2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben gecen pazartesi den beri oyleyim, suyu tamamen biraktim, limonata ve visne suyu iciyorum, yayla corbasi, sade ev pogacasi, leblebi, yagsiz tost ile gecti bir hafta, moralsizlik ve depresyon da cabasi, şu bir ayin geçmesini iple cekiyorum
Canım okuldayım eve gidince yazayım inş

Dün gece bulanıtdan uyuyamadım sabah işe geldim bir de ne göreyim müfettişler gelmiş denetime hem de 3 gün kalacaklarmış... Tam ihtiyacım olan şey yani şu sıra bi geçse şu hafta

Bir alemsin... ama öyle gerçekten Allah kolaylıklar versin.. Benimde bugün midem bulandı durdu işte doğru dürüst hiçbirşey yemedim bütün gün açım ama canım bir şey yemek istemiyor Tek temennim belki fazla kilo almam :) Birincisinde 25 e yakın almıştım sonra geri verdim ama yine de iyi olmuyor

Canım üzülme hepimizin ki zaman zaman aynı üzülüp bebeğide germe boşver. sinir bozucu ama napalım hamileyiz önce bebek sonra kendimiz takma.

bnde tam tersi önüme geleni yiyorum. çok şişicem

Dün gece bulanıtdan uyuyamadım sabah işe geldim bir de ne göreyim müfettişler gelmiş denetime hem de 3 gün kalacaklarmış... Tam ihtiyacım olan şey yani şu sıra bi geçse şu hafta
allah yardımcın olsun

Kizlar biz geldikk kesemizi gorduk doktorum karindan bakti alttan baksam bebegide gorurum ama zorlamaya gerek yok 10 gun sonra gel bakalim dedi

sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Yengemde de guatır yüksek çıkmıştı.Korkma canım ilaç aldı. Hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Kafasına takmadı bile

SLM KIZLAR BEN DE BEBİŞİMLE İLK RANDEVUMA BUGÜN GİTTİM
BU ZAMANA KADAR GİTMEDİĞİM İÇİN HEM BEBEĞİ HEM KALP ATIŞINI GÖRDÜM AMA KALP ATIŞI DİNLETMEDİ SADECE HAREKETİNİ MİNİK PIT PIT LARI GÖRDÜM
BU ARADA BİR SÜRÜ KAN ALINDI İDRAR VERDİM RUTİN TAHLİLLERİM YAPILACAK CUMA GÜNÜ TEKRAR GİDECEĞİM HADİ HAYIRLISI

Yengemde de guatır yüksek çıkmıştı.Korkma canım ilaç aldı. Hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür. Kafasına takmadı bile

saol canım cumartesi doktor bakalım nedicek. telaşlarımın arasına bunlarda eklendi. önemli değil diyorlar ama elimde dğil. ya arkdaş daha hcg ne onu bilmiyo nasıl artıo bilmiyo. noluyo bilmiyo. öle hamile kalmış 6. hafta kalbi görmüş öyle geçti gitti doğdu diyo. ben böyle olamıyorum ya

Ben de arkadaşlarıma sordum.Bi kere baktırdım 250 çıktı, bir hafta sonra gittim kalp atışını gördüm dedi ya Endişelenme guatr için. İlaçlarını alman lazım sadece Aslında forumda da fazla dolanmamak lazım Her gördüğümüzden endişe ediyoruz.

Gercekten insanin esinin anlayisli olmasi buyuk nimet. Ben zaten isimi gucumu yapamiyorum bir de esim tavir yapsaydi hic cekilmezdi. Yalniz bugun esime de soyledim bu kadar sikintiya acliga erkekler sabredemezdi dedim. Bizim ki aksam yemegi gecikince mirali bozuluyo bu kadar bulantiya acliga dayanamazdi muhtemelen.

Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Ne güzel canım kucağına almak da nasip olsun bize de inşallah sen hesaplaması son adet tarihinden itibaren 6. Haftadan demi ben bugun öğrendim de beta hcg sonucu 223.3 iyi mi 15. Kasım son adet tarihim de benim bebeğinin kesesi ne zaman görünür acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…