- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.461
benim ilk gebeliğim düşük olduğu için kullanmıştım progesteronu ama kanama yaşayıpta kullanan arkadaşlarımda oldu hemde çok uzun süre yaşayıp sağlıkla kucağına alan var endişe etmeyin geçmiş olsunselam kızlar, ben de cuma doktora gittim ve çok şükür keseyi gördük. ama bebiş daha içinde yoktu normal heralde. cumartesi ise biraz kanamam oldu korkuyla doktora gittik düşün tehlikesi olabilir dedi ve progestan verdi. böyle bi durumla karşılaşan varmı lütfen yazın ve içimi rahatlatın
kızlar bi tuhaflık var doktor altdan baktı bana keseye bakarsak 4+5 sin dedi cumartesi günü.sat a göre 5+1.2600 lerdeydi değerim önümüzdeki cumartesi hesapladım 20000 i geçicek inş. ozaman 6 haftalık olmuş oluyor değer. aama doktora bakarsak 5+5 olucak. acaba gelişimmi az değer yüksek 6 haftalık ama keseye göre 5+5 nasıl oluyor yardım edin ya sağlıksız bir durumum mu var. cumartesi tekrar kontrol ama meraktan çatlıcam
hiç meraklanma canım o değişebiliyor kesenin büyüklüğüne göre hesaplıyorlar. benim cuma günü doktor 5+4 dedi. kanamamdan dolayı ertesi gün tekrar gittim kese daha büyük göründü 6+3 fln dedi yani değişiyo sanırım anlık anlamadım bende
çok çok saol iren rahatlattın beni.benim ilk gebeliğim düşük olduğu için kullanmıştım progesteronu ama kanama yaşayıpta kullanan arkadaşlarımda oldu hemde çok uzun süre yaşayıp sağlıkla kucağına alan var endişe etmeyin geçmiş olsun
bi kaç günlük değer oynamaları herhengi bi sağlıksızlık belirtisi değil sorun etmeyin onu zaten o ölçümler tek unsura göre değil baş göbek sırt ölçümlerine göre yapılıyo bi değere göre geri bi değere göre ileri olabiliyo bi aksilik olsa dr unuz söyler ki sizin zaten çok büyük bi oynama değil
magneyum genelde son 3 ayda kramplar başladığı için kullanılır. ilk 3 ay folik kan ve vitamin hapı .4 ayla folik kesilir . son 3 aydada kramplara engel olmak için magnezyum başlanır bence erken başlamış arkadaşınız ben bol muz yemiştim magnezyum ca zengin diyemagnezyum yada multivitamin içen varmı doktoru yazan arkadaş varmı. benimki folikden başka bişey vermedi. ama arkadaş sormadan magnezyuma başlamış aferim demiş doktoru devam et demiş.
ayyy bilirim o suratsız doktorları felaket tellalıdır onlar. bana öyle bir ihtimaller söyledi ki her şey normal olduğu halde. yok boş gebelik olabilir o zaman kürtaj gerekebilir bilmemne benim moralimi sıfıra indirdi, aynı gün başka hastaneye gittim rahatladım. moral gerçekten önemli bir şeyi ihtimal olarak söylemek var sanki olacakmış gibi söylemek varçok saol canım ya. kanama falan da hiç bakmadı zaten kadın saolsun hiç rahatlatcak şeyler söylemiyokese küçük dedi 4+5 görünüyor. dedi. ama değerde yüksek olunca telaşlandım.suratsız olduğu için soramadım da başkasına gitcem cumartesi
doktorun dediği doğrudur bence çünkü onlar keseyi ölçüp ona göre tarih veriyolar. ama ileriki haftalarda bebeğin gelişimine göre tarih değişebiliyor önden gidiyor yada geriden geliyor. bir kaç güne pek takılmamak lazım yani boşver sağlıkla büyüsün deMerhaba herkese :)
Agustos annesi miyim, Temmuz mu bilemedim.
Son adetim 24 Ekim. Hamilelik takvimime gore 7.hafta 3. Gunum.
Ama ultrasonda baktigimizda beklenen dogum tarihi 5 Agustos yaziyordu. 6.haftada gozukuyor yani.
Hangi tarihi baz alacagim sizce?
ayyy bilirim o suratsız doktorları felaket tellalıdır onlar. bana öyle bir ihtimaller söyledi ki her şey normal olduğu halde. yok boş gebelik olabilir o zaman kürtaj gerekebilir bilmemne benim moralimi sıfıra indirdi, aynı gün başka hastaneye gittim rahatladım. moral gerçekten önemli bir şeyi ihtimal olarak söylemek var sanki olacakmış gibi söylemek var
ben hamile kalmadan önce kan folik asit ve b12 vitamini olan gyno fort sanol kullanıyordum doktorum devam et dedi başka birşey kullanmıyorummagnezyum yada multivitamin içen varmı doktoru yazan arkadaş varmı. benimki folikden başka bişey vermedi. ama arkadaş sormadan magnezyuma başlamış aferim demiş doktoru devam et demiş.
Ben mesela uyudum şimdiye kadarr sizin yerinizede:)Günaydın çalışan anne adayları diğerleri bizim yerimize de uyusun kalkmasın erkenden ...
ve maden suyu içmiştimmagneyum genelde son 3 ayda kramplar başladığı için kullanılır. ilk 3 ay folik kan ve vitamin hapı .4 ayla folik kesilir . son 3 aydada kramplara engel olmak için magnezyum başlanır bence erken başlamış arkadaşınız ben bol muz yemiştim magnezyum ca zengin diye
sabah kalkınca cubuk kraker leblebi yiyin belki yiyorsunuzdur işe yaramıyor muKızlar şimdi okula geldim bulantım çok 2 hafta sonra finaller başlıyor ve hiç çalışamıyorum bulantı kusma ve başağrısından kendimi çaresiz hissediyorum
Merhaba herkese :)
Agustos annesi miyim, Temmuz mu bilemedim.
Son adetim 24 Ekim. Hamilelik takvimime gore 7.hafta 3. Gunum.
Ama ultrasonda baktigimizda beklenen dogum tarihi 5 Agustos yaziyordu. 6.haftada gozukuyor yani.
Hangi tarihi baz alacagim sizce?
Canım onlardan da tiksindimsabah kalkınca cubuk kraker leblebi yiyin belki yiyorsunuzdur işe yaramıyor mu
Âmin canımmerhabalar, tüm anne adaylarını tebrik ediyor, bebişlerini sağlıkla kucaklarına almak nasip olsun inşAllah diyorum...
Ben gecen pazartesi den beri oyleyim, suyu tamamen biraktim, limonata ve visne suyu iciyorum, yayla corbasi, sade ev pogacasi, leblebi, yagsiz tost ile gecti bir hafta, moralsizlik ve depresyon da cabasi, şu bir ayin geçmesini iple cekiyorumKızlar şimdi okula geldim bulantım çok 2 hafta sonra finaller başlıyor ve hiç çalışamıyorum bulantı kusma ve başağrısından kendimi çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?