- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.481
emzire bilirsin diye biliyorum bebeğin belli sure sonra kendisi bırakırmış zaten kendi istemeyecek
Benim mide bulantilarim yok daha ne zaman başlıyor bilmiyorum ama sadece çok halsizim yataktan çıkamıyorum bir sürü iş güç duruyor yemek. Yapmak istemiyorum ..ve çarşamba günü oturma var bende ...ahh ne yapacaksam
galiba aynı durumdayız benimde emen bi bebeğim var dr gittiniz mi bişey dedi mi benim çevrem çocuğu hasta edersin kes deyip duruyo dr gidince soracam yarın artıkBulantı herkes de olmayabilir. Benim ilkinde yoktu ne rahatmisim şimdi yemek yemeye korkar oldum
Kizlar size de kokular cok yogun geliyor mu? Bu gun kalktigimdan beri hersey bi acayip kokuyor. Banyoya mutfaga giremiyorum. Cok sinirim bozuldu nasil gecicek zaman bilmiyorumesimde dun karnibahar gibi kokuyodu dun yatarken naneli seker verdim gecsin diye. Gecti mi diyo bu seferde naneli karnibahar gibi kokuyosun dedim. Guluyo bana..
Midem kotu oldugu zaman ayva yiyorum cok iyi geldi. Leblebiden krakerden ben de biktim. Sabah halk ekmegin organik ekmegine labne suruyorum. Aksamda tavuklu manti bazende biraz corba icebiliyorum. Halsizlik cok oluyor bende de. Bir de bir kac tane kirmizi uzum yedim gecen o da dokunmadi.
ah o kokular ah :) deterjanlar saç şampuanı çay herşey bi tuhaf kokuyodu banada doğurana kadar devam etmişti gözünü korkutmak gibi olmasın :)
hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğar inşallahmerhaba hanımlar bende ağustos annesi olacam allah nasip ederse . henüz doktora gitmedim cumartesi günü gideceğim . bugün sağ kasığımda ağrı var sabahtan beri geçmedi
hayrli olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins bendede var cnm ama ben asilama yontemiyle hamile kaldim ve ilaclardan sag tarafta kist olustugu icin agri yapiomus ins senin basit yerlesme agrilaridir rabbim daim etsinmerhaba hanımlar bende ağustos annesi olacam allah nasip ederse . henüz doktora gitmedim cumartesi günü gideceğim . bugün sağ kasığımda ağrı var sabahtan beri geçmedi
hayırlı olsun sağlıklı sıhatli doğar inşallah
hayrli olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin ins bendede var cnm ama ben asilama yontemiyle hamile kaldim ve ilaclardan sag tarafta kist olustugu icin agri yapiomus ins senin basit yerlesme agrilaridir rabbim daim etsin
arkadaşımda seninle aynı guatırı var her gün düzenli aldığı ilacı var şuan 35 haftalık hamile ocakta doğum yapacak bebeği gayet sağlıklı kontrollerini aksatmassan bişey olmuyor birde onda gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor . insanın başına herşey geliyor iyi düşünün iyi olsun Allahın izni ile hiçbirşey olmaz inşallahKızlar bugün tahlil sonuçlarımı eşim almaya gitti. idrarda kan ve guatr yüksek çıkmış doktor. dahiliyeye gitsin demiş. bol su içsin demiş çok üzüldüm. napıcamı bilmiyorum çocuğa zararı varmıdır?
evet benim sat 7 kasım inşallah sağlıklı olurlarAmin canım inşallahseninle bebeğin doğacağı muhtemel tarihimiz aynı sağ salim gelirler inşallah
Teşekkür ederim büyük ihtimal öyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
arkadaşımda seninle aynı guatırı var her gün düzenli aldığı ilacı var şuan 35 haftalık hamile ocakta doğum yapacak bebeği gayet sağlıklı kontrollerini aksatmassan bişey olmuyor birde onda gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor . insanın başına herşey geliyor iyi düşünün iyi olsun Allahın izni ile hiçbirşey olmaz inşallah
amin canım inşallah. ben ilk gebeliğimde kalbi durması sonucu 10 haftalıkken kaybettim ve kürtaj oldum. Onun için korkularım çok dua etmekten başka çarem yok Allah büyükevet benim sat 7 kasım inşallah sağlıklı olurlar
Kizlar size de kokular cok yogun geliyor mu? Bu gun kalktigimdan beri hersey bi acayip kokuyor. Banyoya mutfaga giremiyorum. Cok sinirim bozuldu nasil gecicek zaman bilmiyorumesimde dun karnibahar gibi kokuyodu dun yatarken naneli seker verdim gecsin diye. Gecti mi diyo bu seferde naneli karnibahar gibi kokuyosun dedim. Guluyo bana..
Midem kotu oldugu zaman ayva yiyorum cok iyi geldi. Leblebiden krakerden ben de biktim. Sabah halk ekmegin organik ekmegine labne suruyorum. Aksamda tavuklu manti bazende biraz corba icebiliyorum. Halsizlik cok oluyor bende de. Bir de bir kac tane kirmizi uzum yedim gecen o da dokunmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?