2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 haftanın içinde olmak için adetinde 21-28 günler arasında olmalısın. aynı şekilde 5. haftada 35. güne kadar ki zaman dilimi oluyo. yani 280 gunden adetinizden bugune kadar gecen zamanı çıkarırsanız haftanızı bulursunuz kızlar

canım benimde ileri bence anlamadım

4 haftanın içinde olmak için adetinde 21-28 günler arasında olmalısın. aynı şekilde 5. haftada 35. güne kadar ki zaman dilimi oluyo. yani 280 gunden adetinizden bugune kadar gecen zamanı çıkarırsanız haftanızı bulursunuz kızlar

ya canım benm 6 kasım en son regly günüm. bugün 36. gün oluyor dimi yani 5+1 günlükmü?

hesapladım 6 hafta :)

her hafta nasıl anlıcam kaçıncı haftadayım hahahah ilk olunca çok acemi oluyoruz ya.
telefonuna hamileliğini takip eden programlardan yüklersen senin yerine o sayar. gec yumurtlamış olabılırsın o yuzden degerin 3-4 hafta aralığında çıkmış olabılır ama adet ilk gununden sen hesapla. kontrollere gittikce günün netleşcek.

cok saol cnm ya

Bn araştırdım 12. haftada hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum.şu anda korkarım açıkçaşı tedirgin olurum.

Kızlar dün hamile bir arkadaşımla konuştum.
Doktor demiş ki en fazla 1, 5 kg kaldıracaksın demiş.
Çok şaşırdım aman kızlar dikkat edelim bir ip tutuyor onu dedi incecik dedi 3 ay o nedenle çok riskliymiş.
Dikkat edelim kızlar elimizden geldiğince valla ben korktum ağır değilsede 5 kg falan kaldırıyodum töbe artık : zor buldum kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…