• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bnde hamileyim.geciken 7. Günde kan değerim 172.5 çıktı düşük gibi siİn nasıldı düşünceliyim
hosgeldin canm..gecikmenin yedinci gunu benmde 138 du dojtor gec dollenme olmus dedi...beta hcg de sonucun kac cktgi degil degerin ikiye katlanip katlanmamasi onemli olan icini ferah tut iyi dusun iyi olsun:KK15:

Kizlar ben bulantilardan suyu az tuketiyorum elimde degil bebege zarar vermiyirumdur dimi ?

Hadi yaa haftaya duyulur mu kalbi yavrumun :KK49:
Embriyo falan filan deyince çocugum yok mu acaba dedim bende... Deli doktor :)
benim ilk kızımda 6. hafta dolunca kese 8 dolunca kalp atışı duyulmuştu bunda 6+3 te kendini kalbini kesesini gördük hep dr çağırdıysa demek ki görülecek :-)

kızlar 2-3 gündr hiç aclık hissetmyrm sadece bişiler yemek için yiyorm sanki siz ne durumdasnz

benim ilk kızımda 6. hafta dolunca kese 8 dolunca kalp atışı duyulmuştu bunda 6+3 te kendini kalbini kesesini gördük hep dr çağırdıysa demek ki görülecek :-)

Ayyy maşallah yaa.. Darısı başıma inşallah :)
Ekranda küçücük siyah birşey vardı ultrasonda çok tuhafoldum.. Küçük siyah zeytin gibi :D :anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::nazar:

Kızlar gittim doktora lekelenmem olduğunu söyledim.
Progestan hapı verdi. Bol bol dinlen ağır kaldırma dedi ve kesinlikle ilişki yasak dedi.
Kese daha yeni dedi haftaya gel embriyo oluşmuş mu bakalım dedi ama ben ne demek istedi anlamadım :)

hepimiz işallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım :)

Back