• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar birasdan sağlık ocağına gitcm bebiklerin kalbini d,nliceklermiş buarada dün gece kramp girdi bacağıma yere basıp yürüyemedm uzun bi süre şimdi de cok acıyo üstelik magnezyum da kullanıyorm

saol kuzum dikkat ediyorum daha yormam kendimi.
eşimde ramazanda iş arkadaşlarını hanımlarıyla iftara istiyor nası yapcam bilmiyorum.
o zaman otursun eşin hazırlasın sen yat:)
bu erkeklerı anlamıyorum ben vallahi o halınle o sıcakta bırde mısafır agırlıcan hemde ıftara ohaaaaa yani

bu salı pıknıge gıtık esımın arkadası ıle son dakka bellı oldu pıknık ısı saat 10 da kalktım kahvaltı yapmadan mutfaga gırıp hazırlıklara basladım iki buçuk saat neyse. eşimde arkadasını aradı dedıkı ben tavuk et falan aldım siz almayın yanımda soyledı anaaa bı geldıler bızı almaya hıc bırsey getırmemısler tutmuşlar seylerını gelmışler saf gıbı yoruldugum yanıma kar kaldı birde aksamına ben hastalandım mı hamileliğim boyunca kusmadım ama aksam içim dışıma çıktı gece bi ateş sabaha kocaman bir uçuk..
eşime dedim sakın bır daha bana böyle şeylerle gelme insanda biraz utanma olur dedim hamıle halımle o kadar yoruldum ben olsam kadın hamıle bısey yapmasın ben yapayım derim safım ya.

kendini yorma yani değmiyo

o zaman otursun eşin hazırlasın sen yat:)
bu erkeklerı anlamıyorum ben vallahi o halınle o sıcakta bırde mısafır agırlıcan hemde ıftara ohaaaaa yani

bu salı pıknıge gıtık esımın arkadası ıle son dakka bellı oldu pıknık ısı saat 10 da kalktım kahvaltı yapmadan mutfaga gırıp hazırlıklara basladım iki buçuk saat neyse. eşimde arkadasını aradı dedıkı ben tavuk et falan aldım siz almayın yanımda soyledı anaaa bı geldıler bızı almaya hıc bırsey getırmemısler tutmuşlar seylerını gelmışler saf gıbı yoruldugum yanıma kar kaldı birde aksamına ben hastalandım mı hamileliğim boyunca kusmadım ama aksam içim dışıma çıktı gece bi ateş sabaha kocaman bir uçuk..
eşime dedim sakın bır daha bana böyle şeylerle gelme insanda biraz utanma olur dedim hamıle halımle o kadar yoruldum ben olsam kadın hamıle bısey yapmasın ben yapayım derim safım ya.

kendini yorma yani değmiyo

aynen öyle benimkide diyoki mangal hazırlıcam terasda sen bişe yapmazsın 1 gün önceden bişeler yaparız beraber diyo. 20 kişi ediyo diyoki 2 postamı alsak ne diyon dedim tek posta al dedim ozaman 20 kişi diyo ee dedim geberiyimmi oturcak yer yok bide. insanlar çok acımasız çokk bende olsam hamile yapmasın derim. kıyamam milletin karısı çakal anam

aynen öyle benimkide diyoki mangal hazırlıcam terasda sen bişe yapmazsın 1 gün önceden bişeler yaparız beraber diyo. 20 kişi ediyo diyoki 2 postamı alsak ne diyon dedim tek posta al dedim ozaman 20 kişi diyo ee dedim geberiyimmi oturcak yer yok bide. insanlar çok acımasız çokk bende olsam hamile yapmasın derim. kıyamam milletin karısı çakal anam
bence bır daha dusun canım hamileliğinin son donemleri olacak o sıcakta cok fena olursun. millet yardım eder dıye de dusunme gelen şeyini tutup oturur nadırdır oyle kalkıp bısey yapan ne kadar yapsalarda senın duzenın yıne yorulacaksın yani

bence bır daha dusun canım hamileliğinin son donemleri olacak o sıcakta cok fena olursun. millet yardım eder dıye de dusunme gelen şeyini tutup oturur nadırdır oyle kalkıp bısey yapan ne kadar yapsalarda senın duzenın yıne yorulacaksın yani

aynen geçen sene istedi almadık bu senede hamileliğe denk geldi. bilmem nolur valla bayılır kalırım yada doğar bebek.

aynen geçen sene istedi almadık bu senede hamileliğe denk geldi. bilmem nolur valla bayılır kalırım yada doğar bebek.
ben uyardım hemşom gerisi sana kalmış erkek mılletıne guven olmaz yaparım ederım der senin istedıgın gıbı yapamaz ıcıne sonmez yıne kendını yorarsın

günaydın güzel anneler ve kuzuları
yarın sabah kontrolüm var.. heyecanlıyım:21::21:
ve şeker yüklemem
iyi haberler alırsın inşallah canım
günaydınn kızlarrr.3 gündür uyuyamıyorum kafayı yicem.nezle olmuşum burnum tıkalı gece nefes alamıyorum,bebek bi yandan,on kere tuvalete kalkıyorum oraya dön buraya dön sabahı zor ediyorum zombi gibiyim şuan :KK14:
çok geçmiş olsun canım
dün rapor aldım minoset verdi ateş 39 olursa antibiyotik dedi. okadar kuzum bugün işe geldim halim yok boğaz ağrım geçti ama burun akıntım devam. öyle işte düzelicem yavaş yavaş heralde
geçmiş olsun canım çok yorma bir daha kendini

sağlıkocağından geldim çok canım sıkıldı 87 kilo olmusum toplam 20 kilo oldıu önmde daha 3 ay var:KK43:
1 haftada 2 kilo almısım .
2 kilo almak için 3000 kalori almm lazım günlük o kadar yemiyorum anlayamaıyorum tamamen diiiyete gircem.
Moralim çok bozuk :KK43:ne yapayım bilmyrm
Canım son çok takıyorsun bu konuyu da takma bu kadar doğumdan sonra verirsin.. Bi arkadaşın eşi 33 kilo mu ne almış 102 ile doğum yapmış.. Şimdi normal kilosundan bi kaç kilo fazlası var.. Bebişin ve sen sağlıklı ol da kilo verilir dert etme..
günaydınn kızlarrr.3 gündür uyuyamıyorum kafayı yicem.nezle olmuşum burnum tıkalı gece nefes alamıyorum,bebek bi yandan,on kere tuvalete kalkıyorum oraya dön buraya dön sabahı zor ediyorum zombi gibiyim şuan :KK14:
Geçmiş olsun canım.. Hastalık ve üstüne uykusuzluk kötü :KK43:
20 kişi mi:KK43:Öyle beraber ağırlarız dese de olmuyor ki.. Öncesinde temizliği var.. Sonrasında dağınıklığı toplaması var..Kalabalık çeşit çok lazım falandı derken acayip yorulursun.. Onlarda da akıl olsun da eşin hamile yormayalım desinler bi zahmet..

evet stres sinir boşuna. bakalım nolcak askıda kaldı e son
bırak orda kalsın:KK70:

bu arada ben alacagım besıge karar verdim ikeadan on korkulugu cıkanı alcam beyaz olanı kesin kararlıyım :)
ama bu seferde ya uyku setı almam gerekecek yada yatak koruyucu almam lazım. netten baktım ayrı satılanlar varmı dye ama pek bısey bulamadım.

sen uyku setını kaça aldın markası ne?

Günaydın dünyanın en güzel annişleri :) Nasılsınız? Ben artık kızımın tekmelerini daha yoğun hissediyorum ama sanırım hala dönmedi benimki. Yani eskiden kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ve hani bu kafa aşağıda ayaklar yukarıda olarak değişecekti ya, hıh işte benimki yan kalmayı tercih etti sanırsam tekmeler bir aşağıda bir yukarıda aboooov kavga var içeride sanki :D

Acil cevap lütfen!!!

Az önce küflü ekmek yediğimi fark ettim. Dün aldığımız ekmek küflenmiş üstünde dikkatli bakınca görülen minicik küfler vardı ben farketmedim ve birazını yedim. Çok kötü bişey mi bu?? Korkuyorum. Ne yapmalıyım?? Kiminle konuşmalıyım?? Dr'uma ulaşamam şu an :-(

Tatlım az yediysen bişey olmaz hemen bu kadar telaş etme. Yoğurt ye önlem olarak sadece...

Günaydın dünyanın en güzel annişleri :) Nasılsınız? Ben artık kızımın tekmelerini daha yoğun hissediyorum ama sanırım hala dönmedi benimki. Yani eskiden kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ve hani bu kafa aşağıda ayaklar yukarıda olarak değişecekti ya, hıh işte benimki yan kalmayı tercih etti sanırsam tekmeler bir aşağıda bir yukarıda aboooov kavga var içeride sanki :KK70:
Günaydın canım daha zamanı var yansa döner merak etme
bu arada e bebek mağazası kaçta kapanıyor senin bilgin vardır tatlım

sağlıkocağından geldim çok canım sıkıldı 87 kilo olmusum toplam 20 kilo oldıu önmde daha 3 ay var:KK43:
1 haftada 2 kilo almısım .
2 kilo almak için 3000 kalori almm lazım günlük o kadar yemiyorum anlayamaıyorum tamamen diiiyete gircem.
Moralim çok bozuk :KK43:ne yapayım bilmyrm

Oh oh oh kuzucum 20 kilo mu aldın? Benim yakın arkadaşım 30 kilo alıp 8 aylık doğurdu ve 1 yaşına gelmeden bebiş hepsini verdi kilolarının. O yüzden çok da stres etme tatlım. Bünye meselesi bu. Ben hamilelik dönemimde yediklerimi hamile değilken yeseydim kesin şu zamana kadar 10 kiloyu geçmiştim ama hamileyken çok kilo almadım bu boğazla. O yüzden moralini hiç bozma sen tatlım.. Ama çok korkuyorsan kilo almaktan doktorunla konuş bebeğim, diyete başlatır o seni..

benim de 3-4 gece çok kalitesiz uykularım oldu.
ama dün akşam şükür normale döndü.
wc molaları hariç uyanmadım.
karnım beni biraz rahatsız ediyor. büyük sayılmaz ama karnımın üstüne yatmaya çalışıyorum sanki.
dönerken vs dikkat etmiyorum. o nedenle çok uyanıyorum.

Ya ben de yan yatıyorum canım ama biraz da karnımın üstüne baskı yapıyorum. Yani hani yüzükoyun gibi.. Korkuyorum bişi olcak diye bebeğe...

Back