2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

YA BENİMDE hep 3-6 canım 2 takım sadece yeni doğan ya yanlış yapmışım ozaman

Cmtsi gunu ben de ne almisim diye bi baktim 3-6hep benim de.hata etmedik bence ama ufaklardan da almak lazm.annem hastane cikisi almsti 10lu.citcitli bady ve 3parca setlerden alicam ilk uc ay icin.sen de al canim
Bi de ben arkdslara soruyrm..2-3hafta sonra 3-6aylik kiyafetleri giydrdik diyorlar.ama hepsinin erkek.kizlar daha minik doguyormus.o yuzden bikac parca 0-3ay almak lazm.hatta bol bol citcitli bady
Hakkaten telas sardi.
Allahimmmm once @_eyluldeniz_ e sonra bize yardim etsin
Kendi ihtiyaclarimiz da var dahaaaa
Ben kendime hicbisey almadim.cantayi hazir etmek lazm

çıtçıtlı body aldım bende çoğunlukla,eğer küçük gelirse çıtçıt uzatma aparatları var onlardan alıp yazı çıkarırım,patikli altlarda küşük gelirse patik kısmı kesersiniz çorapla giydiririz

SORMA ya kızcağız zor günler yaşıyor. bizimklere koca adam olmuş olcak sıpa.inş bizler vaktinde sağlıkla kavuşuruz inş.
koyamıyorum ki resim manyak tel de pc de

Merhaba gideceğin yer kaç saat acaba?bir de kaç haftalıksın?ben de 33 haftalıkken Bursa'dan Maraş'a gidicem 11 saat o yüzden merak ettim

evet canım bende alsammı almasam mı bilemiyorum ben kendime 1 tane pijama takımı aldım gecelik alcam inş. daha eksikler var bilemedim ya sağma makinesini düşünüyorum ne yapsam diye. allah önce eylüle sora bize yardım etsin aynen bi haber verebilse napıyor acaba nasıl zor bi süreç

Merhaba gideceğin yer kaç saat acaba?bir de kaç haftalıksın?ben de 33 haftalıkken Bursa'dan Maraş'a gidicem 11 saat o yüzden merak ettim
uşaktan önce izmire gideceğiz canım orası 3 saat sürüyor izmirde 2 gün kalıp alanyaya geçeceğiz orası da 5 saat mi sürüyor onu tam bilmiyorum ama bu civarlarda olacak

uşaktan önce izmire gideceğiz canım orası 3 saat sürüyor izmirde 2 gün kalıp alanyaya geçeceğiz orası da 5 saat mi sürüyor onu tam bilmiyorum ama bu civarlarda olacak
maşallah kuzum baya gezcen dikkali ol. bende 32+0 da izmire yola çıkacağım inşallah allhım izin verirse hayırlısıyla inş. heycanlanıyorum çünki çooookkkk yoruldum beden ruh bitkinim.

Maşallah bebişine.. Ne güzel sen almıyosun bebiş büyüyo

@_eyluldeniz_ cnm ayaz paşaya ve sana dua ediyorum..Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı olsun.. Biraz aceleci oğluşun erken geldi ama çabuk toparlar inşallah..ilk bebişimiz ayaz hoşgelmiş dünyaya..

Kizlar istanbula gitmemiz gerekiyo 7 saatlik yol malum.kendi arabamizla gidicez 31 .haftaya gircem napcam karar veremedim ama cok.arkadas tatile bile gidiyolar sanirim bi sikint8 olmaz heralde

Tünaydın kızlar ben 3. Aydan sonra hep decavit kullandım vitamin olarak ,geçen hafta farklı bir doktora gittim bence vitamini kes artık bu hafta itibariyle ihtiyaç yok aksine kilo aldırıyor dedi siz naptınız kullanıyor musunuz kilo durumları nasıl bilemedim bende 3 günde bir içmeye karar verdim

Ben de 3. aydan beri kullanıyorum decaviti.. İlk başta hergün içiyordum.. Doktorum sonra 2 günde bire düşürdü şimdi ise 5 günde hatta haftada bir içiyorum.. 7 kilo aldım ben şu ana kadar..

SORMA ya kızcağız zor günler yaşıyor. bizimklere koca adam olmuş olcak sıpa.inş bizler vaktinde sağlıkla kavuşuruz inş.
koyamıyorum ki resim manyak tel de pc de

Hepinize teşekkür ederim kızlar ben iyiyim çok şükür baya topladım normal oldu doğun iki dikişim var sadece ama oğluma dokunamadım doğru dürüst göremedim birazdan göreceğim inşallah 29+2 ye yeni girmişken dayanamadı 1490 gram doğdu ağlama sesi çok kuvvetliydi doktor bu çok iyi dedi kendi nefes alabiliyormuş ama takviye veriyorlarmış makineden bende başka bir şey bilmiyorum biriyle konuşsam hemen ağlıyorum çok zor bugün yavrumu burda bırakıp elim kolum boş gideceğim. Demiş Eylül deniz sen face te yoksun yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…