- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #35.881
YA BENİMDE hep 3-6 canım 2 takım sadece yeni doğan ya yanlış yapmışım ozaman
maşallah cnm hiç göbek yok nerdeyse.benm göbek bağımsızlığını ilan etti çoktan
çıtçıtlı body aldım bende çoğunlukla,eğer küçük gelirse çıtçıt uzatma aparatları var onlardan alıp yazı çıkarırım,patikli altlarda küşük gelirse patik kısmı kesersiniz çorapla giydiririzCmtsi gunu ben de ne almisim diye bi baktim 3-6hep benim de.hata etmedik bence ama ufaklardan da almak lazm.annem hastane cikisi almsti 10lu.citcitli bady ve 3parca setlerden alicam ilk uc ay icin.sen de al canim
Bi de ben arkdslara soruyrm..2-3hafta sonra 3-6aylik kiyafetleri giydrdik diyorlar.ama hepsinin erkek.kizlar daha minik doguyormus.o yuzden bikac parca 0-3ay almak lazm.hatta bol bol citcitli bady
Hakkaten telas sardi.
Allahimmmm once @_eyluldeniz_ e sonra bize yardim etsin
Kendi ihtiyaclarimiz da var dahaaaa
Ben kendime hicbisey almadim.cantayi hazir etmek lazm
çek de koy canım .
bak bu günler güzel günler.
göbeğimizdeler.
_eylül_deniz in de 2 ay daha göbüşünde duraydı da arkadaşım da zaten izne çıkacaktı bugün.
tadını biraz daha çıkaraydı. tatil yapaydı azıcık. ama erken geldi paşamız.
Merhaba gideceğin yer kaç saat acaba?bir de kaç haftalıksın?ben de 33 haftalıkken Bursa'dan Maraş'a gidicem 11 saat o yüzden merak ettimselam kızlar
dr dan geliyorum bebeğim 1545 gr olmuş çok şükür sağlıklı dedi dr umuz
bugün dr bana 32 haftalık çalışamaz raporumu yazdı sezeryan olacağın için istersen şimdi yazabiliriz dedi ben de olur dedim
artık hayırlısı
haftaya da tatile gideceğiz onun için de i<zin aldım dikkat et dedi bi şikayetin olursa mutlaka dr a başvur dedi
Cmtsi gunu ben de ne almisim diye bi baktim 3-6hep benim de.hata etmedik bence ama ufaklardan da almak lazm.annem hastane cikisi almsti 10lu.citcitli bady ve 3parca setlerden alicam ilk uc ay icin.sen de al canim
Bi de ben arkdslara soruyrm..2-3hafta sonra 3-6aylik kiyafetleri giydrdik diyorlar.ama hepsinin erkek.kizlar daha minik doguyormus.o yuzden bikac parca 0-3ay almak lazm.hatta bol bol citcitli bady
Hakkaten telas sardi.
Allahimmmm once @_eyluldeniz_ e sonra bize yardim etsin
Kendi ihtiyaclarimiz da var dahaaaa
Ben kendime hicbisey almadim.cantayi hazir etmek lazm
sorun değil canımmorxxx4 cum 3-5 kere gondermisim msji pardon.bu internet beni oldurecek :)
Ay çok güzel bir haber bu. iyilermi ikiside rubik sen biliyorsundur
uşaktan önce izmire gideceğiz canım orası 3 saat sürüyor izmirde 2 gün kalıp alanyaya geçeceğiz orası da 5 saat mi sürüyor onu tam bilmiyorum ama bu civarlarda olacakMerhaba gideceğin yer kaç saat acaba?bir de kaç haftalıksın?ben de 33 haftalıkken Bursa'dan Maraş'a gidicem 11 saat o yüzden merak ettim
maşallah kuzum baya gezcen dikkali ol. bende 32+0 da izmire yola çıkacağım inşallah allhım izin verirse hayırlısıyla inş. heycanlanıyorum çünki çooookkkk yoruldum beden ruh bitkinim.uşaktan önce izmire gideceğiz canım orası 3 saat sürüyor izmirde 2 gün kalıp alanyaya geçeceğiz orası da 5 saat mi sürüyor onu tam bilmiyorum ama bu civarlarda olacak
Maşallah bebişine.. Ne güzel sen almıyosun bebiş büyüyoslm kızlar, çoktandır yazmıyordum nasılsınız ..
cumartesi günü doktor randevumuz vardı, kilo alamıyorum bebeğim beslenemiyor diye korkuyordum ama bizim bebiş 1504 gr çıktı, tombiş olcak herhalde :) içim nasıl rahatladı anlatamam
Ben de 3. aydan beri kullanıyorum decaviti.. İlk başta hergün içiyordum.. Doktorum sonra 2 günde bire düşürdü şimdi ise 5 günde hatta haftada bir içiyorum.. 7 kilo aldım ben şu ana kadar..Tünaydın kızlar ben 3. Aydan sonra hep decavit kullandım vitamin olarak ,geçen hafta farklı bir doktora gittim bence vitamini kes artık bu hafta itibariyle ihtiyaç yok aksine kilo aldırıyor dedi siz naptınız kullanıyor musunuz kilo durumları nasıl bilemedim bende 3 günde bir içmeye karar verdim
SORMA ya kızcağız zor günler yaşıyor. bizimklere koca adam olmuş olcak sıpa.inş bizler vaktinde sağlıkla kavuşuruz inş.
koyamıyorum ki resim manyak tel de pc de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?