İlk bebeğimiz hayırlı olsun hoşgeldin Ayaz bebek.
@_eyluldeniz_ cim çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün en kısa zamanda bebişini kucağınada alır doya doya öpüp koklarsın inşallah.
Canım benim kızda aynı şekilde son zamanlarda içerde taklalar atıyo sanki devamlı karnıma biyerlerini dokunduruyo ,özellikle elimi karnıma koyup konuşunca avucumun içine doğru sanki karnımı yırtıp çıkıcak gibi oluyo
Canım bende 2 tane yenidoğan hastane çıkışı aldım ayrıca ilk etapta çok kirleniyomuş 5 li yeni doğan çıtçıtlı body 0-3 ay da 10 tane çıtçıtlı body aldım.yıne 0-3 ay 2 takım kolsuz ayaksız ince yazlık pijama takımı aldım bide dışarı çıkarken giydirmelik 0-3 aylık 2 penye elbise ve 2 şşortlu zıbın aldım. onun dışında bikaç adet daha ilerleyen aylarda giyeceği dışarı kıyafeti aldım(görünce dayanamadım :) ) 3-6 ayları ihtiyaç doğdukça alıcam bebişin gelişimine göre
canım ben nisan 23 de tr ye gittim 7 mayısta döndüm ikisindede karnım biraz büyük durduğu için rapor sordular özellikle dönüşte atatürk havalimanında çok daha ince ayrıntılı davrandılar ben giedrkenki raporumu kabul etmezlerse diye tr de devlet hastanesinde rasgele bi doktora gittim ultrason sonuçlarına göre yazdı raporu.Sen mutlaka yanında bulundur sıkıntı yaşama