- 21 Şubat 2013
- 52
- 13
- 28
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.241
Çok saol cnmÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM
Çok saol cnm daha iyiyimcanım çok çok geçmiş olsun daha iyisindir umarım
benim idrarda 3 gün kala silikde olsa çıkmıştı
bende sinirliyim bu aralar benim kociş bazen aaa çok oluyorsun diyor
üç ayı atlatsak hayırlısıyla inşallah hem kış da çıkmış olur burda bile sevmiyorum kışı
öncekinde de yaza denk gelmişti ama ağırlaşmamıştım aralık annesiyim şimdi son ayları yaz donla gezeriz evdeBende kışı sevmiyorum yagmur kapali havanin verdigi kasvet...
yazı severim ama 2015 yazı xor gececek karnimiz burnumuzda..ay cok heycanlı
cubuk kraker kesio benimkisini cnm sbh uyandgmda gun icindeYa benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendigicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar
HAYIRLISI OLSUN CANIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME OLUMLU OL !!! HERŞEY GÜZEL OLACAK :)Kızlar yarın yine hastaneye gidicez bu kez bebişimi görmem lazım geçen hafta yolk sacı görmüştük inş hem görürüm hem pıt pıtlarını duyarım şimdiden uyku tutmuyo sabahı zor ederim artık iyi geceler kızlar dua etmeye başladım ben hepimize allah bu anneliği herkese tattırsın daha şimdiden ona sımsıkı bağlandım ben
Sağol canım inşallah aminnnnnnnnnnnnHAYIRLISI OLSUN CANIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME OLUMLU OL !!! HERŞEY GÜZEL OLACAK :)
Yolk sacı nedir? Benim dosyamda da gebelik kesesi ve yolk sacı yazıyor.Kızlar yarın yine hastaneye gidicez bu kez bebişimi görmem lazım geçen hafta yolk sacı görmüştük inş hem görürüm hem pıt pıtlarını duyarım şimdiden uyku tutmuyo sabahı zor ederim artık iyi geceler kızlar dua etmeye başladım ben hepimize allah bu anneliği herkese tattırsın daha şimdiden ona sımsıkı bağlandım ben
Canım yolk sac bebeğin olduğuna dair en önemli emare diyolar doktorumda güzel bişey olumlu dedi ya tam görevi bilinmiyomuş sanırım belli bi süre sonra kayboluyo o da embriyoyu besleyen kan pıhtısı fln deniliyo ama bebek varlığına dair en önemli bulguymuş netten araştırdım biraz doktorum olumlu dediYolk sacı nedir? Benim dosyamda da gebelik kesesi ve yolk sacı yazıyor.
Çok teşekkür ederim :) ekstradan olumlu bir bilgi duymak çok mutlu etti :)Canım yolk sac bebeğin olduğuna dair en önemli emare diyolar doktorumda güzel bişey olumlu dedi ya tam görevi bilinmiyomuş sanırım belli bi süre sonra kayboluyo o da embriyoyu besleyen kan pıhtısı fln deniliyo ama bebek varlığına dair en önemli bulguymuş netten araştırdım biraz doktorum olumlu dedi
Rica ederimÇok teşekkür ederim :) ekstradan olumlu bir bilgi duymak çok mutlu etti :)
Benim de oluyordu canim.yururken aniden siddetli agri da oluyordu.normalmisSelam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
verdiklerini düzenli kullan canım geçer Allahın izniyle dikkat et kendine
bebeğin iyiymiş çok şükür sende dikkat et kendine canım yorulma
senin ailende varsa olma ihtimali çok yüksek zaten canım eşinden değil senden kaynaklanıyor çoğul gebelik
hayırlı olsun canım pıtpıtları duymuşsun
rutin testler özelde yaptırmak istemedim aile hekimi ücretsiz yapıyor nasılsa diye
ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor canım ense kalınlığına bakılıyor down sendromu için daha erken değil mi
Normal kan testidir o zamanIkili test icin.cok erken 12. Haftada 2li teste cagirirlar. Rutin kan testleridir.onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?