• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu prostegan hapını içtim bayılacak gibiym şu anda.
Ayakta duramıyorum halim yok.
Acaba ondan mı hamilelikten mi. Mal gibiyim.

Kızlar ben geldim şimdi doktordan alsancakta bi doktora gittim o da baktı alamadı kalp atışını 2mm biraz zor bekleyelim ptesiye kadar dedi .asıl önemli olan sonuçların dedi karaciğer yağlanmam varmış yani şimdi değil ama ilerde gebelik zehirlenmesi yaşayabilirdin çok fazla yağlanman dedi ama diyet yapcaksın yağlı yemiyceksin dedi bide idrar yolları enfeksiyonum vardı eger ölmüşşe bile bebek enfeksiyondan olabilir dedi ama tam bişey demedi bakalım bekleyelim ptesiyi dedi aglamıycam allahtan hep hayırlısını istedim en azından doğal yollarla hamile kalabiliyorum diye düşündüm alanda allah verende allah belki o yağlanmadan dolayı ilerki dönemlerde bi düşük yaşıycaktımki bu daha kötü olcaktı çünkü ona giysiler almaya başlıycaktım hala ümidimi kesmedim ama asla isyan etmiyorum mesajlarınız için sağolun kızlar beni şimdi hamilelik hormonlarıyla en iyi siz anlıyosunuz biliyorum
Bunları söyleyebildiğin için tebrik ederim arkadaşım seni. Ne kadar güzel söylemişssin, biz ne yaparsak yapalım Allah nasıl uygun görürse o olur.
İsyan etmemene karşılık Allah güzel günler gösterecektir eminim..

10007016_10205086186491710_3533401275104905481_n.jpg

Ötesi yok ki..

Ayy ondan da tırsıyorum bebeğe zarar verir mi diye, hap daha iyi diye düşünmüştüm.
Doktorda bişey demeyince direk yazdı hapı.
Yatarken mi içsem ne yapsam akşamları..
ya yatarken iç ama bişey olmaz ben ilk gebeliğimde 45 tane vajinal kullandım o tutunduran bişey ve alttan daha etkili ve daha az yan etkili

gülşah bende aynı öyle çok içiyordum bulantım arttınca bıraktım içtikçe bulanıyor çünki. ve benim çok içmem lazım idrarda kan görüldü bol su dedi doktor. ama bulantı var napayım.

Ben de su bile icemiyordum bulanti ilaci verdi dr.bugun ilk kez kullandm.tum gun daha rahattim

merhaba arkadaşlar. benim bi sorum olacak.. aşağı yukarı aynı haftalardayız. cinsel ilişkiye başladınız mı?
bir farklılık oldu mu ağrı sızı gibi?

Back