• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2-3.hAfta bence benim.ovu zamani olmustu onceki de.hem 10.gun silik cikiyormus.buna da uyuyor diger test ler.neyse dr gidince kese boyuna gore duzeltirim.
Hayirlisi kizlar
Saglikli bir hamilelik olsun.saglikla kavusalim bebeklerimizle insallah

Gayet belli canım sende benim gibi bir hafta bekleyip doktora git biraz buyusun ilk hamileliğimde erken gitmiştim yok demişti sonra belli oldu

Nasil bekleyeceksiniz ya valla tebrik ederim kizlar. Ben yarin sabahi beklemekte zorlaniyorum. tecrube boyle bisey sanirim:anneadayı::nazar:. Benim kasiklarima agri giriyo ikisine de ara ara. Akintim da var. Kafayi yiyecem kotu bisey degildir insallah diye.

Nasil bekleyeceksiniz ya valla tebrik ederim kizlar. Ben yarin sabahi beklemekte zorlaniyorum. tecrube boyle bisey sanirim:anneadayı::nazar:. Benim kasiklarima agri giriyo ikisine de ara ara. Akintim da var. Kafayi yiyecem kotu bisey degildir insallah diye.
Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptım ;) artık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah

Benim aci bi tecrubem var:KK48: bos gebelik
Beklemeyi tercih ediyorum o yuzden
Saglikli olsunlar yeter
Agri oluyor evet.benim daha cok sag tarafta oluyor.sol geciyor da sag bazen cok fena

Back