• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ucaga binmek icin rapor almam gerekiyo onumuzdeki pzt si ist a gidicem ins. Ama dr um devlette ve su anda randevulari kapali baska bi dr tercih etsem rapor verirmiki???:KK51:bilgisi olanlaaarrrr bi yardim lutfen:KK14:

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben iyiyim çok şükür baya topladım normal oldu doğun iki dikişim var sadece ama oğluma dokunamadım doğru dürüst göremedim birazdan göreceğim inşallah 29+2 ye yeni girmişken dayanamadı 1490 gram doğdu ağlama sesi çok kuvvetliydi doktor bu çok iyi dedi kendi nefes alabiliyormuş ama takviye veriyorlarmış makineden bende başka bir şey bilmiyorum biriyle konuşsam hemen ağlıyorum çok zor bugün yavrumu burda bırakıp elim kolum boş gideceğim. Demiş Eylül deniz sen face te yoksun yazayım dedim
ayyy canım çok saol çok merak ediyodum saol gerçekten. kıyamam ya allah yardımcısı olsun kıyamam ya.

Ben de 3. aydan beri kullanıyorum decaviti.. İlk başta hergün içiyordum.. Doktorum sonra 2 günde bire düşürdü şimdi ise 5 günde hatta haftada bir içiyorum.. 7 kilo aldım ben şu ana kadar..
Bende 8 kilo aldım bende senin gibi kullanayım o zaman çünkü 24. Haftada 5 kilo iken birden 8 e çıktım bencede böyle kuşlanmak daha iyi gibi zaten sabah akşam demir takviyesi alıyorum :)

kızlar bebişime yatak odasına park yatak alacagım odasınıda genc odası döseyecegim ama bu iki model arasında cok kararsız kaldım sizc hangisi daha iyi görünüyor
larissa-gecn-ods-43.jpg
larissa-genc-ods-dolap.jpg
alvera.jpg
larissa-gecn-ods-43.jpg larissa-genc-ods-dolap.jpg alvera.jpg larissa-gecn-ods-43.jpg larissa-genc-ods-dolap.jpg alvera.jpg

Kizlar ucaga binmek icin rapor almam gerekiyo onumuzdeki pzt si ist a gidicem ins. Ama dr um devlette ve su anda randevulari kapali baska bi dr tercih etsem rapor verirmiki???:KK51:bilgisi olanlaaarrrr bi yardim lutfen:KK14:
Canım 35. Haftaya kadar raporsuz uçağa binebilirsin bir sorun yok zaten ama içim rahat etsin sorarlarsa elimde evrak bulunsun dersen özelden de alabiliyorsun evet raporu

@_eyluldeniz_ aklım kalbim hep sende Allah senin de bebişinin de yardımcısı olsun
inşallah hayırlısıyla çarçabuk toparlar bebeğin Allah şifa versin
hoşgeldin topiğimizin ilk bebeği ayaz

Tünaydın kızlar ben 3. Aydan sonra hep decavit kullandım vitamin olarak ,geçen hafta farklı bir doktora gittim bence vitamini kes artık bu hafta itibariyle ihtiyaç yok aksine kilo aldırıyor dedi siz naptınız kullanıyor musunuz kilo durumları nasıl bilemedim bende 3 günde bir içmeye karar verdim
geçen hafta paqzartesi banada bırak dedi zaten ben 2 aydır içmiyordum.

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben iyiyim çok şükür baya topladım normal oldu doğun iki dikişim var sadece ama oğluma dokunamadım doğru dürüst göremedim birazdan göreceğim inşallah 29+2 ye yeni girmişken dayanamadı 1490 gram doğdu ağlama sesi çok kuvvetliydi doktor bu çok iyi dedi kendi nefes alabiliyormuş ama takviye veriyorlarmış makineden bende başka bir şey bilmiyorum biriyle konuşsam hemen ağlıyorum çok zor bugün yavrumu burda bırakıp elim kolum boş gideceğim. Demiş Eylül deniz sen face te yoksun yazayım dedim

Ay cooooooook duygulandim :KK42:
Erken dogumda da normal dogum olabiliyormuymus? Belki de bu iyi biseydir
Allahm yardimcilari olsun

Canım 35. Haftaya kadar raporsuz uçağa binebilirsin bir sorun yok zaten ama içim rahat etsin sorarlarsa elimde evrak bulunsun dersen özelden de alabiliyorsun evet raporu
Turk hava yollarinda 28. Haftayla 35. Haftanin sonuna kadar kendi dr larindan aldiklari raporla seyahat edebilirler yzioda o yuzden,35 ten sonra almiyolar zaten ucaga diye biliyorum ben,hayirlisi artik :KK12:Allah buyuktur:KK55:

ayyy canım çok saol çok merak ediyodum saol gerçekten. kıyamam ya allah yardımcısı olsun kıyamam ya.

Ne demek canım haber aldıkça yazarım sana. Girmiş bu arada oğlunun yanına 40 cm.miş. Ciğerleri gelişsin diye iğne yapmışlar, ilk 72 saat çok önemli demiş doktoru. Sütümü sağmayı deneyeceğim inşallah gelir yazmış. Kalbimiz, dualarımız onunla tez vakitte toparlar inşallah.

İlk bebeğimiz hayırlı olsun hoşgeldin Ayaz bebek. @_eyluldeniz_ cim çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebişini kucağınada alır doya doya öpüp koklarsın inşallah.

endişe bende de var yaaa. bir de benim bebikin 3 günden beri hareketleri daha da sertleşti. karnımı dalgalandırışını felan cok net bir şekilde görüyorum derime sürtüyor resmen. bir de hiç uyumuyor sanki. sürekli hareket halinde. karnımın bir tarafından bir tarafına geciyor ne yapıyor içerde merak ediyorum. sizde de oldu mu böyle şeyler benim haftalardaa ya da halen var mı ? normal mi yaniii
bende bişey olmasın diyorum..
Canım benim kızda aynı şekilde son zamanlarda içerde taklalar atıyo sanki devamlı karnıma biyerlerini dokunduruyo ,özellikle elimi karnıma koyup konuşunca avucumun içine doğru sanki karnımı yırtıp çıkıcak gibi oluyo :KK48:

ya kızlar ne dicem dün 5 PARÇALI Hastane çıkışı ve 11 li hastane çıkışını hazırladık hurca koyduk tüm ciciler ütülendi. ama hep 3-6 almışım kıyafetlerini yeni doğan 2 takımdan başka yok
siz nasıl yaptınız yada yapcaksınız. alsammı daha yenidoğan ne giycek bu kız :)

Canım bende 2 tane yenidoğan hastane çıkışı aldım ayrıca ilk etapta çok kirleniyomuş 5 li yeni doğan çıtçıtlı body 0-3 ay da 10 tane çıtçıtlı body aldım.yıne 0-3 ay 2 takım kolsuz ayaksız ince yazlık pijama takımı aldım bide dışarı çıkarken giydirmelik 0-3 aylık 2 penye elbise ve 2 şşortlu zıbın aldım. onun dışında bikaç adet daha ilerleyen aylarda giyeceği dışarı kıyafeti aldım(görünce dayanamadım :) ) 3-6 ayları ihtiyaç doğdukça alıcam bebişin gelişimine göre

canım ben nisan 23 de tr ye gittim 7 mayısta döndüm ikisindede karnım biraz büyük durduğu için rapor sordular özellikle dönüşte atatürk havalimanında çok daha ince ayrıntılı davrandılar ben giedrkenki raporumu kabul etmezlerse diye tr de devlet hastanesinde rasgele bi doktora gittim ultrason sonuçlarına göre yazdı raporu.Sen mutlaka yanında bulundur sıkıntı yaşama

Selam kızlar bugünler de hiç enerjim yok arada bayılıcak gibi oluyorum elim ayağım çekiliyor sanki hafif bulantı da oluyor yaşayan var mı böyle şeyler ne güzel enerjiktim sanki hamileliğin ilk zamanlarına geri dönmüş gibi oldu :KK43::110:
2 GÜNDÜR BEN DE ÖYLE OLUYORUM

amaaaaannnnn kaç gündür topicden ve face den uzaktaydım şimdi girdim şok oldum. Allahım topiğimizin ilk bebeğine ve annesine sağlık versin inşallah. Ve inanılmaz derecede panik oldum, akşama iş çıkışı gidip herşeyini alıcam çantasını hazır edicem kızımın artık uykularım kaçar yoksa benim, her gece rüyamda doğururum :)

kızlar bebişime yatak odasına park yatak alacagım odasınıda genc odası döseyecegim ama bu iki model arasında cok kararsız kaldım sizc hangisi daha iyi görünüyor Eki Görüntüle 1538513 Eki Görüntüle 1538514 Eki Görüntüle 1538515 Eki Görüntüle 1538513 Eki Görüntüle 1538514 Eki Görüntüle 1538515 Eki Görüntüle 1538513 Eki Görüntüle 1538514 Eki Görüntüle 1538515
Birincinin dolabi ve yatagi cok guzelmis canim ikincininde sifonyeri kizlarin daha cok hosuna gidecegi sekilde ama ben ilk modeli daha cok begendim simdi mi alacaksin bunlari daha sonra mi

amaaaaannnnn kaç gündür topicden ve face den uzaktaydım şimdi girdim şok oldum. Allahım topiğimizin ilk bebeğine ve annesine sağlık versin inşallah. Ve inanılmaz derecede panik oldum, akşama iş çıkışı gidip herşeyini alıcam çantasını hazır edicem kızımın artık uykularım kaçar yoksa benim, her gece rüyamda doğururum :)
BENDE EN GEÇ ÖBÜR HAFTA SONUNA KADAR HAZIRLICAM KORKTUM BENDE

Birincinin dolabi ve yatagi cok guzelmis canim ikincininde sifonyeri kizlarin daha cok hosuna gidecegi sekilde ama ben ilk modeli daha cok begendim simdi mi alacaksin bunlari daha sonra mi
evet canım şimdi alacagız.cevremizde tanıdıklarımız cocuklarının dogru düzgün besikte yatmadıgını böyle genc odası almadıkları için pişman olduklarını anlattılar.anneanne ve babaanne ortak alacaklar şimdiden alalaım dediler.2-3 yasına kadar park yatak kullanıp sonrasında büyük yataga geceriz diye düşünüyorum.fikrin için tesekkürler

İlk bebeğimiz hayırlı olsun hoşgeldin Ayaz bebek. @_eyluldeniz_ cim çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebişini kucağınada alır doya doya öpüp koklarsın inşallah.

Canım benim kızda aynı şekilde son zamanlarda içerde taklalar atıyo sanki devamlı karnıma biyerlerini dokunduruyo ,özellikle elimi karnıma koyup konuşunca avucumun içine doğru sanki karnımı yırtıp çıkıcak gibi oluyo :KK48:

Canım bende 2 tane yenidoğan hastane çıkışı aldım ayrıca ilk etapta çok kirleniyomuş 5 li yeni doğan çıtçıtlı body 0-3 ay da 10 tane çıtçıtlı body aldım.yıne 0-3 ay 2 takım kolsuz ayaksız ince yazlık pijama takımı aldım bide dışarı çıkarken giydirmelik 0-3 aylık 2 penye elbise ve 2 şşortlu zıbın aldım. onun dışında bikaç adet daha ilerleyen aylarda giyeceği dışarı kıyafeti aldım(görünce dayanamadım :) ) 3-6 ayları ihtiyaç doğdukça alıcam bebişin gelişimine göre

canım ben nisan 23 de tr ye gittim 7 mayısta döndüm ikisindede karnım biraz büyük durduğu için rapor sordular özellikle dönüşte atatürk havalimanında çok daha ince ayrıntılı davrandılar ben giedrkenki raporumu kabul etmezlerse diye tr de devlet hastanesinde rasgele bi doktora gittim ultrason sonuçlarına göre yazdı raporu.Sen mutlaka yanında bulundur sıkıntı yaşama
Hmmm sagol canim bende ataturkten bincem donuste iyi oldu bu kesin almam lazim o raporu yani;)

Kizlar coktan beri duzenli takip edemiyordum ama arada bakiyordum firsat buldukca sormak istedigim bisey var bu aralar kasiklarimda agrim var adet olcakmisim gibi bazen de cok afedersiniz aşağıya sızı seklinde bi şey vuruyor korkuyorum bu sebeple dra gitcem yarin ama yarina kadar bu konuyla ilgili fikri olan arkaslar varsa yardimci olursa belki icim rahatlar..

Back