamaşır ve kıyafet getirdi oğlumuza 0 numara bez istemişler onu almış çok stres yapmayın çanta için sağlık olsun yeter"

Cnm bende geçen hafta öyleydim kasılmam vardı aynen senin gibi suda eriyen magnezyum verdi artık olmuyor endişelenme normalmiş bunlar yalancı doğum kasılmalarıymış

bende yıkıcam bu hafta sonu kızımın kıyafetlerini eksıklerıde tamamlarım artık hoş oyoe cok gerelı ıhtıyacları aldım
kız aldın herşeyini zaten yıka sende bu akşam, yarına da ütüle hazırla çantayı. bende bu akşam miniço yu kapatırım artık :)

Turk hava yollarinda 28. Haftayla 35. Haftanin sonuna kadar kendi dr larindan aldiklari raporla seyahat edebilirler yzioda o yuzden,35 ten sonra almiyolar zaten ucaga diye biliyorum ben,hayirlisi artik Allah buyuktur
Aaa ben 16. Haftada istanbula gidip geçmiştim o zaman rapor almıştım kimse bakmamıştı 35. Haftaya kadr bakmıyorlar sanmıştım iyi o zaman bende 29. Haftamda istanbula gidip geleceğim bende alayım bari sayenizde :))))

kıyamam yaa küçüğe çok şükür durumu iyiymiş,çok sevindim.Allah yardımıcısı olsun gerçekten çok zor bi durum.erken gelmesin bebişlerimiz nolurrr

Waaaay supersin canim.dogru 2014agusts anneleri basligina yazmstm.onlar gobek dusene kadar citcitli body cabuk kirleniyor,sayisi biraz olsun demislerdi

kız aldın herşeyini zaten yıka sende bu akşam, yarına da ütüle hazırla çantayı. bende bu akşam miniço yu kapatırım artık :)

ay bende mınıcodan kuvet alcam su tası alcam:) onlar kaldı eksik ordan alabılecegım:) kuvetler 10 tl ama gıderı yok. giderli olanlar 20 küsürdü sanırım

anladım canımm.. yükleme yaptırmadım yediklerimede dikkat ediyorum. beyaz ekmek cok cok nadir haftanın 2 günü felan yiyorumm cok istersem. hamur işinede dikkat ediyorum son zamanlarda..
yumurtamı hergün yiyorum hiç eksik etmiyorum. yogurt ve salatadan ara ögün yapıyorum gece de gec saatte yememeye calsııyorum. ama gene de kilolar geliyor. engel olamıyorum. ara ara sekeeri de ölcücem insallah bir sorun olmaz. cok saol tatlımmm.

oy oy iyi olsunlar sütü de gelir biran önce insallahh.. Allah yardımcıları olsun.. o kritik saatleri de saglıcakla atlatsınlar. Allah anne babasına bagıslasın Ayaz bebeği.

ne demek rica ederim ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı :)

Face deki grup hangisi kizlar?
KK ile baslayan mi? Sadece agustos dimi? 3aylar var bi de :) hazrn temmz agsts diye

canım bence normal benim kız hiç durmuyor sürekli hareketli hiç uyumuyor sanki ve karnım dalga dalga sürekli normaldir artık baya büyüdüler.
ay sevindim yaaa. beni bazen yerimden hoplatıyor. korkuyorum ne oldu diye..
Oluyo cnm benmkide hiç durmuyo hatta burdada yazdım çk hareketli bi sıkıntısımı var diye gece gündür hareket halindeydş.ama 2 gündür biraz daha hareketleri az ama sert,gecede uyuyo artık çok şükür
benim ki gündüz en fazla yarım saat felan hareketsiz herhalde. gece ne zaman uyansam içerde çalışıyorr. bir de grip oldum huzurum yook. şimdi hareketli olması işime geliyor.
ewet gergin olunca daha cok hissediliyor bir de göbeğimde düzleşiyor o an. eşimde neden sürekli karnını acıyorsun diyor bana durrr bi diyorum içerde calısma var. sürekli şekil değiştiriyor. iyi mi diye meraktan ölüyorum...
aynen benimde böyle canımm.. iyi olsunlarda problem değilll..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…