• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun dikkat et :KK43: herkes farklı bir şey söylüyo. kimisi hiç bir değişiklik olmasa da olur karın baskı görmediği sürece diyo, kimisi de olmaz diyo kime inanacağımı şaşırdım :/

biz psikolojik olarak ikimizde duyduğumuzdan beri istemiyoruz. doktora soracağım.

kızlar hangi hastanelerde muayene oluyorsunuz? forumda bunu söylemekte bir sorun yok sanırım. Avrupa yakasında tavsiye arıyorum?? şişli civarı tercihimdir

Kızlar sağolun iyiki varsınız bekliycem ptesi kdr dua edicem doktorda kararsız kaldı şu durumda en iyisi dua etmek ptesiyi beklemek iremneva dediğin gibi doktorumda geç dölllenme dedi ama ne biliyim bebek görülünce hemen kalp atışı duyulması gerekli gibi bakalım

aaa buğlem bian yazdıklarını görünce şaşırdım çnki sende hep yazıyordun. böyle bir soun yaşamana üzüldüm. ama RABBİM ne derse o isyan etmemen gönlünü ferah tutman çok güzel. bende kimyasal yaşadım kaybettim canım çok yandı ama allahım hayırlısı buymuş dedim. inş en kısa sürede gönlünden geçen olur. kimin ne olacağı belli değil hepimiz adayız bu tür şeylere. inşallah bizde senin gibi olabileceklerin karşısında dik dururuz.

Biz de de gebeliği öğrendiğimizden beri birşey olmadı. Açıkçası ben kesenin görünmesini ve doktorun herşey normal demesini bekliyorum. Düşük riski yoksa ilişki zarar vermez bana göre

Dün doktora gittim nihayet abdominal olarak baktı kesenin yeri biraz sıkıntılı duruyor alttan bakabilir miyim dedi, baktı rahimin yukarısında görünüyor problem olabilir dedi, haftaya gel yerleşmiş mi oraya tekrar bakalım dedi, daha önceki doktor gibi o da geç geliştiğini söyledi ama besin kesesini görmüş bu iyi bişey dedi, kanaman, baş dönmen olursa hemen tam teşekküllü bir hastaneye git dedi sanırım o da düşük yaparım diye düşündü.. Allah'tan ümit kesilmez diyerek haftaya kadar beklicem yine . Allah'ım sen hakkımızda iyi hayırlısını ver.. :KK64:

Geçmiş olsun dikkat et :KK43: herkes farklı bir şey söylüyo. kimisi hiç bir değişiklik olmasa da olur karın baskı görmediği sürece diyo, kimisi de olmaz diyo kime inanacağımı şaşırdım :/
Benimde aklıma takılıyor ilişki olayı, ben pek istemiyorum, muhtemelen eşimde istemez.
Düşük tehlikesini doktor mu söylüyor yoksa ilk üç ayda olduğumuz için herkezde var mıdır?
Doktor bana karından ultrasonla baktı, düşük falan lafı etmedi, ultrason yeterli midir ki :KK64:

kızlar benim kasıklarım ağrıyor benim gibi kasık ağrısı çeken var mı?
Benimde geçen hafta ağrıyordu kasıklarım, karın ağrısı var bende, yumurtalık kısmında.
Kan falan olmadığı sürece normal die biliyorum ben.
Yine de tereddüt ediyor insan.

Benimde geçen hafta ağrıyordu kasıklarım, karın ağrısı var bende, yumurtalık kısmında.
Kan falan olmadığı sürece normal die biliyorum ben.
Yine de tereddüt ediyor insan.

aynen tereddüt ediyor. bide forumlarda o kadar çok kişi değişik şeyler yazıyor ki insanın kafasında acabalar oluşuyor herşeye de aldırış etmemek lazım sanırım

Kaety Kaety tehliken varsa soyler doktor iliski yasaklar. Düşük tehlikesi herkeste yoktur ancak ilk uc ay dikkatli olmak kendini yormamak agir kaldirmamak... herkes icin dikkat edilemesi gereken konular

Back