- 25 Ağustos 2011
- 334
- 233
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.501
Canım okuldayım eve gidince yazayım inşBen gecen pazartesi den beri oyleyim, suyu tamamen biraktim, limonata ve visne suyu iciyorum, yayla corbasi, sade ev pogacasi, leblebi, yagsiz tost ile gecti bir hafta, moralsizlik ve depresyon da cabasi, şu bir ayin geçmesini iple cekiyorum
Bir alemsin... ama öyle gerçekten Allah kolaylıklar versin.. Benimde bugün midem bulandı durdu işte doğru dürüst hiçbirşey yemedim bütün gün açım ama canım bir şey yemek istemiyor Tek temennim belki fazla kilo almam :) Birincisinde 25 e yakın almıştım sonra geri verdim ama yine de iyi olmuyorAynennnnnnnn
Hangi odaya girsem nasil ciktigimi bilemiyorum.halsizim yatiyorum yastik sanki kokuyor.yastik kilifi degistiriyorum yine ayni
Evde dort donuyorum
Es in anlayisli olmasi ne kadar onemliiiii
Benimki tam kazma.evet dio evde bi koku var.bi carpcam o olcak.kufretcem simdi
Normalmis her sey o da aliomus o kokulari ben daha simdiden boyleysem 9 ay nasil gececekmis.insanlar nasil katil oluyor simdi anliyorum!
Aynennnnnnnn
Hangi odaya girsem nasil ciktigimi bilemiyorum.halsizim yatiyorum yastik sanki kokuyor.yastik kilifi degistiriyorum yine ayni
Evde dort donuyorum
Normalmis her sey o da aliomus o kokulari ben daha simdiden boyleysem 9 ay nasil gececekmis.insanlar nasil katil oluyor simdi anliyorum!
bnde tam tersi önüme geleni yiyorum. çok şişicemBir alemsin... ama öyle gerçekten Allah kolaylıklar versin.. Benimde bugün midem bulandı durdu işte doğru dürüst hiçbirşey yemedim bütün gün açım ama canım bir şey yemek istemiyor Tek temennim belki fazla kilo almam :) Birincisinde 25 e yakın almıştım sonra geri verdim ama yine de iyi olmuyor
allah yardımcın olsunDün gece bulanıtdan uyuyamadım sabah işe geldim bir de ne göreyim müfettişler gelmiş denetime hem de 3 gün kalacaklarmış... Tam ihtiyacım olan şey yani şu sırabi geçse şu hafta
Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Ne kadar güzel darısı bizim başımıza haftaya gitmeyi düşünüyorum bende...Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Yengemde de guatır yüksek çıkmıştı.Korkma canım ilaç aldı. Hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Kafasına takmadı bileKızlar bugün tahlil sonuçlarımı eşim almaya gitti. idrarda kan ve guatr yüksek çıkmış doktor. dahiliyeye gitsin demiş. bol su içsin demiş çok üzüldüm. napıcamı bilmiyorum çocuğa zararı varmıdır?
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsunKizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Ne guzeeel.maşallah bende bir hafta sonra gideceğim çokerak ediyorum ama aaKizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Yengemde de guatır yüksek çıkmıştı.Korkma canım ilaç aldı. Hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Kafasına takmadı bile
Ben de arkadaşlarıma sordum.Bi kere baktırdım 250 çıktı, bir hafta sonra gittim kalp atışını gördüm dedi yasaol canım cumartesi doktor bakalım nedicek. telaşlarımın arasına bunlarda eklendi. önemli değil diyorlar ama elimde dğil. ya arkdaş daha hcg ne onu bilmiyo nasıl artıo bilmiyo. noluyo bilmiyo. öle hamile kalmış 6. hafta kalbi görmüş öyle geçti gitti doğdu diyo. ben böyle olamıyorum ya
Aynennnnnnnn
Evde dort donuyorum
Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi
Ne güzel canım kucağına almak da nasip olsun bize de inşallah sen hesaplaması son adet tarihinden itibaren 6. Haftadan demi ben bugun öğrendim de beta hcg sonucu 223.3 iyi mi 15. Kasım son adet tarihim de benim bebeğinin kesesi ne zaman görünür acaba :)Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?