- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
Hamilelik takvimini nasil yapiyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details buraya tıkla altta beklenen doğum tarihini yaz kaydet canımHamilelik takvimini nasil yapiyoruz?
Senin sağlı sollu çift taraflımı kasık ağrın var yoksa tek taraflı yoğun bi ağrınmı var benimde ilk bebeğim :):) normal demekki benimde ilk gebeligim ve cok tirsiom nefes almakda da zorlaniom nefesim daralio gibi oluyor bu belki psikolojik dir :)
Ben de bu şekilde yazdım çıktıYazdim cikmiyor.ne sekilde yazdin sen?
4agustos die hesapladi benimkini
04-08-2015 diye yazdim
Hosgeldin canim hayirli olsunSlm herkeseee
Kızlar bende bugün öğrendim Allah'ın izniyle hamileyim
Sonuçta doktorlar da sat a göre hesaplıyor haftayı canım2-3.hAfta bence benim.ovu zamani olmustu onceki de.hem 10.gun silik cikiyormus.buna da uyuyor diger test ler.neyse dr gidince kese boyuna gore duzeltirim.
Hayirlisi kizlar
Saglikli bir hamilelik olsun.saglikla kavusalim bebeklerimizle insallah
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaSlm herkeseee
Kızlar bende bugün öğrendim Allah'ın izniyle hamileyim
Gayet belli canım sende benim gibi bir hafta bekleyip doktora git biraz buyusun ilk hamileliğimde erken gitmiştim yok demişti sonra belli oldu
Hosgeldin canim hayirli olsun
Sonuçta doktorlar da sat a göre hesaplıyor haftayı canım
Hoşbuldum kızlar tşkH
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptım artık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallahNasil bekleyeceksiniz ya valla tebrik ederim kizlar. Ben yarin sabahi beklemekte zorlaniyorum. tecrube boyle bisey sanirim. Benim kasiklarima agri giriyo ikisine de ara ara. Akintim da var. Kafayi yiyecem kotu bisey degildir insallah diye.
5.hafta diyor ama.cok net degil cizgi.yeni yeni ve ancak bu kadar netlesti.yenidir bence.hayirlisicanim saglikli bir gebelik+bebek olsun da hiiiic sorun degilSonuçta doktorlar da sat a göre hesaplıyor haftayı canım
Benim ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu gununden sonra çoook silik çıkmıştı ama on gün önce doğdu mesela5.hafta diyor ama.cok net degil cizgi.yeni yeni ve ancak bu kadar netlesti.yenidir bence.hayirlisicanim saglikli bir gebelik+bebek olsun da hiiiic sorun degil
Benim aci bi tecrubem var bos gebelikNasil bekleyeceksiniz ya valla tebrik ederim kizlar. Ben yarin sabahi beklemekte zorlaniyorum. tecrube boyle bisey sanirim. Benim kasiklarima agri giriyo ikisine de ara ara. Akintim da var. Kafayi yiyecem kotu bisey degildir insallah diye.
Sat a gore hesaplanandan on gun once mi dogdu?Benim ilk hamileliğimde geç döllenme olmuştu gununden sonra çoook silik çıkmıştı ama on gün önce doğdu mesela
Cok haklisin canim nasipGayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptım artık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah